Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Ładne ślicz ne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE taaaaaaaaaaaaaaaa naogladalem sie jakie one ladne i....... fajne..... a jakie wykszałocona....... o .,...... a jakie mile..... ohhh x dokladnie wyzej ************* nie ******** maja :D haha

Gość gość
rozwin moze ta mysl, bo na razie to gadasz, jak jakis niespelniony zakomleksiony:P

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja jestem czysta. Nikogo nie skrzywdziłam, nic nie przeinaczyłam, nie ma na świecie takiego człowieka któremu bym nie mogła spojrzeć w oczy, nie flirtuję z zajętymi facetami nawet jak mi się ktoś podoba, i uważam że platoniczna euforia napisała dużo mądrego i niestety obawiam się o poziom umysłowy wypowiadających się tu panów, którzy na samo hasło atrakcyjna singielka dostają jakichś trzasków, co w sumie tylko potwierdzałoby, że się takich boją jak czarownic. Inaczej by nie pisali jak piszą.

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE x x x to dokładnie moja przypadłość, ale powod mojej samotności to nie jakieś zdziwaczenie, jestem normalna, kontaktowa, uprzejma, ciepła, po prostu nie chce się ranić wchodząc w związek z kimś nieodpowiednim. Aby to zrobić musze znaleść kogoś kto będzie traktował mnie tak ja jego

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE x nie istnieja chyba ze less psychiczne czepialskie i utrudniajace zycie aseksualne

Gość gość
Aseksualne moga miec aseksualnego mezczyzne i nie byc juz same chyba ze sa calkowicie aseksualne i nawet zwiazku nie potrzebuja.

Gość gość
moga miec aseksualnego mezczyzne heh nie ma takich :D

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE x nie istnieja chyba ze less psychiczne czepialskie i utrudniajace zycie aseksualne x nie jestem żadną z typów które wymieniłeś, a jestem jak w opisie a jestem samotna.

Gość gość ktory wie
"Ładne, śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone samotne" x A moze prawda jest taka ze jeden z warunków jednak nie jest spełniony?

Gość gość
Byłoby to całkiem możliwe że nie spełnia jednego z warunków, gdyby tylko więcej mężczyzn chciało mieć piękne i wykształcone kobiety.

Gość gość
Bo wy nie chcecie, co nie? Wolicie takie zależne od was, bezpieczne, w miarę ładne ale nie tak żeby wielu je podrywało, takie przy których będziecie się czuć na inteligentniejsZych niż jesteście.

Gość gość ktory wie
"Wolicie takie zależne od was, bezpieczne, w miarę ładne ale nie tak żeby wielu je podrywało, takie przy których będziecie się czuć na inteligentniejsZych niż jesteście" Z atrakcyjna jest taki problem, że nie wiadomo kiedy przyprawi rogi bo akurat miała dzień słabości, skoro wielu ją podrywa to w końcu któremuś się uda, a rogaczem większość facetów woli nie być. Inteligentniejsza. Bardzo lubie intelegentne kobiety, ale takie które znają swoją wartość i nie muszą całemu światu na każdym kroku udowadniać że są madrzejsze. Inteligentna kobieta to prełka a takich jest mało. Trzecia sprawa, facet musi czuć ze potrafi zaimponować kobiecie, musi widzieć to w jej oczach inaczej traci poczucie pewności w takim związku. Kobieta chce mieć faceta który potraf jej zaimponować. Dlatego wykształcone inteiegentne mają bardzo ograniczony wybór. Tego typu kobieta nie zwiąże sie z kierowcą autobusu, ona patrzy na najwyższą półkę a tam pusto, bo prezes orlenu juz ma kogoś, a minister finansów jest za stary, jest jeszcze dyrektor banku ale on ma żonę i kochanke. Więc lepiej być samotną niż mieć faceta który poza piłką nożną, samochodami i chlaniem nie widzi świata.

Gość gość
Bo wy nie chcecie, co nie? Wolicie takie zależne od was, bezpieczne, w miarę ładne ale nie tak żeby wielu je podrywało, takie przy których będziecie się czuć na inteligentniejsZych niż jesteście. x x x x takie kobiety jak opisujesz sie puszczaja nie maja w zyciu zadnych wartosci to dlatego tak jest jesli facet jest normalny skromy to woli dzielic zycie z kims kto bedzie go szanowal, fajnie spadzal z nim czas, okazywal troske i to ze one go kocha, poprzez czyny, gesty, usmiech, a nie kobiete z sercem z lodu, dumna karierowiczke, babe terminator

Gość gość
Byłoby to całkiem możliwe że nie spełnia jednego z warunków, gdyby tylko więcej mężczyzn chciało mieć piękne i wykształcone kobiety. x i skromne, bo arogancja i zarozumialosc u kobiet sa wprost proporcjonalne co do poziomu mniemania inteligencji o sobie (nie musi byc on rzeczywistym odbiciem inteligancji)

Gość gość
Hmm, ja uważam, ze niektóre kobiety mają tutaj wygórowane mniemanie o sobie, może nie są tak idealne jak im się zdaje? A nawet jeśli z wyglądu faktycznie są ładne i do tego wykształcone, to jeszcze nie znaczy, że muszą się podobać facetom np. z charakteru Jeśli odrzuci was jeden czy dwóch facetów to może być pech, ale jesli ciągle się wam to przytrafia to wybaczcie szczerość, ale - wina musi leżeć gdzieś w was

Gość gość
Zresztą ja też kiedyś źle postępowałam z facetami, za szybko się angazowałam i oni siew wycofywali, z czasem jakk zrozumialam swoje bledy bylo mi latwiej utrzymac zwiazek i on juz trwa 2 lata. Jeszcze nie jest idealnie w nim, ale ciagle staram sie pracowac nad soba i patrzec obiektywnie jakie bledy moge popelniac

Gość gość
dziś x raczej watpie czasem widze jakie brzydule maja tak fajnych przystojniakow i do tego z charakteru ok to nie moge tego pojac jak to mozliwe

Gość gość
Zakochać można się w charakterze, sposobie bycia itd wtedy nawet jakieś wady urody wydają się urocze. Nawet nie chce się żeby była inna bo to wszystko pasuje.

