Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantera123

Kobiety po 50 tce w spodniach skórzanych.

Polecane posty

Gość Pantera123

Często widuje kobiety 50+ w spodniach skórzanych. Czy sądzicie ,że kobiety 50+ w spodniach skórzanych wyglądają bardziej sexi?

Gość gość
Jeżeli są zgrabne, to czemu nie? Moja teściowa ma 65 lat i czasami wskoczy w takie spodnie. I wygląda świetnie.

Gość gość
Jak to sie jakoś komponuje z resztą a nie wygląda jak jakaś zdzira to czemu nie

Gość gość
50 nie jest seksi

Gość Pantera123
A tesciowa ma spodnie z naturalnej skory czy też ze skoropodobnej? Kiedys na ulicy widzialem wlasnie kobiete po 50 tce w komplecie kurtka i spodnie skórzane i musze powiedzieć wielu mężczyzn sie ogladało za nią. Wyglądała elegancko

Gość Pantera123
Jak jest zadbana i potrafi sie ubrać to kobiety po 50 tce są sexi

Gość gość
to moda z lat 80, chyba tylko kobiety ok. 50 takie nosza.ja bym mogla nosic dzwony ze sztruksu, bo to bylo modne w czasach mojej mlodosci-poczatek lat 2000

Gość Pantera123
Wiele gwiazd nawet młodych nosi spodnie skórzane dodają pazura i pikanteri. Tez daja elegancje. Moim zdaniem kobieta 50 plus w skórze wyglada sexi jak jest zgrabna

Gość Pantera123
To może kobiety po 50 napiszą czy noszą spodnie skórzane i jak sie czują je nosząc?

Gość gość
Najlepiej takij Pani kupć worek pokutny,przecież wg was to osoba na stracenie:) Powiem więcej,znam takie babki i czasem fizycznie niejedna 30-tka wysiada.

Gość gość
No fakt,jak to wypada by 50+ ubierała się w to czego nie lubią u niej młodsze.Ja śmie ta starsza osoba ha ha ha

Gość Pantera123
Mowie wam niektore kobiety 50+ i spodnie skórzane to super połaczenie pazur i elegancja. Kiedyś umowilem sie z taką jest moc. Więc 50 tki ubieramy skore i jest erotyzm. Kobiety 50+ piszcię jak sie wam chodzi w aposniach ze skóry.

Gość gość
Tak samo jak w jeansach, co za różnica. Po 50ce wszystko można ubrać, chyba, że z powodu wieku urosła trzecia noga, czy ręka.

Gość gość
Zgadzam się 50+ sa the Best. Jak wam się chodzi w skórze nie jest za gorąco?

Gość gość
Widzę nie ma kobiet dojrzałych noszacych spodnie skórzane

Gość gość
totalne bezguscie

Po czy przed 50 skóra pasuje raczej facetom typu gangsterzy/motocykliści/punki/metale, jak u kobiety to najwyżej u laski takiego faceta albo innej ostrej zdziry, no i spodnie już prędzej niż kurtka która zrobi z niej chłopczycę, ale najlepiej skórzana spódnica jeśli ktoś lubi wspomniany wyżej klimat lat 80. Skóra to ostry ubiór ostrych ludzi, nie zgadzam się z tą hipsterską modą która wszystko miesza, lansuje np. skórę jako "elegancję", śmiechu warte.

Gość gość
Sa rozne rodzaje np marynarka i do tego spodnie skórzane pieknie dziewczyna wyglada. Oczywiscie daja one ostrosci

Gość gość
No panie 50 + zakladacie spodnie skórzane żeby byc sexy czy bardziej dla elegancji?

Gość gość jacek pac
Moja tesciowa ma 70l i uwielbia skore plaszcze marynarki spodie lubi prowadzic samochod w skorze czesto mnie wozi ja nie prowadze moja zona tez lubi skore

Gość gość
Zazdroszcze miec takie widoki.

Gość gość
Nie nosimy na sobie żadnych zwłok.

Gość gość
bo was nie stać biedaki

Gość gość
Moja zona ma 62 lata jest motocyklistka ma czarne skorzane spodnie i kurteczke jezdze z tylu bo nie prowadze uwielbiam sie przytulic i glaskac skorke

Gość gość jacek pac
Faktycznie tesciowa mimo70 lat jak zalozy dopasowane skorzane spodnie skorzana marynarke skorzane rekawiczki szpilki 10 cm jest wyzsza odemnie o glowe izabierze mnie samochodem na przejazdzke to widok iwrazenia sa super lubie pglaskac skorke a ona to lubi