Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgodziłybyscie się na to ? wytrzymały to?

Polecane posty

Gość gość
Autorko domyslam sie jaka to sprawa, jesli mam racje to rzeczywiscie moze byc jak mowisz i wyedy lepiej zebys tu juz ni nie pisala niestety. Ja bym na twoim miejscu pogadala z ta kobieta, wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz. na tym forum zrozumienia raczej nie znajdziesz ;).

Gość gość
Głupiutkie i naiwne kochanki nie czekajcie latami, nie żyjcie marzeniami tylko idźcie do żon porozmawiać, to natychmiast utracony rozum wam wróci.

Gość gość
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Idę stąd bo juz mi sie nie chce czytać waszych głupich podpuch.

Gość gość
kochanki to są kretynki. każdy kit im można wcisnąć a one wierzą resztę bajki sobie same dopowiedzą i warują latami :D

Gość miła jak zawsze
Słuchaj jakby musieli byc razem ze względu na jakieś kredyty to ok tylko że to małżeństwo było by tylkomna papieru. Nawet by razem nie musieli mieszkać. Musza sobie okazywac czulosc? Hehe smieszna jestes. W rogi Cie wali koleś za twoja zgoda;) fajnie ma;)

Jemu jest przykro, ze musi z nią uprawiać seks:( jak tu juz ktoś napisał na pewno wtedy myśli o tobie. A przepraszam przecież ci powiedział ze z nią nie śpi :D

Gość gość
Facet nocami po dopie żonę całuje a tobie rano daje buziaka :D

Gość gość
Sa dorosli mic nie musza udawac,po prostu by sie rozstali.Chyba to prowo,bo az wierzyc sie nie chce,ze autorka w to wierzy,a on ma ubaw ze idiotke ma.

Gość gość
Jedyna sytuacja, w której autorka miałaby jako tako pole do obrony, to że kochanek musi udawać miłość do żony, z uwagi na obywatelstwo/stały pobyt. Żonka dostała kasę od Abdula czy innego Asada, musi z nim wytrzymać x lat i oboje nie mogą się z tego wycofać/ujawnić (bo on deportacja, a ona problemy z prawem). Mimo wszystko autorko, jeśli jesteś w takiej sytuacji to pogadaj z papierową żoną, bo szkoda marnować czas, jeśli facet w niej się jednak kocha i ciągnie na 2 fronty.

Gość gość
Hahahahaha

Gość gość
że też są jeszcze takie naiwne idiotki