Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałaś mnie więc znajde kogoś innego

Polecane posty

Gość zawsze sexy
na pewno jakaś się znajdzie, takie to zawsze chętne i nie wybredne

Gość gość
On się nie odzywa, bo ją kocha. Mam rację autorze?

Gość gość
Prawdziwa miłość sprawia, że nie szuka się innych osób. Może 10-ciu się wpatrywać, nic nie mogą sprawić, bo serce należy do kogoś innego. To jest miłosć. Autorze, czy ty podobnie odczuwasz? Jeśli nie, rozstań się z tą osobą, bo to psychiczne szarpanie się nie ma sensu.

Gość kafemani
W internecie wymagania kobiet (jak i mezczyzn nie oszukujmy się) wzrastają. Dlaczego? Bo jest wiekszy wybor i mamy przed sobą kartę dań ;). Profile jak na tacy, opisy, zainteresowania to wszystko widac od razu. A taki poszukiwający rejestruje się z wizją swojego ideału i probuje go dopasować jakoś. Gdy już się wydaje, ze to moze byc on to rozmowa znowu nie pasuje, bo nie mowi tak jak się ona/on spodziewał. Mogloby się wydawać, ze jest to szukanie igły w stosie siana na 40 hektarach, lecz nie ma co przesadzac. Az tak ciezko nie jest. Zmniejszenie wymagan wyszloby dobrze obu stronom. Nie raz pewnie było tak ze super gosc, albo niezla laska nie zaprezentowali sie dobrze podczas pierwszych zdan wymienianych miedzy sobą., a okazali się tymi czego tamte osoby poszukiwały. Dlatego wiecej luzu, mniej wymagan, wiecej checi i wyrozumialosci a internet stanie sie dobrym sposobem na poznawanie ludzi. Z kolei to co robia portale randkowe jest troche nie w porzadku. Chodzi mi o te blokady funkcji za ktore trzeba placic. Pogadasz z kilkoma osobami i juz koniec limitu tak jak na Badoo. Na Tinderze polubisz kilkadziescia osob i limit na 12 godzin itd. Znalazlem dwie strony gdzie są programy omijajace lub posiadajace juz wersje bez limitow. Pewnie to trochę pomoze w szybszym poznaniu się. badoopremium.wordpress .com tindergoogle.wordpress .com (połączyć nazwe z koncowka .com. Nie wiem dlaczego jako spam mi to oznaczyło) Swoją drogę ja moja najwieksza milosc zycia poznalem przez internet. Inny byl to serwis niz te dwa ale jak widac sie dało. Skonczyło się w nieelegancki sposob...coz takie zycie jest. Ale co przezylismy to juz nasze, traktuje to jako doswiadczenie, lekcje na przyszlosc. Powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość gość
Mało to romantyczne szukać miłości w Internecie.

Gość gość
a gdzie jest romantycznie?