Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
12:13 hahahha Tak tak, pewnie źródło "problemu" takiego że przyciągnęłam raz alkoholika, tkwi w jakimś wypartym wydarzeniu z dzieciństwa;-)

Gość Taodtrzeciejrandki
11:45 oj chyba nie znasz uczucia bardzo silnego wzajemnego pożądania jeśli tak piszesz.

Gość Taodtrzeciejrandki
W moich postach nie ma rozzalenia bo, jak pisałam, kocham moje życie i lubię być sama. Ja w tym nie widzę problemu. Jak poznam kogoś do związku, to fajnie. Jak nie poznam, to też będę się cieszyć życiem.

Gość gość
Ty nie znasz znaczenia słowa samokontrola. Nie chciał bym takiej kobiety, bo przy każdym innym "silnym przyciąganiu" by mnie zdradziła. Od razu odrzucam takie jednostki, obrzydzają mnie one. i co z tego przyciągania silnego, jak ktoś może mieć beznadziejne cechy. Ja zawsze czekam bardzo długo, raz trafiłem na jakąś wariatke co zaczeła mnie macać po 6 randce i co ja mam o takiej myśleć. Póki co szukam żony nie przygody. Przyciągnie seksualne nic nie usprawiedliwia.

Gość Taodtrzeciejrandki
To co że akurat ty byś nie chciał? I chyba nie doczytales bo wcześniej pisałam że wierność była dla mnie czymś pięknym i nie dalam mu żadnego powodu do bycia zazdrosnym o mnie. Schowaj się z tymi swoimi atakami :-)

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś 12:13 hahahha Tak tak, pewnie źródło "problemu" takiego że przyciągnęłam raz alkoholika, tkwi w jakimś wypartym wydarzeniu z dzieciństwaoczko.gif X Nigdzie nie napisałam, że źródło problemu tkwi w jakimś wydarzeniu z dzieciństwa. Problem może być banalny choć nie wiem jaki bo Ciebie nie znam. Przypuszczam, że może być problem w Tobie ponieważ ja nie jestem ani bardzo piękna, ani bardzo wykształcona, palę papierosy nawet czasem zaklnę pod nosem a mimo tego każdy mężczyzna z jakim byłam był bez nałogów, dobrze wykształcony i nawet przystojny. Obecny partner, nie pije, nie pali, jest przystojny, ma dobrą pracę, jednym słowem spokojny człowiek z niego, a więc do czego zmierzam, jeżeli taka osoba jak ja, nie idealna w każdym calu ma powodzenie u fajnych mężczyzn to dlaczego Ty jako "lepsza " ode mnie przyciągasz nieudaczników z problemami. Nie uważasz, że to jest zastanawiające?;)

Gość Taodtrzeciejrandki
13:11 nie. Nie analizowałabym w ogóle tego w ten sposób. Bycie idealnym lub nie tak naprawdę nie ma tu większego znaczenia. Liczy się wiele innych rzeczy. Nie przyciągam jakiegoś jednego konkretnego typu. Moglabym powiedzieć że jako atrakcyjna z wyglądu, przyciągam po prostuwięcej chwastow do selekcji. Ale zaraz.. przyciągam? Ostatnio na imprezie byłam z pół roku temu. Nie jestem akrywnie zajęta szukaniem kogoś. no I czy przyciąganiem można nazwać takie sytuacje że znajomi przeprowadzają na party "dla mnie"swojego samotnego kolegę i wpadam mu w oko (a on mi nie)? Takich sytuacji miałam kilka. To nie jest tak jak to sobie wyobrażasz:-)

Gość gość
Taodtrzeciejrandki x Wyglada po prostu na to że jestes osoba niezwykle nadeta, niezrownoważoną, przekonana o własnej wyzszosci, traktujaca ludzi z pogarda.x

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone NIEGDY !!! nie maja problemu by kogos znalesc

Gość gość
15:05 mają. Bo mogą nie spotykać kogoś, do kogo czują chemię. Prosta sprawa. Mną się interesuje dużo facetów, w tym takich z tzn "sfer", ale ja po prostu nie czuję chemii. I tyle.

Gość gość
co masz na mylsi poprzez ta chemie??? rozwin?

Gość gość
Właśnie niech ktoś powie Co to TA CHEMIA ??????? :D

Gość gość
No zwyczajny pociąg seksualny. Patrzysz na faceta i wiesz, że chciałabyś z nim iść do łóżka. Przy czym niekoniecznie to zależy od wyglądu, bo nawet i przystojni potrafią nie pociągać. Inaczej chyba niż u chłopów, bo oni każdą ładną dziewczynę by chcieli. A ja do tych co mnie chcą, nie mam jakoś takich odczuć. Trochę mam pecha

Gość gość
juz tak nie rob z kobiet takich czystych tez jak widzicie przystojniaka chcecie seksu

Gość gość
No ja nie mówię że nie, ale nie w każdym przypadku.

Gość gość
Na co się krzywisz? Taka jest prawda. Trzeba trafić na swoje feromony i tyle :)

Gość gość
glupie wytlumaczenie

Gość gość
znam takie owszem sa ladne, ale sa strasznie nadete nie do zycia obrazalskie pyszne przy takiej nie mozesz byc soba tylko musisz grac sztywniaka

Gość gość
przeciez jestes nadety, sztywny, obrazalski i pyszny. pasujesz do nich.

Gość gość
dziś x jak smiesz mnei oceniac nie znasz mnie!

Gość gość
Ja jesteś śliczna i wykształcona. Tak, to prawda. Wszyscy, którzy mnie znają, oceniają mnie jako uroczą kobietę. Jestem jednak sama, bo do nikogo nie pasuję :(

Gość gość
Ja jesteś śliczna i wykształcona. Tak, to prawda. Wszyscy, którzy mnie znają, oceniają mnie jako uroczą kobietę. Jestem jednak sama, bo do nikogo nie pasuję smutas.gif x co to znaczy ze do nikogo nie pasujesz??

Gość Taodtrzeciejrandki
13:44 A jeśli się mylisz ? Jeśli właśnie jestem pogodną osobą, ludzie lubią spędzać ze mną czas i ze mną rozmawiać bo jestem empatyczna i poprawiam ludziom nastrój?

Gość gość
Ale wy zadajecie głupie pytania... Po prostu nie natrafiła na kogoś dla siebie dziewczyna i tyle.

Gość gość
"co to znaczy ze do nikogo nie pasujesz??" Z żadnym facetem nie klei mi się rozmowa na tyle, by stworzyć związek.

Gość gość
Wystarczy byc ladna i jest sie codziennie podrywana przez kogos wiec musicie wybrzydzac