Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowuje sie normalna kobieta jak jej zalezy na mezczyznie?

Polecane posty

Gość gość

Odezwie sie? Zagada? Zaprosi na "kawe"? Czeka z zalozonymi rekoma az mezczyzna sam zacznie o nia zabiegac? Olewa? Nie jestem doswiadczony w tych sprawach.

Gość gość
Na pewno nie zaprosi Cie nigdzie choćby zdychała z miłości to nie zaprosi nigdzie. Może dawać subtelne znaki.

Gość gość
Normalna kobieta da się zaprosić na pierwszą randkę i pozwoli za siebie zapłacić lub nie. Ale tak po 2-3 randkach to płaci za siebie lub sama zaprasza, czasem się odzywa. Chyba, że jest lekko przygłupia i lubi gierki, wtedy jak jej zależy to olewa i focha, że się facet nie domyśla. Ale z taką się w sumie nie da żyć.

Gość gość
do diabła, co za skostniałe poglądy!! jak kobiecie zależy, a mężczyźnie NIE, to kobieta OLEWA, i to jest normalne. jeśli zależy im na sobie wzajemnie, to nikt nie robi z tego powodu problemów. to proste. ale dla debili zawsze muszą być jakieś gierki :P patologia!!!

Gość gość
Bardzo róznie. Czasami sama dzwoni, a czasami czeka na telefon o faceta, bo naszej kulturze przyjęło się , że to raczej facet zwykle dzwoni, zabiega itp. i tego oczekują kobietynawet jak są normalne i zakochane . A czsami nawet jak jej zależy i jest normalna to czasami moze zachowywać się jak nienormalna ( i nawet o tym nie wie :), potrafi odstarszyc faceta i to nieświadomie, lub całkiem świadomie licząc na to, że facet będzie się starał bardziej. Zdarza się też , że ona chce nawiązać jakis kontakt i nie wychodzi. A tym czasem , facet już myśli że ona nie jest nim zainteresowana i klops. Jak się nie skontaktują nic z tego nie będzie.

Gość gość
Nawet normalna jak się zakocha to zachowuje się jak niemormalna. Takie są kobiety.

Gość gość
NIe zrobi nic póki mezczyzna n ie wykaże inicjatywy, bedzie dawac subtelne znaki np spojrzenie w oczy i usmiechy

Gość gość
spojrzenie w oczy. Czyli mam zarywac do kazdej ktora na chwile popatrzy mi w oczy? Ehhh, tepe kobietki i ich subtelne znaki :D

Gość gość
Dokładnie ale nawet nie marz o prywatnym telefonie a już zaproszenie na kawe to KOSMOS w przypadku kobiet. Prędzej się przed Tobą rozbierze, wypnie d**e, i będzie molestować żebyś zrozumial ale nigdzie nie zaprosi. NIGDZIE to niemożliwe. Takie są kobiety.

Gość gość
normalna kobieta to taka jak większość? To proste i łatwe do przewidzenia: myśli jedno, robi drugie, mówi trzecie, czwarte wie, piąte przeczuwa

Gość gość
jak jest zainteresowana, inicjuje spotkanie. Jesli zauwazy, ze z drugiej strony brak odzewu, pasuje

Gość gość
Kobietom zalezy czy nie zachowuja sie tak samo czyli nic nie zrobia. One wola siedziec czekac i marudzic jacy to zli mezczyzni je podrywaja i jacy to jestesmy niegrzeczni.

Gość gość
przecież to śmieszne. bez wzajemności brak czegokolwiek.

Gość gość
Dąży do kontaktu, cieszy się i wykorzystuje każdą okazję, by być blisko. Śle sms-y, w których pozdrawia, pisze, że tęskni, czeka, interesuje się co u mnie, czasem kusi, uwodzi, pozwala się adorować. Zaproszenie na kawę, a nawet wspólny weekend u Niej w domu z obiadem i deserem nie jest dla Niej problemem. Naprawdę mnie słucha, a nie udaje i to co mówię Ją interesuje. Czasem gada jak najęta, ale kiedy trzeba, wysłucha, nie poucza, pozwala po prostu się wygadać. Wypije ze mną piwo. Gdy jestem zmęczony, potrafi przytulić się i grzecznie usiedzieć przy mnie, choć mówi, że mój głos, wzrok i bliskość Ją podnieca i trudno Jej wytrzymać. Jesteśmy dojrzałymi ludźmi, a działamy na siebie i cieszymy się sobą jak nastolatki. Ponieważ zależy nam na sobie.