Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taką dzisiaj piłam

Kawa z mlekiem kokosowym na ławę

Polecane posty

Gość Taką dzisiaj piłam

Jak w temacie.

Gość jestem w tfu rczym nastroju
To ja bzyku, jakbyście mnie nie poznały 😭

Gość gość
Ania ?:) ' niskoweglowy kokos ' juz zawsze bedzie kojażył mi sie z Tb .

Gość gość
Nie jestem Ania :O

Gość jestem w tfu rczym nastoju
Tak, na zapchanej stronie prosiłam, żebyś Ty założyła 😭

Gość gość
Nie, ale to odnotuję, bo to powinno być odnotowane ;) Godzina 19-ta, sobota (myślałam, że rano to był wypadek przy pracy)... ;)Ja się naprawdę bardzo cieszę, że u hajabuzy chęć bycia przy aktualnym rozmówcy (który ma szerszy czas bywania tu niż poprzednik) oraz potrzeba podpięcia się pod aktualną koalicyjkę zwyciężają powoli przymus utrzymywania mitu największej weekendowej wygrywki :) Skorzystają wszyscy. Hajabuza będzie mogła już oficjalnie być, kiedy jest i pisać sobie, a jeśli chodzi o pozostałych, to może znacznie spadnie liczba jej poniedziałkowych postów o weekendowych przegrywach ;)

Gość gość
Nie, no czuję się jak dziewczynka w piaskownicy i biję się w pierś 😭 :D Musia, dawaj te kokosy, zrobię sobie z nich stanik, może to mnie zajmie :P

Dlaczegóż się tak czujesz Mid? Cóż jest powodem? Ja to sobie mogę założyć łupę z kokosa na głowę.

Gość gość
No bo nie powinnam rzucać piaseczkiem, bo się spocę (a potem o tym przeczytam) :D ;)Zahipnotyzowała mnie wizja Ciebie z kokosem na głowie :classic_cool:

Nie z kokosem, a z łupą Mid. Weź no kobieto, bo mnie wybijesz z tfu rczego transu. Ja bym wolała jednak zobaczyć Ciebie w staniku z takich łup.

Gość gość
Chcesz takiego jotpega jak sernikowy jotpeg Wadi? :classic_cool:Uważaj, bo dostaniesz :classic_cool:

Dawaj. Odwdzięczę się ślinotokiem :classic_cool: Jestem tfu rczynią zasługuję na jotpegi z łupami kokosowymi i odpowiednim umiejscowieniem 😭

Gość gość
Muszko, to lecę zadbać o odpowiednie ujęcie 😘 :classic_cool:Ktoś pcha pierwszą kawę, ale myślę, że to jakaś wygrywka usiłuje skomentować ;) Gęś jednak znacznie ogranicza ekspresję, nie tylko naszą :P🖐️

Gość muszkaś
Nic nie dostałam jotpega na maila 😭 Czy Wad dalej cieknie z dziurki? CiZia zagnięła w akcji? :(

Gość gość
Z dziurek pewnie dalej, a z dziurki to nie wiem :P ;)Wciąż pracuję nad idealnym ujęciem :classic_cool:

Gość muszkaś
Podobno o wschodzie słońca jest idealne światło dla fotografii ;) Nie wiem, mi się czasem leje z dziurek na zmianę Mid , także ja cały czas mówię o tych na górze :p

Gość muszkaś
Jacek i jak mam się nie rozpłynąć od Twoich pochlebstw? :) Kontynuuj proszę, tylko się nie zdziw, jeśli nagle zniknę z kafe ;)

Jak się rozplyniesz to nie bede mial Co jesc tylko spijal bede a mieska tez potrzebuje