Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 24 lata, od 4 lat mam tego samego chłopaka, jest nam cudownie, bardzo się kochamy ale bardzo rzadko chodzimy do łóżka przeze mnie. Czesto nie mam w ogóle ochoty. Jak juz. do tego dochodzi to jest mega, jest mi bardzo dobrze. Ale mam dosc na dlugo czas wtedy, co ze mną jest nie tak? Raz na 2-3 tyg to przeciez bardzo rzadko. Czy ma to gdzieś jakis związek z tym, że nie potrafię osiągnąć orgazmu pochwowego ?

Gość gość
Cześć, to naprawdę bardzo rzadko, rozumiem, że jesteś zaspokajana w inny sposób? Zastanawiałaś się dlaczego nie dochodzisz? Partner za szybko dochodzi, ma małe przyrodzenie? Byliście z tym u specjalisty? Zdaje sobie sprawę, że każda kobieta chciała by dochodzić podczas sexu, to swego rodzaju spełnienie :) Niezaspokajanie rodzi frustracje i może podowodać brak chęci. Pozdrawiam.

Gość gość
Oczywiście po stosunku chłopak zawsze dba zebym zostala zaspokojona. Ale jest to orgazm łechtaczkowy. Przyrodzenie w jaknajlepszym stanie :D. Mialam kilku partnerów przed nim i nigdy nie dochodziłam podczas seksu. U specjalisty nie byłam

Gość gość
Może robicie to za krótko? Podobno kobieta musi się nauczyć dochodzić, najlepiej zapytać specjalisty , to nie boli a może bardzo pomóc :) Minetka nigdy nie zastąpi spełnienia męsko- damskiego podczas sexu. Sex jest innego rodzaju zbliżeniem, emocjonalnym, przekazywaniem uczuć... Myślę, że taki orgazm znaczy zdecydowanie więcej niż zwykłe zaspokajanie potrzeb fizycznych :) A facet, który sexem zaspokaja partnerkę jest na pewno zdecydowanie bardziej spełniony i szczęśliwy :)

Gość gość
Co ty piepszysz nie kazda kibieta ma orgazm pochwowy ,ja przypuszczam ze tabletki anty zabily libido