Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
"Chlopaki uniajcie kobiet jak Taodtrzeciejrandki To osoba zadufana w sobie, nie dostrzegajaca innych, wszedzie tylko ja ja i ja. W kazdym szczegole otoczenia wynajduje "dowodow " potwierdzajacych jej cudownosc. To osoba dobra moze na modelke, prezenterke, korpo-laske, ale nie na partnera życiowego" Xxx Ale bulls**t bez argumentacji. :-D Unikajcie autora tego tekstu. Ten człowiek nie da w związku nic od siebie, nie będzie się starał, wynajdzie powod żeby cię skrytykować każdego dnia i w ogóle nie jest miły w obyciu. Rety, też tak umiem :-D

Gość Taodtrzeciejrandki
Może by tak jakaś merytoryczna odpowiedź na moje posty z 20:09 i 20:12? Bo "jestes zadufana w sobie i masz nieprzyjemny charakter" to chyba płyta zacięta od 30 stron.

Gość Taodtrzeciejrandki
1:43 jak widać niektórzy potrafią normalnie rozumować i to mi daje nadzieję że jednak z ludźmi nie jest tak źle :-)

Gość Taodtrzeciejrandki
I to nic że ja już pisałam że kiedyś kolega mojego ex powiedział do mnie "z tobą to można normalnie fajnie pogadać, bo tamta to się wywyższała" , to nic, przecież on kłamał, to wy znacie prawdę o mnie, a nie ktoś kto ma ze mną do czynienia na żywo. Czy wy serio nie widzicie jak głupio i bezsensownie się tu pokazujecie? I tylko parę osób napisało że nie wiedzą jaka naprawdę jestem i nie mają argumentów żeby wiedzieć, więc nie oceniają, ale wy wiecie. A potem ktoś pisze, że mądry jest ten co wie ze nic nie wie, więc sami sugerujecie że jesteście głupi. Takie zwykłe chłopaki głuptaki. :-D

Gość gość
Kasiu idz do piaskownicy i zobacz czy nie zostawilas tam jakichs zabawek

Gość Taodtrzeciejrandki
11:36 zapomniałeś napisać Jurku ze mam wredny charakter i jestem zadufana w sobie. Przecież trzeba mi to uświadomić więc liczy się częstotliwość.

Gość gośćWWW
Nie przejmuj się tymi ludzmi, każdy z nich jest o wyglądzie dziecka z zespołem downa i bez wykształcenia :) Nie zaprzeczajcie tylko bo ja wiem lepiej jaka jest prawda:) A jeżeli nie to udowodnijcie, że tak nie jest, a jak zaczniecie mnie atakować i obrażać to okaże się, że do tego jesteście niemili i niesympatyczni. Powodzenia downy;)

Gość Taodtrzeciejrandki
12:09 jest to dla mnie wyłącznie ciekawe zjawisko społeczne. ;-) Albo oni są faktycznie jakimiś tłukami, albo są strasznie skrzywdzeni przez atrakcyjne kobiety i chcą się teraz powyżywać, albo razi ich że ktoś ma o sobie dobre zdanie, bo sami są strasznie zakompleksieni, ale obstawiam że wszystkie trzy rzeczy po trochu.

Gość gość
problem jest taki ze wy naprawde jestescie brzydkie i samotne i sfrustrowane, w dodatku obrazanie kogos od downa dowodzi waszej klasy kochane dziewczynki

Gość Taodtrzeciejrandki
14:56 ale ty naprawdę masz na imię Henryk. Ja to wiem. A ty się wypierasz. :-D

Gość gość
Nie naprawde mam na imie Hanryk,

Gość Taodtrzeciejrandki
Udowodnij .

Gość gośćWWW
gość dziś problem jest taki ze wy naprawde jestescie brzydkie i samotne i sfrustrowane, w dodatku obrazanie kogos od downa dowodzi waszej klasy kochane dziewczynki x Może i jestem brzydka, mam paskudny charakter ale nie jestem samotna:) Zresztą czy to ważne jaka ja jestem, dla was mogę być podobna do downa;) Myślicie, że mnie obchodzi co o mnie myślicie? Gdyby tak było to dopiero byłaby desperacja:) Ja nie mam zamiaru ani ochoty uzewnętrzniać się na tym forum, zresztą obrażać innych też, to był tylko dość chamski przykład zachowania co poniektórych tu piszących gości, którzy obrażają taod3r.

Gość gość
tylko ze nikt tu nie jest chamski tylko sprowadza coniektorych na ziemie

Gość gośćWWW
gość dziś tylko ze nikt tu nie jest chamski tylko sprowadza coniektorych na ziemie X Wybacz ale jak ktoś Ciebie bedzie na siłę sprowadzał na ziemie gdy Ty wcale nie musisz byc sprowadzana to uznasz go za wybawiciela czy chamskiego natręta?

Gość Taodtrzeciejrandki
A co to ma wam dać, że (zgodnie z waszym) sproeadzicie mnie na ziemię czyli (zgodnie z waszym) zacznę o sobie myśleć"przeciętna, arogancka, zwykła, szara, przeciętna co najwyżej"? A jeśli to MI ma coś dać, to jak mi ma pomóc w relacjach (bo zgodnie z waszym ma mi to jakoś pomóc z moim rzekomym problemem z ludźmi który wg was posiadam) to że zacznę o sobie myśleć "co najwyżej przeciętna , zwykła, nielubiana, wredna"? :-D Czekam na logiczne merytoryczne wypowiedzi. Jak to ma komukolwiek pomóc w relacjach ze zacznie o sobie tak negatywnie myśleć.

Gość gość
zacznijcie rozmawiać o czymś innym bo to już jest zwyczajnie nudne,2 babki gdaczą wiele godzin o tym jaka jest cafe i jakie są one,litościiii