Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
W którym dokładnie poście napisałam ze każdemu czegoś brakuje i że inni są ułomni? Proszę o cytat.

Gość gość
a czy mi się chce poszukiwać cytatu ? no więc mi się nie chce,wszystko co tutaj napisałaś,całokształt,kazdy jest zbyt ułomny by z tobą podróżować ,bo jesteś hrabinka o niezwykłej wyjątkowej wrażliwości niespotykanej u innych

Gość Taodtrzeciejrandki
Skoro mi zarzucasz że tak uważam to uzasadnij to stosownym cytatem bo tak twój zarzut jest g warty :-)

Gość gość
ta cała gadanina jest g****o warta,niczego nie będę szukać,mam pamięć,a ty jesteś lawirantka,najpierw kilka dni wypisujesz ze nikt dla ciebie się nie nadaje a teraz palisz głupa ze wcale tak nie mówiłaś,ide stąd

Gość Taodtrzeciejrandki
Ojej tylko nie trzaskaj drzwiami

Gość gość
"ta cała gadanina jest g****o warta,niczego nie będę szukać,mam pamięć,a ty jesteś lawirantka,najpierw kilka dni wypisujesz ze nikt dla ciebie się nie nadaje a teraz palisz głupa ze wcale tak nie mówiłaś,ide stąd " kobieta przecież zmienną jest, więc może bez konsekwencji zmieniać zdanie i oczywistej głupocie przypisywać zjebaną ideologie.

Gość Taodtrzeciejrandki
No tak bo najłatwiej przypisywać komuś treści których nigdy nie napisał i na podstawie tych domniemanych treści jeszcze oceniać te osobę:-) zenada, ta rozmowa z wami jak z tyłka

Gość gośćWWW
Tak jest gdy brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. To jakaś choroba tych czasów, że ludzie czytają wybiórczo, wyciągają z tekstu to co chcą zazwyczaj do tego źle interpretując. Jak tu prowadzić dyskusję ja się pytam.

Gość gość
boszeee baby a szegolnie ta od 3 rantki - jestescie okropne

Gość gośćWWW
Ona przynajmniej jest inteligentna a reszta tu bab to analfabetki, zazdrosnice o inteligencji pantofelka.

Gość Taodtrzeciejrandki
GośćWWW jestem przekonana że to panowie a nie panie zawzięcie mnie tu atakują. Zakompleksieni panowie których razi i irytuje że ktoś nie jest zakompleksiony i nie deklaruje, że przygarnie każdego brzydkiego glupawego niskiego z nałogami, byleby tylko nie być samej.

Gość Myśliciel1981
Dlaczego takie kobiety są samotne? Bo mają wymagania, którym nie sposób sprostać. W życiu takich kobiet na pewno byli faceci, którzy je adorowali, naprawdę im zależało na nich, ale ich wadą było, że byli zwykli. Ale nie one ich nie zauważą, wolą frajerów, którzy mają je w nosie, ale super wyglądają, są cool itp. A tacy goście często mają taką powodzenie, że nie muszą i nie chcą się starać o kobietę, nie potrafią jej docenić. Kobiety zamiast docenić kosztownego złotego Rolexa, którego trzeba tylko wypolerować i odnowić wolą nowy zegarek np. od Hugo Boss-a - ot taki przykład. Druga sprawa to wieczne zainteresowanie mężczyzn powoduje, że takie kobiety nie potrafią poświęcić się, dać coś od siebie, postarać się o faceta. I mamy faceta, który stara się, kocha kobietę, ale on cały czas daje, cały czas zabiega. A druga strona nic od siebie nie daje, bo i po co, w razie czego znajdzie się kolejny. W końcu u każdego faceta przychodzi smutna refleksja, że pierdzieli on taki związek. Bo wiecie Panie na początku to facet musi się postarać, ale potem starać powinny się po równo obie strony. Później takie paniusie budzą się i stwierdzają, że są same, życie jest do du** i faceci są be. A kobiety przeciętne wiedzą, że o faceta trzeba się postarać, trzeba mu coś powiedzieć coś miłego, sprawić jakąś niespodziankę, czasem coś ugotować w ramach niespodzianki. I prawdziwi faceci potrafią to docenić.

Gość Taodtrzeciejrandki
To tylko twoja strona medalu. Oparta na starym znanym stereotypie "piękna -roszczeniowa" , "przeciętna - kochająca". W tym wieku już nie powinno się operować takimi prostymi schematami. To że jakiś tam odsetek taki jest, nie oznacza że każdy bez względu taki jest. I jeszcze jesteś przekonany że poznałeś prawdę i świecie haha

Gość gość
że przygarnie każdego brzydkiego glupawego niskiego z nałogami, byleby tylko nie być samej. x x x zobacz jak ty gardzisz ludzmi i opluwasz ich, nie wierze w co czytam po prostu. Nie ma ludzi niepotrzebnych, smutne co piszesz

Gość gość
Nie zaprzeczaj, że takich ludzi nie ma;) Nikt nie napisał, że tacy ludzie są niepotrzebni. Brzydcy nie istnieją? Głupi też nie istnieją? Niscy też nie istnieją? Nałogowscy też nie istnieją? Są takie kobiety i mężczyźni, jeżeli należysz do tej grupy to współczuję.

Gość gość
wybrzydzaja baby i tyle. Jak polka olewa pracowitego polaka z malymi zarobkami a bierze murzyna lenia i robi na niego.

Gość gośćnielubieplaskichbab
mylisz się ja jestem babą która ci tutaj wytyka ,a to dlatego że lubię facetów,są tysiąc razy lepsi niż wy płaskie babole z zadartymi nosami które gówno wiedzą o życiu o człowieku ,wypindrzą się i patrzą krytycznie na każdego ,nawet nie potraficie kochać ,jak już nazywacie coś miłością to jest to interes korzyści

Gość Taodtrzeciejrandki
19:20 no proszę jak ty mnie dobrze znasz! Jaka mądra! Ile o mnie wie! Hahahahhahahaha

Gość Taodtrzeciejrandki
17:39 Zapraszam do mojego postu z godziny 23:38. Czytamy każde słowo, wolno, głośno, wyraźnie, pięć razy .

Gość gość
uświadamianie innych jaka jesteś to już twoja misja tutaj. i to twoje hahaha ,jak tak dalej pójdzie lata tu spędzisz będziesz stara brzydka i dalej będziesz udowadniać jaka jesteś milutka,szkółkę załóż dla kafeterian:-) i nauczaj jak mają cie czytać i z jaką uwagą :-) dyktando zrób popraw błędy a najlepiej nawracaj :-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Jak na razie to inni tutaj uświadamiają mnie (przynajmniej tak im się wydaje) jaka jestem i średnio udolnie to udowadniają. Przekręcają każdą wypowiedź tak żeby wyszło coś, co z góry o mnie "wiedzą". Ale nie wszyscy, jest parę osób które umieją czytać.

Gość Taodtrzeciejrandki
A za moje hahaha musicie sami sobie podziękować, tak na mnie działa to co czytam :-)

Gość gość
Są takie kobiety i mężczyźni, jeżeli należysz do tej grupy to współczuję x zadna z wymienionych przez ciebie rzeczy nie jest powodem do wstydu, nad kazda mozna pracowac, za wyjatkiem wzrostu, tego bym nie wkladal do wad ani ujm.