Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym ironicznie podziekowac tym którzy zagłosowali na PiS

Polecane posty

Gość gość

Moj maz wlasnie stracil prace w jednej ze spolek skarbu panstwa...otrzymal ja 4 lata temu, kiedy PO rzadzilo, staral sie nie wychylac przez ostatni rok aby nie podpasc PiS-owi. I co? I dostal wypowiedzenie. A mamy male dziecko, kredyt na dom zaciagniety i nie wiadomo co z jego splata. Bardzo wam wszystkim dzieckuje za to ze zniszyliscie zycie jemu, zycie mi i zycie tego malego dziecka.

Gość gość
pis to k***y i powinny zdechnąć, mowilam o tym od początku

Gość gość
to o czym piszesz TO NORMA przy każdej zmianie władzy. Dostałby stanowisko za PiS, przyszło by PO też by prędzej czy później go wywalili. I z takimi rzeczami się trzeba liczyć jak się pracuje w państwówce bo to nie jest jakaś najnowsza wiedza, tylko obserwacja z wielu lat. Więc tak samo możesz mieć pretensje do męża, że nie szukał pracy gdzie indziej.

Gość gość
Nie waz sie pisac o moim mezyu, pewnie jestes pisowskim trolem!

Gość gość
" Nie waz sie pisac o moim mezyu, pewnie jestes pisowskim trolem! " Puknij się w łepek, może przestaniesz schizować. Sama o nim piszesz to zauważam, że ignorancją jest sądzenie, ze po wymianie rządów w takich spółkach nic się nie zmienia. Bo to stała praktyka.

Gość gość
cóż, grunt że sobie poprawiliśmy... zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie będzie pasować my nie braliśmy kredytu, wiadomo że kiedyś trzeba go spłacić; czasy niepewne, praca niepewna, lepiej sie nie zadluzac, po co później szukać winnych typowa postawa roszczeniowców: zwalać winę za własne powodzenia na innych, na rząd, na ludzi itp. A Ty wiesz że państwo to my? Ty ja i miliony Polaków, i głównie od naszej postawy i naszych zachowań zalezy jakie jest to Państwo.

Gość gość
Nie interesuje mnie to co uwazasz, maz bardzo staral sie aby sie nie wychylac, nie odzywal sie na zebraniach, robil wszystko aby byc niewidocznym i aby ten stan wojenny przeminal! I co? Nadal go wyrzucili!

Gość gość
niepowodzenia

Gość gość
Pis jest beznadziejny

Gość gość
PiS duzi zmienił, wiec dzięki za podziękowania, bo dalej będę na nich głosować, a Twój mąż niech Sobie szuka innej pracy i nie zwala winę na PiS. Pozdro.

Gość gość
twój mąż wiedząc to ze ma niepewna prace już dawno powinien szukać czegoś innego...Tak wiec nie zwalaj winy na kogoś, bo to tylko wasza wina, mając niepewna prace bierzecie jeszcze kredyt. Sami sobie i waszemu dziecku zafundowaliście taka sytuacje...

Gość gość
Twoj maz, to byl tzw blad kadrowy.

Gość gość
nie musisz dziekowac:) glosowalam z przyjemnoscia na PIS moje dziecko dostalo 500 zl;) życie nam sie polepszyło dzieki Bogu:):D

Gość gość
A twój mąż nie był przypadkiem z partii i się śmiał z tych "nieudaczników" którzy zarabiali wtedy najniższą albo pracy nie mieli? Przez 8 lat, kiedy PO rządziło... ludzie codziennie tracą pracę, z różnych powodów, więc nie jesteś nikim wyjątkowym ot, szara rzeczywistość. Nie te czasy, zeby praca była gwarantowana na zawsze.

Gość gość
Twoj maz pracowal w spolce skarbu panstwa ja pracuje za najnizsza krajowa w sklepie:D NIE wspolczuje ci :o jak mnie wywali prywaciarz z pracy to okiem nie mrugniesz

Do ludzi ktorzy cieszą sie z 500plus. Wy serio myslicie ze to dlugo potrwa? Najgorsze to są te co uwierzyly i sobie zaszly w ciaze. Moja kolezanka to nauczycielka i mowi ze ze 3 matki wlasnie takie z patologii w ciazy i jeszcze z pytaniem "pani, co edukacyjnego kupic bo beda nas sprawdzac ci od 500". Zycze im powodzenia, tym bardziej ze ta pani akurat w 6 ciazy jest...

Gość gość
No właśnie twój mężulek siedział cicho,nie odzywal sie ,był niewidoczny,kase brał za pierdzenie w stołek,w końcu wywalili. U mnie w firmie jakby byl taki bierny pracownik to juz by dawno na bruk wylecial i tak go dlugo trzymali,tego twojego.

Gość gość
Autorko masz odpowiedz dlaczego go wywalili. Bo byl niewidoczny, nie starał sie, pewnie nie jeździł na szkolenia, nie doksztalcal sie. I nie mowie tu o wchodzeniu w tylek przełożonym tylko o daniu czegos od siebie. Ale gdzie problem Autorko? Maz zostanie w domu z dzieckiem, bedzie mialo opieke a ty do pracy.

