Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

weterynarz zrobil mi z psa inwalide

Polecane posty

Gość gość

Moj pies mial zlamana lapke i przez 2 miesiace po operacji co tydzien mial zmieniany bandaz. Zawsze do lokcia a jednego razu pan doktor(dodam,ze szef klininiki) zalozyl psu bandaz,az nad lokiec. Przy nastepnej zmianie opatrunku okazalo sie,ze przez psie ruchy pies mial wielka rane na tym lokciu,az widac bylo gola kosc! Lekarz powiedzial "ojj"nic nie kometowal i dal tylko leki przeciwzapalne i przeciebolowe. Minelo poltora roku a pies ma wielka blizne na tym lokciu,ktora przywarla na stale do kosci..i teraz mysle,ze powinnam dalej z tym cos zrobic i czy pies powinien przejsc moze jakas operacje...gdyz ta "przymocowana"skora napewno blokuje mu ruchy.

Gość gość
ciezko ocenic nie widzac,po czym wnosisz ze blokuje? a co do weta to juz za pózno na robiene rabanu,trzeba od razu interweniowac:(

Gość gość
No coz ona miala implant w lapce i leczyla sie dlugo aby wogole uzywac tej lapki. Ale juz minelo tyle czasu a lokiec nie obrosl sierscia tylko jest blizna na nim i pozatym skora jest przyklejona do kosci na lokciu,a tak nie powinno byc.

Gość gość
idz do innego weterynarza z psem i objaśnij mu sytuacje, tylko idz do sprawdzonego weta bo z nimi jak z każdym zawodem. Znam takich co tylko uśpić psa chcieliby. Kiedyś poszłam do weta z psem co miał zadrapane oko to wet powiedział że nic nie da sie zrobić trzeba byłoby tylko oko wyjąć i zaszyć, poszłam do innego weta i jakoś oczko wyleczył

Gość gość
biedna psinka idź do innego weta, może d się coś zrobić

Gość gość
Tak jak radzą inni, najlepiej będzie jak pójdziesz do innego, sprawdzonego weterynarza. Ja od kilku lat chodzę z pieskiem do http://weterynarz-szczecin.info/ , zawsze byli w stanie mu pomóc.

Gość gość
jeśli jesteś z okolic Wrocławia to możesz skonsultować tą nogę z weterynarzami z http://www.wetjaneczek.pl/ Świetni specjaliści i mają bardzo dobrze wyposażony gabinet. Nam pomogli w podobnej sprawie, tylko to było jeszcze w trakcie leczenia psa. Po prostu zmieniliśmy weterynarza i zgłosiliśmy się do nich. Warto spróbować skonsultować ten uraz, zwłaszcza jeśli ta rana krępuje psu ruchy:(