Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
Na szczęście wszystko zostało mądrze pomyślane i takie osoby jak ja czerpią radość nawet z bycia samemu. Z samotnych spacerów, obiadów, jest pięknie, czego chcieć więcej. Morze wcale nie pachnie bardziej jak jest się z kimś. Zachód słońca nie ma brzydszych barw dla ludzi bez pary. To ten sam zachód słońca:-)

Gość gość
Wszystko się niby zgadza,tylko kolorów brak! Wszystko pięknie ładnie, tylko w srodku tak jakos ...... pusto i glucho!

Gość Taodtrzeciejrandki
No właśnie to już zależy od naszej relacji z samymi sobą i ze światem. Dla ciebie kolorów brak, dla mnie absolutnie nie. Świat jest piękny w swojej istocie, a nie "pod warunkiem że".

Gość gość
Tylko że jak spotkasz tego kogoś będziesz chciała to wszystko zobaczyć jeszcze raz. Bo okaże się że w pewnej sytuacji wszystko smakuje zupełnie inaczej niż ci się wydawało. Czyli w zasadzie wszystko co do tej pory, było na próżno. Ale to trzeba wiedzieć o czym piszę. Życie od nowa a lata lecą.

Gość Takajednablondynka
"Czyli w zasadzie wszystko co do tej pory, było na próżno. " Czy szczęście i czysta radość istnienia może być czymś na próżno? Czy można żyć od nowa, kiedy nie żałuje się żadnego roku życia i czuje się że życie jest jedną ciągłą historią? Chyba się bardzo różnimy. Tylko ty do tego masz mało delikatności aby napisać cos takiego jak ostatnie zdanie, choćbyś był swięcie przekonany o swej wyższej racji. Nie ma czegoś takiego jak ta właściwa osoba, która nam otwiera okno na świat. Ale jeśli już w to wierzyć, to raczej ja nią będę dla kogoś kto nie rozumie że świat jest piękny w swej istocie :-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Skąd mi się wkleił jakiś nowy nick? :-D nawet nie jestem blondynką hah

Gość gość
Taodtrzeciejrandki ale z propozycji seksualnych tego przystojniaka juz skorzystalas

Gość gość
Takie kobiety jak w temacie na 100% maja powodzenie wiec albo les albo wybrzydzaja albo to prostytutki

Gość Taodtrzeciejrandki
7:09 jakich propozycji jakiego przystojniaka, o czym ty mówisz?

Gość gość
Witam, To nie ja pisałem to że "pusta i zapatrzona w siebie".

Gość gość
Chciał Cie podwieść tylko dlatego że jesteś ładna i wpadłaś mu w oko? Ale jak po tak krótkim czasie mógł stwierdzić że do niego nie pasujesz nie rozumie tego?

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone Ja taka jestem mam miły charakter, ale generalnie jestem spokojna unikam imprezowania, jestem dość czuła i wrażliwa, pozatym pracuje od świtu do zmierzchu. Aby kogoś teraz znaleść musiałabym chyba zwolnić się z pracy :) Aha i na pewno jestem miła i fajna. Prawie 28 lat

Gość Taodtrzeciejrandki
Po pierwsze, nie był wcale przystojny. Po drugie nawet jakby był to nie korzystam z takich propozycji, po trzecie jestem pewna że gdybym skorzystała, to po pieciu minutach stwierdziłby że jestem nie dla niego ( wystarczyłoby żeby zapytał o ulubioną książkę albo czym się zajmuję).

Gość gość
Wiec jaka jest Tw ulub. ksiazka i czym sie zajmujesz?

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie mogę odpowiedzieć. To zbyt osobiste.

Gość gość
Odpowiedz to ja ci powiem jaka jest moja

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie potrzebuję tego wiedzieć:-P

Gość Taodtrzeciejrandki
Poza tym wiadomo że taki koleś powiedziałby zaraz, a jak nie zaraz, to nazajutrz, coś w stylu "mieszkam tu i tu, może wpadniesz ?". Już ja znam dobrze takich cwaniaków, kiedyś człowiek chciał być miły i porozmawiać, a to zawsze chodzi tylko o jedno. Więc teraz po prostu miło dziękuję i odmawiam, nie potrzebuję do niczego przypadkowych znajomości.

Gość gość
dziś OK

Gość gość
A jak Ty zaspojaksz seks? Lapiesz takich jak ten na jeden raz?

Gość Taodtrzeciejrandki
Tak, jak wynika z wszystkiego co napisałam, wchodzę takiemu do auta, tam szybki numerek, a za tydzień kolejna podwózka albo noc z nieznajomym poznanym w klubie :-]

Gość gość
Rozumie, w koncu czego mozna sie spodziewac po tak miłej i atrakcyjnej kobiecie

Gość gość
dziś tez lubie seks jak chcesz mozemy przejsc na priv i konkretnie ustalic cos moze nawet na troche dluzej niz 1 raz

Gość Taodtrzeciejrandki
No właśnie, i dlatego (czytaj posty gości powyżej) ładne ale inteligentne są same . Nie zamierzam tłumaczyć, papa :-)

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Powiem wam tak, jak żyje nie spotkałem takiej kobiety, zazwyczaj maja one ciezki charakter

Gość gość
A ja mam to gdzies jestem sama i nawet nie mysle o zmianie tego stanu

Gość gość
Nie lubie tego topiku, ciagle sie tu przewija. I bronia sie tu nieladne albo zadufane w sobie kobiety ze jak to one pinkne i faceta nie moga znalesc