Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Jestem singlem bo mi tak pasuje baby niedobre

Gość gość
Ja jestem singlem 34 letnim bo - mam juz dziecko - mam specyficzne potrzeby seksualne - najlepsze są 3-4 miesięczne związki :).

Gość gość
Do pani z nie jestem atrakcyjny fizycznie dla kobiet. Okres dorastania odcisnął trwały(nie ładny) ślad na mojej twarzy. Co bym nie powiedział, co nie zrobił zawsze będę dwie długości do tyłu w wyścigu do kobiecego serca, od gości którzy nie mieli/nie mają problemu z cerą(choćby byli głupsi, chamscy).Życie.

Gość Taodtrzeciejrandki
Za dobra, za skromna, za szczera, zbyt cicha, za mało obrotna, bez tipsów, wycofana w towarzystwie, i oto dlaczego jestem sama, z innego punktu widzenia :-)

Gość gość
laski bez jaj, pitolicie, więcej krytyki wobec siebie, nie jestescie takie idealne jak tu wypisujecie..

Gość Taodtrzeciejrandki
Za skromna, za mało obrotna i wycofana to idealniość?!

Gość Taodtrzeciejrandki
Poza tym kieruj sie zasadą "nie znam - nie oceniam".

Gość gość
Mam 29 lat, obekitywnie jestem ładna, świetnie wykszatłcona, kulturalna, bardzo skroma, uprzejma i samotna/ Czemu???? Poniewaz jestem osobą bardzo wrażliwą. Na pewno nie toleruje Panów palących, przeklinających, raniących mnie, grających w gry, dopiekających mi. Wymagam aby mężczyzna był szczery komunikował co mu się nie podoba, w sposób kulturalny nie agresją słowną, czy poprzez czyny które wynikały z pragnienia zemsty. Wielu Panów którzy do mnie podbijali było niemiłych wręcz chamskich, przechwalajacych się, a ja chce kogoś normalnego. x to ja napisałam ten post. I nie, nie mam żadnych zaburzeń psychicznych. Obawiam się po prostu że normą stało się chamstwo, brak zrównoważenia, bezmyślność i to co jest normalne stało się nienormalne, ludzie postradali naprawde rozum i uważają, że kłamstwo jest prawdą. Na szczęście są jeszcze ludzie naprawde normalni, mężczyźni też, ale w mniejszości. Tak to już jest. Ja też nie nosze tipsów, nie maluje się przesadnie. Czasem ktoś zaczepia mnie na ulicy, mówi że jestem łądna i chce się umówić, ale raczej to nikt w moim typie - dresiarze, Panowie z siłowni, a takim mówie do widzenia. W moim typie jest mój kolega, i tutaj nie sprawdza się powiedzenie że kobiety lecą na wysokich facetów on jest bardzo niski, ale jest idealnym mężczyzną, kulturalnym jednocześnie przebojowym i w granicach rozsądku spontanicznym. Problem jest taki że on nie jest mną zainteresowany, nawet jak powiedziałam mu swoje intencje (tak potrafie być komunikatywna i inicjować spotkania z facetami), on delikatnie mi wytlumaczył, że nie chce pozatym jestem troszke od niego wyższa i tego się obawia. Ale dalej się spotykamy jako przyjaciele więc nie ma tutaj problemu, on jest bardzo grzeczny rozmawia ze mną normalnie, ja też. OK można mieć faceta i to nawet od zaraz. Pytanie tylko jakiego???

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina

Gość gość
Ale żenada, ten post o seksie.

Gość gość
Żenada to jest brak wiedzy ;) Oksytocyna - hormon miłości Jakie skutki wywołuje oksytocyna? W połączeniu z kobiecymi hormonami oksytocyna wyzwala potrzebę bliskości i silne przywiązanie. Wprawdzie mężczyzna także pod jej wpływem odczuwa przypływ ciepłych emocji wobec partnerki, jednak mieszanka testosteron + oksytocyna wywołuje również pewne skutki uboczne. Poza spełnieniem pojawia się choćby trudna do opanowania potrzeba... snu. Właśnie dlatego tak wielu panów ma mniejszą ochotę na pieszczenie partnerki po miłosnym akcie. Ci, którzy jednak to robią, walczą z naturą. I warto to docenić. Za sprawą oksytocyny można skomplikować sobie życie. Kiedy bowiem ludzie mówią: "To nic poważnego, to tylko seks", niekoniecznie wiedzą, co mówią. Ten hormon może sprawić, że po takiej przygodzie bardzo trudno się rozstać. Nie do końca wiadomo, dlaczego ilość jego wydzielanego w wyniku podobnej stymulacji jest różna. A im więcej oksytocyny, tym większe ryzyko silnego przywiązania. I zasadniczo to dobrze, jednak tylko wtedy, gdy proces taki zachodzi u obojga partnerów... Zatem to nie przypadek, że przelotny związek może doprowadzić do przywiązania na lata.