Gość gość
Autorko ja zaczelam pracowac na panstwowej posadzie w 2006 roku czyli do dzisiaj 2 razy zmieniała sie wladza. Ijakos nikt mnie nie wyrzucił, a nawet awansowałam najpierw po 4 a pozniej po 9,5 roku pracy. Widocznie twoj maz byl kiepskim pracownikiem to polecial.

Gość gość
Autorko, my głosowaliśmy i znów zagłosujemy. Mąż dostał podwyżkę, os nowego roku kolejną dostanie, do tego 500 plus więc łącznie nasz budżet wzrosnie o 1000 zł. PO przez 3 lata tylko obiecywało mu podwyżkę i na obietnicach sie skończyło. PiS jest ok:D

Gość gość
Mój też dostał podwyżkę przy rządach PiS, niedużą co prawda, ale PO za to obiecywało, że pensje i tak niskie jeszcze zmaleją bo niby nie ma pieniędzy. A tu się jednak znalazły, cud.

Gość gość
Kilka lat temu właśnie były artykuły w prasie w których wypunktowali posłów którzy nie udzielają się na posiedzeniach w sejmie, nie zabierają głosu, takich własnie co to uważają że wystarczy "być" i nic nie robić. Branie kasy za siedzenie cicho i nie wychylanie się to olbrzymie nadużycie, nieuczciwość, lenistwo. Twój mąż wyleciał za lenistwo :P a nie dlatego że PiS jest zły :D:D

Gość gośćtysi
Gdyby nie pis to polske zalaluby ciapaci i bys co drugi dsien byla gwalcona przez nich. Poknij sie w leb glupia babo. Wylacz tvn wlacz myslenie.

Gość gość
a ja bardzo dziękuję PISowi i od czasu 500 plus na moje 2 dzieci znacznie mi się polepszyło ( mniejj wiecej wtym samym czasie podjełam prace na pol etatu). za czasow poprzedniej wladzy wciaz odczuwałam ze jako samotna matka z 2 dzieci jestem na koncu lancucha pokarmowego a doatkowo przegrałam pewną sprawe o pewną kwote. teraz majac male dzieci dopoki pis rzadzi bede dostawac 1000 do tego zasilki, dodatki oraz moja pensja i znacznie mi się polepszyło, o dzieciaki dbam, niczego im nie brakuje kupilam juz wt6ym roku im nowiuskie hulajnogi,rowery, kupiłam 3 smartfony , laptopa i rpawie codziennie wydaję na moje dzieci ok 100 zł, zyjemy na godnym poziomie,moje dzieci mają wszystko wkoncu czujemy się ludzmi a nie rzeczami a tą marną kwotę któą PO mi załował- niech sobie teraz w tyłek wsadzi i się nią wypcha.

Gość gość
To nędzne prowo... :O Sztuczny temat dla nabicia postów .Za PO jak kto nie był z nimi to ze stołków typu ponad 3000/msc wywalali bez oporów .To tak dla rozjaśnienia .Kończąc znam gminę gdzie woświacie przez ostatnie 8-10 lat nie przyjeto do pracy nikogo bez poręki PSL sojusznika PO .

Gość gość
Teraz jest rekordowo niskie bezrobocie. Każdy kto chce ma robotę. Biedy nie widać. A wręcz odwrotnie widać że ludzie kasa szastaja. Wszyscy dobrze ubrani, wakacje , nowe domy i mieszkania. Dawno tak dobrze nie było. Ja glosowalam i będę głosować na PIS.

Gość gość
Bardzo prosze:-)

Gość gość
Bardzo proszę również głosowałam na PIS abym mogła końcu wrócić do Polski .Pozdrawiam .

Gość gość
POS nie tzadzi rzadzi kosciol.Zobaczycie jak bedziecie sie smiac jak wasza corka urodzi wam chorego wnuka a moglo byc zdrowe bo pos zabronil badan prenatalnych.Zobaczycie jak wam corki czy synowe beda umierac na sali porodowej bo beda musialy" rodzic" ciaze pozamaciczne a wiemy ze to pewna smierc sla matki i dziecka.I tysiace podobnych przypadkow.Wasz Pis

Gość gość
Teraz jest rekordowo niskie bezrobocie. Każdy kto chce ma robotę. Biedy nie widać. A wręcz odwrotnie widać że ludzie kasa szastaja. Wszyscy dobrze ubrani, wakacje , nowe domy i mieszkania. Dawno tak dobrze nie było. Ja glosowalam i będę głosować na PIS. xxx Tak naiwnej propagandy to nawet w TVP nie ma. :D Nie widzę braku biedy, nie widzę, aby ludzie szastali kasą i chodzili lepiej ubrani. Przez rok rządów PiS nie dostałam żadnej podwyżki ani kompletnie nic. Tak wiem, zaraz napiszecie "ale PO tez dla ludzi nic nie robiło i tez kradło". To normalne wytłumaczenie seksy pisowskiej, gdy nie maja innych argumentów.