Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzę wam sekret na temat męskiej seksualności, z którego nie zdajecie sobie s

Polecane posty

Gość gość

prawy. Męski układ nerwowy jest tak skonstruowany, że jak k***s nie czuje c*pki to w mózgu pojawiają się nieodwracalne zmiany, stany lękowe etc. Receptory na penisie rozpoznają, czy to jest prawdziwa, czy sztuczna stymulacja, nawet na płyny ustrojowe wydzielane przez kobiecą c*pkę układ nerwowy mężczyzny reaguje, bo wchłaniają się przez skórę do k****a, dlatego nie da się zastąpić seksu waleniem i nawet w prezerwatywie seks nie pomoże. W mózgu zajdą nieodwracalne zmiany i zaczniesz mieć fobie, lęki, widzieć ciemne postacie w kątach pokoju, z braku seksu. Tylko wytrysk bezpośrednio w mięciutką c*pkę kobiety może cię od tego jeszcze uchronić i odwrócić te zmiany, o ile nie jest za późno.

Gość gość
Po tym jak planowałeś kogoś zamordować, jesteś już raczej skazany na własna grabę, fobie, lęki, i ciemne postacie w kątach pokoju. Powiedziałabym, że ci sie to należy jak psu rózga i bardzo dobrze. Miłego zdychania w samotności.

Gość gość
A gdzie ja chciałem kogoś zamrdować?

Gość gość
Wzruszające, utnij kuutasa i będziesz miał problem z głowy głąbie

Gość gość
nie interesuje mnie seks w pochwę. to dla leszczy. ja muszę stymulować penisa w odbycie damskim, tylko wtedy mam przyjemność

Gość gość
13:17 No, ale przyznaj, że jakbyś tego nie miał to zmiany, o których napisałem by zaszły w twoim mózgu.

Gość gość
Dlatego większość prawiczych użytkowników kafe jest tak chora umysłowo:D To z braku sexu. Sam się przyznałeś do tego w swoim wywodzie pseudonaukowym🖐️