Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Szkoda że atrakcyjnym zostaje gorszy sort. x na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość gość
Ja jestem ładna ale nie jestem modelka i faceci mnie nie chca

Gość gość
Gdybys byla ladna to codziennie bylabys podrywana

Gość gość
Ale podrywają podrywacze i to nie są porządni ludzie i nic porządnego nie mają na myśli podrywając

Gość gość
Dlatego pisałam że atrakcyjnym zostaje gorszy sort. Ci porządni nie celują w laski. Chyba dla zasady.

Gość Męskie_Mażenie
Poznać i zdobyć ładną, atrakcyjną fizycznie, porządnie wykształconą, rozumną, ciepłą, empatyczną, energiczną, wrażliwą ma urodę otaczającego świata, o szerokich horyzontach intelektualnych, inteligentną a jednocześnie mądrą życiowo młodą kobietę, to dopiero jest moje marzenie. Ech...

Gość gość
Jak byscie nie siedzialy i czekaly na ksiecia z bajki to byscie nie marudzily.

Gość gośćWWW
Męskie_Mażenie dziś Taka kobieta o, której marzysz tez marzy aby poznać przystojnego, atrakcyjnego fizycznie, porządnie wykształconego, rozumnego, ciepłego, empatycznego, energicznego, wrażliwego na urodę otaczającego świata, o szerokich horyzontach intelektualnych, inteligentnego a jednocześnie mądrego życiowo dojrzałego mężczyznę.

Gość gość
dziś x taka kobieta niestety nie istnieje

Gość gośćWWW
gość dziś dziś x taka kobieta niestety nie istnieje x A taki mężczyzna istnieje?

Gość gość
miliony takich mezczyzn istnieja tylko brakuje takich kobiet teraz kobiety sa bardzo zepsute i rozwiazle

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja taka jestem. Może nieenergiczna bo spokojna i zależy co rozumiesz pod pojęciem młoda bo znaleźć odpowiedniego mężczyznę zajmuje wrażliwym osobom trochę więcej czasu. Jak miałam 20+ lat to dla mężczyzn liczył się szybki seks i wygoda. Jak widzieli atrakcyjną dziewczynę to raczej liczyli na seks a nie na to, żeby była wrażliwa na urodę świata. Niestety. Poza tym ja lubię być sama, bo wtedy nikt nie tłamsi mojej wrażliwości. Nie ma nic gorszego niż jak przeżywasz w środku coś bardzo poruszającego a ktoś mówi "to co, idziemy?". Uwielbiam sama zwiedzać nieznane miasta, ćwierć świata tak zjeździłam. Samiuteńka. Dlatego jeśli chodzi o związki mówię że albo ktoś naprawdę super w kim się po prosty zakocham, albo nikt.

Gość gośćWWW
gość dziś miliony takich mezczyzn istnieja tylko brakuje takich kobiet teraz kobiety sa bardzo zepsute i rozwiazle x Powiedział to mężczyzna, który myśli ,ze jest taki jak ten w opisie ;)

Gość gość
Taodtrzeciejrandki przestan juz :O

Gość Taodtrzeciejrandki
Sam przestań zmien płytę

Gość gość
twoje posty czyta sie z wielka irytacja

Gość gość
Powiedział to mężczyzna, który myśli ,ze jest taki jak ten w opisie x przestan bo sama o sobie myslisz zes jest cudo

Gość gość
11:08 Bo tak irytuje że taka kobieta cię nie zechce?

Gość gośćWWW
gość dziś Powiedział to mężczyzna, który myśli ,ze jest taki jak ten w opisie x przestan bo sama o sobie myslisz zes jest cudo xxx Ja taka nie jestem ale wiem, że takie kobiety są i tacy mężczyźni też. Ty za to masz tylko wybujałe ego.

Gość gość
ok mniejsza o to

Gość gość
Taodtrzeciejrandki czemu nie chcesz powiedziec prawdy

Gość Męskie_Mażenie
To Ci, Od trzeciej Randki, pozostało - jeżeli nie zapomniałem jeszcze skomplikowanej sztuki odejmowania ułamków - jeszcze pozostało Ci raptem 3/4 świata do zwiedzenia. Nie wiem wprawdzie dokładnie, w jakim wieku Ty jesteś, ale wydaje mi się, że musisz się nieźle pospieszyć, żeby zdążyć objechać resztę świata. Prywatnie dodam, że doskonale rozumiem Twoje odczucia. Masz naturę indywidualistki, więc ciężko Ci się zdobyć na samą myśl, że swoją osobność musiałabyś dzielić z jakimś mężczyzną. Zwłaszcza, że idealny mężczyzna nie istnieje, więc musiałabyś się nieco okroić, posunąć i zrobić mu nieco swobodnego miejsca przy sobie.

Gość gośćWWW
gość dziś Taodtrzeciejrandki czemu nie chcesz powiedziec prawdy x A dlaczego uważasz, że ona kłamie?

Gość Męskie_Mażenie
Nie wdając się w miejscowe przepychanki słowne stwierdzam, że oczywiście: "taki mężczyzna istnieje".

Gość gość
przecie mowi prawde

Gość gość
sssssssssssssssssss