Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś byłam optymistką i wesołą dziewczyną, a teraz jestem smutna zła i pyskata

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co sie ze mną dzieje, kilka lat temu moglam góry przenosić, optymizm, ambicja, kazdy mnie lubił, sama siebie lubiłam...a teraz jestem sfrustrowaną szmatą, widać po mojej gębie, jak na siebie patrze to widze babe która wyglada jakby w ustach psią kupe trzymała i miała sie zaraz porzygac :O ludzie mnie denerwują, wszystko mnie wkurwia nawet hałas samochodów

Gość gość
STARZEJEMY sia na potęgę nie ma lekko wiedzy i milości ogrom trza i mądrości aby się dźwignąć nim Natura przemożna pokaże gdzie nasze miejsce,dobrze choć że dostrzegasz co straciłaś w przeszłości a teraz dużo trza umiejętności aby to odzyskać a to proste nie jest i trudne niezmiernie,ale nie mów że nie możliwe bo już nic nie zyskasz wiary córko wiary i wiele pracy nad sobą nie trać ani chwili!!!

Gość gość
A było amfę zażywać, niszczy umysł i wzmaga agresję, nienawiść do wszystkich i wszystkiego.

Gość gość
ja mogę Ci odpowiedzieć ale pisz na e-mail motyl.4@tlen.pl

Gość gość
miałam faceta kochałam go ale ślepo , nie zauważyłam , że z nim nie mam orgazmów a i mnie oszukał mówił , że jest inżynierem a jest murarzem. dość mam wszystkiego!

Gość gość
samo zycie.

Gość gość
może wpływ na moje dzisiejsze nerwy ma fakt , że nigdy nie miałam orgazmu , z seksu nie uzyskałam żadnej korzyści , i nie jestem dziewicą

Gość prawictwo pospolite 152
orgazm to nie wszystko .. Ja też nigdy nie miałem orgazmu .. Jestem prawiczkiem