Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zostawia się człowieka, którego kocha się.

Polecane posty

Gość gość

O wiele lżej jest, gdy ktoś powie - nie kocham cię i nie będę z toba, wcześniej kłamałam.

Gość gość
Widocznie cb nie kocha.

Gość gość
a może nie kłamała,ale wyszło coś co sprawia,że do siebie kompletnie nie pasujecie

Miłość to nie wszystko.. Trzeba sie dobrze rozumieć , mieć zaufanie , być zgodnym.. jeżeli tego nie ma to na nic Ci miłość bo i tak nie wyjdzie

Gość gość
Powiedz to np. żonom alkoholików, przemocowców, obsesyjnie zazdrosnych panów albo kochankom nieuczciwych żonatych. Owszem, zostawia się. Nie z każdym można być, nie zawsze i nie na każdym etapie życia. Często ktoś długo pracuje na zakończenie relacji, dostarczając drugiej osobie jeden powód do odejścia za drugim, jednocześnie nie widząc żadnego problemu w samym sobie.

Gość gość
Jakby kochała to by cie nie zostawiła proste.

Gość gość
Nie kocham Cię 😠 Teraz mogę zniknąć ? 😠

Gość gość
"Jakby kochała to by cie nie zostawiła proste." x sranie w banie. poczytajcie sobie chociażby o kobietach, które kochają za bardzo. kochają i muszą zostawić, bo same nie są kochane. bzdury piszecie, jakbyście z przedszkola się urwali.

Gość gość
19:52 wypiertalac stad z tymi spersonalizowanymi reklamami

Gość gość
do 19:52 imię i nazwisko, jełopie.

Gość gość
Tytuł sugeruje,że autora zostawiła kobieta mimo tego,że go kochała.Autorze jesteś alkoholikiem?

Gość gość
mozna kochac bez wzajemnosci.

Gość gość
Do (20.01) Takie osoby, jak ja uznaje się za zupełnie niepijące. Do końca mówiła, że kocha. Te odpowiedzi wyżej, że pasować, nie pasować, że coś ważniejszego itd,itp, to a przeproszeniem banialuki. Gdy się kogoś kocha, to czegoś takiego nie ma. Jak się kogoś "używa", to powyższe odpowiedzi są trafne.

Gość gość
Może go kochała, kocha nadal ale on coś nawywijał i ona odeszła. Coś musiało się stać. Nie wierzę w cuda ze nic się nie stało i ona odeszła. Ja tez kiedyś zostawiłam chłopaka bo mnie oszukiwał. Po dyskotece odwozil do domu a potem z kolegami jechał do innej miejscowości i tam hulał. Kiedy się rozeszlismy to on opowiadał wszystkim ze on nie wie o co mi chodzi, że ja głupia jestem bo sama nie wiem o co mi chodzi, ze jaka to ja jestem niedobra i ze juz nikt mnie nie zechce. Oni zawsze są niewinni.

Gość gość
Mogłoby tak być gdy ona już nie wytrzymała sytuacji lub jego zachowania

Gość gość
Dlaczego Cię zostawiła?

Gość gość
bo ja wiem

Gość gość
Wspierałeś ją? Byłeś szczery? Przytulałeś? Rozmawialiście o problemach?

Gość gość
Panie Autorze, masz blisko 40 lat lub niewiele więcej- chętnie Cię przygarnę i pocieszę.

Gość gość
Do (20.15) Ona wie dokładnie, a jedo co ja wiem, to drażniło Ją, że nie dałem się oszukiwać. Napisałem to tylko w tym celu, aby inne osoby, które kogoś zostawiają, powiedziały - nie kocham Cię. Nie będzie lekko, ale lżej.

Gość gość
Do (20.18) Dzięki, ale wolę być sam.

Gość gość
Można kogoś kochać, a już nie widzieć przyszłości razem i to deklarować wprost, nieodwołalnie. Można też kogoś kochać, a nie widzieć z tą osobą szans na normalność i wspólne życie, co wcale nie zmienia uczuć względem tej osoby. Bajeczki dla dzieci takie tematy.

Gość gość
(20.39) Tak namieszane i bez składu, o co Ci chodzi? Wybacz, ale bez sensu, takie bla,bla, co ślina na język.

Gość gość
było wyżej. powiedz to żonom alkoholików, narkomanów, damskich bokserów, zdradzających i tym podobnych. bla, bla to ten twój temat. same uczucia to dużo za mało, by kontynuować związek z kimś. z wielu powodów ludzie się rozstają, subiektywnie zawsze poważnych. musiała mieć powód, skoro cię zostawiła.

Gość gość
kocha sie dobrych ludzi.

Gość gość
A może ta druga osoba czekała na to by ją zostawić w spokoju.sama nie potrafiła zakończyć znajomości , która stała w miejscu i chciała by ktoś zadecydował za nią. W razie czego wina byłaby tej osoby co skończyła. Ten kto skończył wiedział o tym i dlatego to zrobił. Uwolnił ich oby dwoje.

Gość gość
(20.51) Nie ma co pienić się. Zostawia się osoby, które nie kocha się. Gdybym miał partnerkę alkoholiczkę, byłbym z nią do czasu gdybym ja kochał i zrobiłbym wszystko co potrafię, by ją wyciągnąć z nałogu. Widać mylisz odczucia z uczuciami, ale to Twój problem.

Gość gość
kocham całym sercem a odeszłam, bo nawet największa miłość nie zniesie kłamstw i zdrad to chyba logiczne

Gość gość
zostawia się kogoś ZAWSZE z jakiegoś powodu. dla jednych będzie to permanentne picie, dla innych charakter, dla kogoś innego brak zaufania dla lowelasa i kłamcy, dla jeszcze kogoś innego małe cycki albo za duży penis ;) jakby nie pisać powód jest, a uczucie może być. tyle, że przyszłości i sensu z takim człowiekiem nie ma. dlatego się kogoś zostawia. zostawia się nie za karę, dlatego, że ktoś prowadzi jakieś gierki, ale dlatego, żeby ta zostawiona osoba przemyślała, co robi nie tak ( oprócz małych cycków i za dużego penisa - bo na to nie ma wpływu nikt), i żeby mogła postarać się coś w sobie zmienić. i tak alkoholik postanawia się leczyć i wybiera się na leczenie, lowelas (tego trudno zmienić) idzie na terapię związaną z seksoholizmem, nad charakterem pracuje się bowiem siebie zna się najlepiej. ogólnie każdy wie, jakie są normy zachowań społecznych, ale rzadko kto stara się im sprostać.