Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Haha

Gość gość
ale jeśli już sypiasz z tą kobietą bez godności ( bo rozumiem że ją twój fiutek uświęca w tym procesie) to nie gnój jej publicznie i nie mów o niej prześmiewczo w towarzystwie,bo żarty to są ?na poziomie skończonego chama i buraka ,a to że byliście gotowi bić się z kobietą broniąc swojego prawa ? do gnojenia kobiet od seksu,to już całkowita porażka

Gość Taodtrzeciejrandki
.. nie wchodzi w to bagno, bo zadowoli się dopiero czymś pięknym i wartościowym. Może to znajdzie, a może nie. Nie zapomina, że życie ma wartosc ponad wszystko, kocha je i jest szczęśliwa. Nie potrzebuje do niczego ludzi, którzy mają zepsute dusze. Taka jest właśnie mądra spokojna i wrażliwa kobieta.

Gość gość
słyszałam że wielu facetów opowiada o seksie ze swoją ,publicznie w męskim towarzystwie nazywając ją j.w.przytaczano i to jest prawdziwe bagno,strach się zadawać z takim ścierwem

Gość gość
masz racje taodtrzeciej to prymitywne gady,trafić na kogoś wyjątkowego jest bardzo trudno,żyje ponad 30 lat i spotkałąm tylko dwie takie osoby które były warte czegokolwiek

Gość Taodtrzeciejrandki
Jest dużo wspaniałych ludzi, na szczęście. Ale niestety relacje damko-męskie (a zwłaszcza gdy w grę wchodzi kobieta atrakcyjna) stają się poligonem jakiejś nieczystej walki, gry nie fair o swoje niby-ego... kto kogo przechytrzy, kto kim zaspokoi swoje marne potrzeby. Kto komu udowodni swoją przewagę. Mądrzy ludzie są gdzieś ponad tym, po prostu... nie mój świat.

Gość gość
no nie to ja na walke nie mogłam narzekać,zawsze chodziło im o uczucie ,ale nie podoba mi się brzydota wewnętrzna ,i jak mówię spotkałam tylko dwóch takich którymi mogę sie zachwycać ,bo mi zachwyt w miłości potrzebny,być żeby być zupełnie mnie nie interesuje

Gość gość
Taodtrzeciejrandki moze sliczna to ty i jestes ale na pewno nie mondra

Gość Taodtrzeciejrandki
14:09 na pewno nie jestem mądra wg ciebie. ale nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia :)

Gość gość
przestan

Gość Taodtrzeciejrandki
Jako nastolatka byłam mądrzejsza od ciebie nawet za dwadzieścia lat.

Gość gość
pustak

Gość Taodtrzeciejrandki
Właśnie o tym mówię. O tym co piszesz. To jak piszesz o mnie mówi więcej o tobie, niż o mnie. Oczekuję, że dorosły człowiek jest w stanie to zrozumieć.

Gość gość
przestan cfaniaczyc

Gość gość
Takie kobiety nie sa samotne bo maja adoratorow a jak sa same to lesbijki albo ksiezniczkowate bo same nie zagadaja uwazaja sie za kogos lepszego bo ladne. One nie chca zwiazkow z porzadnymi i dobrymi mezczyznami bo w koncu same by zagadaly do takiego.

Gość gość
to prawda,dla takiej kobiety znalezienie kogoś,i nie byle kogo ,to kwestia kilkunastu dni ,czyli albo brak swobody w wyrażaniu siebie albo wyjątkowe wymagania :-)

Gość gość
dokladnie

Gość gość
ja mam

Gość gość
dafs

Gość gość
dafs

Gość gość
dafs

Gość gość
Taodtrzeciejrandki nie wierze ze NIKT totalnie NIKT do ciebie nie podbija, chyba ze mieszkasz w malej miejscowosci gdzie wyczerpal sie limit kandydatow