Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amber Silver

Powróżę chętnym

Polecane posty

Gość gość
Czy Oliwia przeczytała moja wiadomosc i czy skontaktuje się ze mną ? Asia ;)

Gość gość
sluchaj serca

Gość gość
15:53 nie dostałam odpowiedzi.

Gość Amber Silver
21:30 Mężczyzna, który odchodzi bez słowa nie kocha. Musisz się otrząsnąć z tęsknoty, zamknąć te drzwi, odbudować poczucie własnej wartości.zawalcz o siebie .

Gość gość
Czy spedzę namietną noc z mężczyzną, z którym spędziłam wczoraj wspaniałe popołudnie? L.

Gość Amber Silver
Nie jestem znaną wróżką Amber, ani nie chcę się pod nikogo podszywać. Ten nick przyszedł mi do głowy, ładna nazwa. Naprawdę widzę pewne sytuacje, mogę niektórym z was odpowiedzieć na pewne pytania. tam, gdzie nie widzę i nie czuję nic po prostu nie odpisuję. Bardzo byście mi pomogli, gdybyście chociaż pisali, czy się zgadza to co piszę z rzeczywistością

Gość Amber Silver
gość 21: 16 Porażka w każdym aspekcie życia jest wynikiem bólu i tęsknoty. Zamknij za sobą te drzwi. Jeszcze staniesz na nogi. Odpowiadam Ci drugi raz, bo mi bardzo Ciebie żal

Gość Amber Silver
22:37 Spędzisz, bardzo fajny związek się szykuje

Gość moja intuicja
Czy dobrze podpowiada mi intuicja, że I. w obecnej chwili ma kochankę.

Gość gość
Dobry wieczór , tu Karolina. Ten opis Eli to bardziej do mnie pasuje, chociaż ona potrafi przeprosić ale jest toksyczna , tak mi się wydaje i mam na to dużo dowodów.. chcialam wiedzieć czy mnie wykorzystuje ale chyba nie potrafie sie zdystansowac i dlatego takie rzeczy wychodza. Pozdrawiam i dziekuje za wrozbe :)

Gość małaLili
dziś Kiedy poznam/ spotkam tego jedynego mezczyzne z ktorym bede na dobre i zle ? x nie dostalam odpowiedzi :(

Gość gość rozpytana
Wrozko, przypominam sie juz 3 raz, z 16:32. Czy z ktoryms z dwoch mezczyzn bedzie zwiazana moja przyszlosc (zwiazek)? Jeden pan Niebieski, drugi Piwny (od koloru oczu). Pytalam tez, czy bede pracowac w ktoryms z zawodow, o ktorych mysle i mniej-wiecej kiedy. Z gory dziekuje i bardzo, bardzo prosze o odpowiedz :)

Gość gość
Bardzo mi na kimś zależy, czuję że spotkałam wreszcie swoją "połówkę ". A Ty co na to Wróżko, masz jakieś przeczucie?

Gość gość
Wróżko czy mnie pominęłaś bo nie widzisz nic? Ponawiam pytanie-Jak potoczy się mój związek w przyszłości, będziemy razem? czy mój facet dojrzeje do małżeństwa? czy tylko mnie łudzi i oszukuje. Jest jakaś szansa dla nas?

Gość gość
Czy będę szczęśliwa? To jedno chciałabym bardzo wiedzieć.

Gość gość
Jak można pytac kart czy wróżek o swoje życie. Z całym szacunkiem ale to głupota a potem.co rozchwianie emocjonalne Pani wróżko proszę napisać pytającyn tu ludziom jakie są skutki korzystania z takich usług.

Gość gość
Wróżka powinna dodac ze wróży tylko zrównoważonym i mądrym ludziom. I pelnoletnim. Bo o ile nastolatek może wszystkiego nie wiedzieć i sobie zaszkodzić tak dorośli już powinni a i wśród tych są idioci ale to już na własną odpowiedzialność :)

Gość gość
z tego co widzę autorko to większość ci odpowiada reszta może nie weszła bo skoro odpowiedzi pojawiają się po kilku godzinach to dziwnym byłoby oczekiwać natychmiastowej reakcji

Gość gość
Nie o to chodzi. Mamy wolna wolę, do tego serce, rozum , intuicję i to należy wykorzystywać w swoim życiu . Tym się posługiwać a nie pytać o przyszłość kart. Ciekawe jakby ktoś wam powiedział _ np. Ta dziewczyna cie pokocha ale musisz przejść się nago przez Aleje Ujazdowski w W_wie 26 września 2016r. O godz 10 15 . To zrobił byś to?

Gość gość
Wrozko a czy wrócisz do pominietych jeśli ich "wyczujesz" czy już olewasz na dobre

Gość gość
Tak z napisem na plecach : Robię to w imię miłości do xxx .

Gość gość
A jak wróżka powie ci wyskocz z 5 piętra to co skoczysz? Raz jednemu człowiekowi jedna osoba powiedziała że nie dożyje następnego dnia i tak to wziął do siebie, myślal że przechodząc przez ulicę wpadł pod samochód. Nie należy dopuszczać do siebie głosów co niby znają przyszłość. Nikt jej nie zna.

Gość gość
Tak, to jest taka sama" wróżka " jak każda z nas.

Gość gość
18.40 pominela pani mnie:-) moje zapytanie bylo czy cos polaczy mnie z Mariuszem czy teskni i mysli?

Gość gośćpppppp
On ma na imię Sebastian, jest młodszy o 12 lat. Twierdzi, że chce być ze mną. Czy jest szczery, czy będziemy razem!

Gość gość
romans i chwile uniesienia krótko poznany "on" twierdzi ze zakochany czy mowi prawde ? dojrzala mężatka ;(

Gość gość
Jak pójdą poszukiwania mjego skradzionego skuterka?? Arek

Gość gość
Amber Silver, ciężko zamknąć drzwi przeszłości za sobą skoro one ciągle otwierają się w najmniej spodziewanym momencie. Ciężko wierzyć w siebie, skoro całe moje dotychczasowe życie przypomina walkę z wiatrakami. Ileż można walczyć i próbować.. Sama doskonale wiem, że żeby coś osiągnąć, wyjść z kajdan marnej egzystencji, muszę zawalczyć o siebie, o swoje szczęście. Muszę znaleźć siłę wewnętrzną, by tego dokonać. A tego osobnika płci męskiej chyba naprawdę kochałam, choć boję się miłości.. A on zdezerterował, bo chyba też się bał.. Hmm facet po przejściach.. Dzięki za słowa otuchy, podniosę się i będę walczyć dalej mimo, że wiatr w oczy dmie;)

Gość gość
nie widac odpowiedzi co za zj****e forum!!!!

Gość gość
Lwica. Ja zadałam ogólne pytanie, bez szczegółów więc nie otrzymalam odpowiedzi...hm.