Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Nie jesteśmy w XIX wieku. Ludzie po 25. roku życia nie udają, że seks nie jest ważny. Znam wiele par które poszły do łóżka na 1-3 spotkaniu i zostały małżeństwami.

Gość gość
czasem tłumacze sobie ze wiekszosc boi się podbic do slicznej... ogolnie jestem wesoly i w sklepie czy gdzie kolwiek jak ktos bardzo mi wpadnie w oko a z ta osoba mam styczność, coś tam humorem powiem, i z taka odrazu idzie zagadac. Mi sie wydaje ze kobiety lubia poczucie humoru to gdy facet cos rzuci smiesznego, to wabik do dalszej rozmowy nigdy nie mialem z tym problmow, a co ciekawe moje zycie osobiste to dramat kawalera....

Gość gość
aa i jeszcze moge dodac ze kobiety uwielbiaja chamow. Normalny facet jest niestety nudny i dlatego nikogo na stale nie mam. a ktos kto łązi, chleje, wyzywa, penerzy cwaniakuje to istny lep na ładne dziewczyny...

Gość gość
zycie to nie bajka...

Gość gość
wszystkiemu winna jest rozwiazlosc kobiet jedna taka pyta sie mnie na 7 randce "czy myslales aby sie ze mna kochac" kobiety to szmaty same chca seksu

Gość gość
10:13 co za hipokryzja. A czemu kobiety spotykają sie z mężczyznami, a nie np z koleżanką, a mężczyzna z kobietą a nie z kumplem? Bo z płcią przeciwną można mieć seks. A myslales , że o co chodzi? Porozmawiać to ja se mogę z przyjaciółką. Nowych osób nie potrzebuje poznawać, bo mam dość znajomych. Do faceta przyciąga seks.

Gość gość
Kobiety to szmaty potem marudza ze samotne bo nikt nie chce szmaty do zwiazku

Gość gość
Nie kobiety szmaty, tylko ciebie nie chcą bo masz coś z głową

Gość gość
16;37 Słuchaj głupku ,nigdzie nie pisałam ze lecę na kretynów,na kretynów lecą desperatki a nie ja .Czytaj ze zrozumieniem i widocznie jesteś jednym z kretynów,ze żadna cie nie chce bo gdybyś nim nie był, to byś byl capnięty.Łatwo obrócić kota do góry ogonem, zegnam

Gość gość
Te d***** puszczalskie same facetowi wchodzą do łózek i potem chcą szacunku a niby za co, ale sa tez porządne które sie szanują mało policzyć na palcach ,ale faceci i tak lubią d***** i tapety w telefonach, plakaty lalunie z dużymi cyckami, tipsami to ich podnieca przyciąga ,taka prawda.Pisze to jako kobieta a każdy nie lubi prawdy.

Gość gość
dziś x dokladnie, dlatego ja nei chce dzifki co na 7 spotkaniu oferuje sama seks, jestem w stanie z tym poczekac, potrafie sie kontrolowac, szukam kobiety na cale zycie a nei na roochanie

Gość gość
dziś x wwidzisz nie jestes kobieta ktorej szukam, wiem czego chce i odrzucam to czego nie chce

Gość gość
Dobrze, masz do tego prawo, ale nie masz prawa obrażać kobiet które mają inaczej. Zaproponowanie seksu to nie wyrządzenie krzywdy.

Gość gość
dziś x gdzie kogos obrazliem?

Gość gość
gość dziś X No właśnie. Mi jedna dała na 2gim spotkaniu, ale była jazda. Jakby kiwnęła palcem to bym do niej znów poleciał.

Gość gość
Tu , pisząc dzifki czy szmaty.

Gość gość
Nie ma "dała mi". Ty jej dałeś tak samo .

Gość gość
mnie to faceta przyciąga miłość potem seks,taka kolejność

Gość gość
ojej biedulka sie obraza ze ktos ja nazwal