Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobotawieczor

Zostać czy się rozstać...?

Polecane posty

Gość sobotawieczor

Witam, Zapewne większość odbiorców to przedstawiciele płci pięknej, więc może Wy mi doradzicie... Mój problem polega na tym, że jestem z dziewczyną już prawie rok. Nie rozmawialiśmy wcześniej na tematy światopoglądowe, przekonań itd. Do niedawna... Okazało się, że nasze po części się pokrywają ale jeśli chodzi o jedne z najważnieszych to zdania są odmienne i doszło do spokojnej wymiany zdań... Kulturalnie, bez wyzwisk itd. Od tamtej pory jakoś tak nie mogę zebrać myśli... Co z tego, że dziewczyna jest fajna, rodzice, znajomi ją akceptują, dogaduje się ze wszystkimi, a ze mną jakoś nie do końca. Mieliśmy po "drodze" pewne zgryzy, które można powiedzieć zaniechałem w pamięci - mimo, że ma 23 lata to nie wie czego chce(sama przyznała), pracę zmieniała odkąd sie znamy kilka razy, zachowywała się jak dzieciak gdy pytałem o ważne sprawy itd. Jak jestem na nią zły i sie nie odzywam to dopytuje, widać, że się stara itd- pyta dlaczego się nie odzywam, czy jestem na nią zły. Wydaje mi się, że na takie pytania może odpowiedzieć sobie sama a jednak pyta. No dobra ale konkretnie... Jak myślicie, czy jak na tym etapie, no nie układa się za bardzo, mamy odmienne zdania w ważnych sprawach, to jest sens to ciągnąć dalej ?? Proszę o odpowiedz, pozdrawiam.

Gość gość
skoro zadajesz takie pytanie,to znaczy ze jej nie kochasz moze nigdy nie kochales.

Jak na razie nie podałeś żadnego ważkiego powodu do rozstania. W wieku 23 lat mało kto wie, co chce robić, a zmienianie pracy na tym etapie to normalna i naturalna sprawa. Jeśli chodzi o poglądy, cóż, to zależy konkretnie o co. Ale jak dla mnie szukasz po prostu powodu, żeby się rozstać. Nie szukaj, po prostu to zrób, bo na dziewczynie Ci nie zależy.