Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosek24

Problem z odszkodowaniem

Polecane posty

Gość kosek24

Powinniśmy już kilka miesięcy temu dostać naprawdę wysokie odszkodowanie z firmy po wypadku, którego z synem jesteśmy ofiarami. Do tej pory nie dostaliśmy właściwie nic poza pierwszą wypłatą 1000 zł. Czy uważacie, że w takim momencie powinniśmy się skierować po pomoc do takiej firmy http://odkupimyszkode.pl/ ?

Gość boko
owszem powinniście, oni co prawda mają na to też swoje sposoby ale zanim to, to ja bym poszła najpierw z medyczną dokumentacją do tej firmy http://www.bledy-medyczne.com/opinie-medyczne/ - oni jeszcze raz dokonają szczegółowej analizy wszystkiego i dopiero wówczas można walczyć z mocniejszymi dowodami jeśli tylko zostały popełnione jakieś błędy w ocenie stanu zdrowia itd.

Gość gość
Przy egzekwowaniu odszkodowania od ubezpieczalni, szczególnie w Waszej sytuacji, może być bardzo pomocna interwencja adwokata. Miałam bardzo podobny przypadek i po nawiązaniu współpracy otrzymałam całość odszkodowania http://adwokatgorzow.com.pl/

Gość gość
EuCO się świetne sprawdza. Jest to bardzo dobra i solidna firma. Mają świetnych specjalistów i agentów w całej Polsce.

Myślę, że usilne dążenie do uzyskania wysokiego odszkodowania i podkreślania tego na każdym kroku kusi wiele firm. Raz miałam trudną sytuację, która wymagała pomocy w tym zakresie, ale z perspektywy czasu najbardziej cenię sobie ludzkie, a nie instrumentalne podejście i zajmowanie się "przypadkiem". Jestem kobietą i doceniam, że ludzie z DRB pomogli mi czysto po ludzku w ciężkich chwilach, a jednocześnie zadbali o to, bym po czasie nie musiała się martwić brakiem środków do życia, bo z powodu wypadku byłam unieruchomiona przez pewien czas i nie mogłam pracować.

Gość magdalenalenaa
Obawiam się, że bez prawnika tu się nie obedzie. Najlepiej nawiazac kontakt z kims, kto się specjalizuje w odszkodowaniach, będzie latwiej cos zalatwic.

Gość gosciugosciu
Polecasz jakas konkretna kancelarie?

Gość magdalenalenaa
Słyszałam, ze partner-kancelaria.pl bardzo dobrze działa w takich sprawach, spróbuj się skontaktować, myśle, ze pomoga! :)

Gość gość
Przy problemach z odszkodowaniem warto zgłosić się po pomoc do specjalisty. Polecam wam kancelarię www.omegakancelariaprawnaopole.pl z Opola. Znają się na odzyskiwaniu odszkodowań. Mi pomogli, więc mogą pomóc też wam.