Gość Taodtrzeciejrandki
To przeklinanie to jest masakra, ja nie dorastałam w takim środowisku żeby co trzecie słowo było wulgarne, na studiach podobnie, a tu nagle mieszkam z facetem który w rozmowie z kolegami potrafi właśnie tak się wyrażać. Raz można przeboleć, ale jak stwierdzasz ze ty tego słuchasz codziennie przez pare godzin to po prostu czujesz jakbyś była ciągle po troszku raniona. dlatego wolę być sama i słuchać sobie tego co sobie włączę . Jest o wiele lepiej.

Gość Taodtrzeciejrandki
9:40 ale co z tego? Poszlam z moim byłym na czwartej randce do łóżka i jakoś nie zmienił go ten fakt na stałe w dobrego partnera i nie wyleczył z alko. Dlatego naukowe pitolenie nie ma zastosowania w życiu.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś 9:40 ale co z tego? Poszlam z moim byłym na czwartej randce do łóżka i jakoś nie zmienił go ten fakt na stałe w dobrego partnera i nie wyleczył z alko. Dlatego naukowe pitolenie nie ma zastosowania w życiu. x Co ma oksytocyna z leczeniem alkoholizmu? Ten hormon wzmaga przywiązanie a nie leczy ludzi z nałogów. Taka inteligentna kobieta a taka gafa ;)

Gość gość
dziś mam tak samo jak ty

Gość Taodtrzeciejrandki
9:54 dobrze wiem co robi oksytocyna, pytanie - co z tego że to robi (w jakimś stopniu u innych mniej, u innych więcej), jak związek na samej oksytocynie nie pojedzie...

Gość gość
A gdzie wyczytałaś, że na samej oksytocynie pojedzie?

Gość Taodtrzeciejrandki
Wiesz co mam na myśli, to po co drążysz... i tak żałuję że tak wcześnie poszlam do łóżka bo te randki przed mają niesamowite napięcie . Kiedy obydwoje wiecie że to niedługo nastąpi, ale chcecie przedłużyć radość oczekiwania. Powstrzymać zachłanność. Ludzie są zbyt zachłanni w seksie, we wszystkim. Z następnym facetem (o ile znajde) chciałabym później, nawet jak będzie mnie baaaardzo pociągał.

Gość gość
Powiem wprost, zadajesz dziecinne pytania. To tak jakby pytać dlaczego u jednych kobiet gruczoły mlekowe wytwarzają dużo mleka u innych mało a u innych w ogóle;) I podpowiem nie ma to nic wspolnego z wielkością piersi;)

Gość gość
Gdybyscie byly takie jak piszecie to nie bylybyscie same. Wiecej samokrytyki. Nie jestescie takie wspaniale i lepiej zacznijcie zmniejszac wymagania do swojego poziomu.

Gość Taodtrzeciejrandki
10:49 masz rację, poszukam szczęścia z kimś kto pije, pali, przeklina i nie umie być kochającym partnerem.

Gość gość
Ze skrajności w skrajność;) Nie wierzę w to, że muszę teraz tłumaczyć rzeczy oczywiste. Do łóżka idzie się bo tego się chce a nie po to aby przywiązać osobę z którą się idzie. Nawet duże przywiązanie nie rozwiąże problemów alkoholowych czy innych choć czasem bywa, że oksytocyna jest wytwarzana w dużych ilościach i ciężko zakończyć toksyczny związek.

Gość gość
tylko ze one nie istenieja

Gość gość
Taodtrzeciejrandki -tak to jest jak zazynaszznajomosc od seksu... 4 randka?????? przeciez jestescie calkowicie nieznajomymi ludzmi, jak kogos nie znasz i pakujesz sie w seks to nie jestes inteligentna

Gość Taodtrzeciejrandki
To która z tych cech nie pasuje do mnie? Chętnie się dowiem od kogoś kto mnie nie zna i na oczy nie widział :-)

Gość gość
Taodtrzeciejrandki Zacznijmy od tego, że chyba zaszła mała pomyłka. Odpowiadając na moj post zawarlas odpowiedź między innymi na post innego gościa wyżej. Ja nie twierdzę, że do łóżka trzeba iść po 3,4 randkach, to jest sprawa bardzo indywidualna dla każdego człowieka i reguły żadnej nie ma choć lepiej iść do łóżka z osobą, którą w miarę poznaliśmy a nie całkowicie obcą bo po 4 randkach tak naprawdę nic się o sobie na wzajem nie wie. Działania hormonu tłumaczyć ponownie nie będę bo wszyscy wiemy o co chodzi :) Czuję z Twoich postów rozżalenie, staralas się ale nie wyszło, człowiek z nałogiem itp, następnym razem poczekasz z seksem. Człowiek uczy się na swoich błędach ale tu dużo Twoich błędów nie było. Ja bardziej skupilabym się na tym dlaczego przyciągasz taki a nie inny typ mężczyzn. Są kobiety mniej atrakcyjne, mniej wykształcone a wybierają z pośród porządnych, normalnych mężczyzn bo tacy zwracają na nie uwagę. Nie chcę mówić, że z Tobą coś nie tak i szukać tego bo nie mam odpowiednich kwalifikacji. Radziła bym zwrócić się do fachowców o analizę swojej osoby, myślę, że nie zaszkodzi a może rozwiąże choć troszkę problem samotności:)

Gość gość
zabawne to jest