Gość Taodtrzeciejrandki
10:01 uroda a moralność to dwie różne rzeczy. Powiem wam tak. Parę lat temu pisałam tu jako tralalilalila. Miałam wtedy 26- 27 lat. Wiedziałam że mam urodę, że jestem inteligentna, miła, mam poczucie własnej wartości. Ale wtedy jeszcze nigdy nie byłam z nikim. (Oczywiście jak możecie się domyślać, wszyscy podawali w wątpliwość te moje zalety i nie wierzyli i szukali na siłę jakichś poważnych wad). A mi się po prostu nie złożyło żebym miała z kimś być, do tego czułam że podobam się facetom ale nie mają odwagi np zagadać, zaprosić, tak normalnie traktować. Potem właśnie poznałam mojego pierwszego faceta. Jak doszliśmy do trzeciej randki , to i już zaraz byliśmy razem, nie dalam mu żadnego powodu do zazdrości, wierność była dla mnie czymś pięknym, on chciał mieć ze mną dzieci, przyszłość itp, ale musiałam go zostawić z paru poważnych przyczyn, (sama też czułam że to jego nosi na boki), od tej pory nie byłam z nikim na randce, choć paru do mnie lekko startowało. Taka jest moja historia, tak się ułożyli życie, każdy ma inną i dajcie spokój z tym szukaniem na siłę wad i dopisywaniem cech.

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone Szczerze??? Nie znam takiej, jeśli jest ładna i nadal samotna to jest opryskliwa i złośliwa, oto cała historia. Kto chciałby spędzić życie z kimś takim?

Gość gość
dziś to ile masz lat teraz? i czemu go rzuciłas?

Gość gość
Panie które się tu wypowiadają brzmią bardzo wyniośle

Gość Taodtrzeciejrandki
29 mam. Rzuciłam go z wielu powodów. Głównie alkohol. Facet generalnie nie umie być w związku, gra, manipuluje, ale to on zawsze kogos ma. I to jest ta "sprawiedliwość".

Gość gość
dziś x czyli ogolnie nie nadawal się, masz 29 lat (1986??) i nie mozesz nikogo znalesc, czy faceci, którzy są w zasięgu nie spełniają Tw wymagań tz piją, są nieuczciwi. Powiedz jak to wygląda to będzie bardzo cenne w ustaleniu tej przyczyny czemu takie kobiety są same.

Gość Taodtrzeciejrandki
Okey, to powiem jakich odrzuciłam od czasu rozstania i czemu. 1. Nie podobał mi sie zupełnie z wyglądu plus znacznie ode mnie niższy i do tego z nieczystą sytuacją małżeńską. 2. Nie podobał mi się z wyglądu (też niższy ode mnie a ja nie jestem jakimś gigantem ) plus chlejus i gadający głupoty. 3. Brak pociągu fizycznego mimo ze obiektywnie w miarę przystojny (potocznie brak chemii) plus olbrzymi dystans w miejscach zamieszkania.

Gość gość
dziś to ile masz wzr?

Gość Taodtrzeciejrandki
Może nawet nie tyle odrzuciłam co z braku zainteresowania nie pociągnęłam znajomości:-P

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dlaczego żaden normalny mężczyzna czyli bez nałogów, w miarę wysoki, na Twoim poziomie nie podrywał Ciebie?

Gość gość
Inteligentniejsza. Bardzo lubie intelegentne kobiety, ale takie które znają swoją wartość i nie muszą całemu światu na każdym kroku udowadniać że są madrzejsze. Inteligentna kobieta to prełka a takich jest mało. Trzecia sprawa, facet musi czuć ze potrafi zaimponować kobiecie, musi widzieć to w jej oczach inaczej traci poczucie pewności w takim związku. Kobieta chce mieć faceta który potraf jej zaimponować. Dlatego wykształcone inteiegentne mają bardzo ograniczony wybór. Tego typu kobieta nie zwiąże sie z kierowcą autobusu, ona patrzy na najwyższą półkę a tam pusto, bo prezes orlenu juz ma kogoś, a minister finansów jest za stary, jest jeszcze dyrektor banku ale on ma żonę i kochanke. Więc lepiej być samotną niż mieć faceta który poza piłką nożną, samochodami i chlaniem nie widzi świata. ZZ Z Dokładnie, sam widziałem jak te "sliczne i inteligentne", przebierają, wybrzydzają i to odrzucając facetów którzy wg. mnie są naprawde ok i przeszli by, a potem jakie to one biedne, jak to wszystko wina świata, że one muszą zadawać się z tymi wszystkimi głupszymi od siebie ludzmi. Widziałam kobiety które są naprawde, wredne podłe mające zawyżona opinie o sobie i płaczące że nikt ich nie chce.