Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia prawie filmowa.

Polecane posty

Gość gość
Nie wiedziałam , że panna jest konkretna , a lwica dumna, ale ani jedno ani drugie. :). Ps. czy moje wypowiedzi, a raczej wpisy wskazują na to ,że jestem dumna?

Gość gość
gdyby mu zalezalo to by sie odezwal

Gość gość
to pewnie koziorożec bo znaki wody opadają raczej ps "Dzięki swym bogatym i wszechstronnym zainteresowaniom nie ma czasu na bzdury, tym bardziej, że chce jak najlepiej wykorzystać ten, jaki został mu dany i spożytkować go w taki sposób, by niczego nie żałować, lecz by u schyłku swego życia mógł czuć się z siebie dumny." ??? i co pasuje do niego???? i sytuacji?

Gość przerost tresci nad forma
tylko debile wierzą w horoskopy :O

Gość gość
powiedz mu co czujesz durna peezdo, pozwolisz aby fajny facet poszedł do innej??? to ty masz teraz zabłysnąć, zwabić go, pokazać siebie i przekonać go że jesteś jego warta. Nie bądź dumna i durna, bo to może być twoja ostatnia szansa. Walcz o niego a nie bądź bierną idiotką. Ja go stracisz to tylko TWOJA wina.

Gość gość
może wystarczy się wystroić, iść do łożka i zemini zdanie.. teraz zapomni o tamtej :-) ?

Gość gość
Ja mam inną koncepcję: Może facet jak Cię zobaczył szczena mu opadła z wrażenia i uznał że nie ma szans i że daleko mu do Ciebie, i żeby nie zostać odrzuconym, wymyślił historyjkę o nowo poznanej kobiecie, bo uważa że nie dorasta Ci do pięt?

Gość gość
Wierz mi. Faceci nie wymyślają historyjek o nowej pannie . Mówieą jak jest. Jak powiedział że poznał nową pannę to poznał i wybrał.

Gość gość
Ale w czym problem? Jeszcze niedawno nie wiedziałaś o jego istnieniu, spotkaliście sie tylko raz , facet uczciwie wystawił karty na stol, niw oszukal cie, nie próbował zaciagnac do lozka, po prostu nie zaiakrzylo, zdarza sie. On kiedyś zauroczyl sie twoim wyobrażeniem po latach skonfrontowaćl z rzeczywistością ze to nie to. Tak konczy sie większość szkolnych zauroczeń. Przeciez on cie nie zranil spotkaliście się raz nie byliście w związku. To tylko twoje ego cierpi bo mu przeszlo. Nie ma co o tym myśleć.

Gość gość
powiedzial ci prawde

Gość gość
olej gościa, nie warto się nim przejmować, z twoich opisów wynika że jesteś fajna babka, więc szukaj szczęścia , ale z kimś innym

Gość gość
ale o co Ci chodzi???? Spotkaliscie sie tylko 1 raz. Byl z Toba szczery to chyba dobrze?! Daj sobie spokoj i nie zawracaj glowy ale napewno jestes samotna dlatego teraz tak rozmyslasz. Nie zamartwiaj sie, spotkasz jeszcze nie jedno "przeznaczenie" MILEGO WIECZORU Wam zycze.

Gość gość
Autorko jaki masz ten znak? :-)

Gość gość
Ludzie co to za roznica jaki ma znak??? Jak w sredniowieczu wierzycie w bajki.

Gość gość
oj jaka historia, też chciałabym żeby mi się choć tyle przydarzyło ~~~a nie zdarza się nic

Gość gość
nie średniowiecze chodzi TYLKO jakby to powiedzieć prawdopodobny rodzaj potecjału, itd tego INNACZEJ nie da się przekazać online.. każda chce wiedzieć skąd właściwie taka historia z facetem , co Ci wisi powiedzieć, przecież to żadna tajemnica? hello?

Gość gość
no właśnie , skąd się biorą takie historie? czy są wymyślone , czy zdarzyły się naprawdę?

Gość gość
chętnie poznałabym jego wersję i jakby to złożyć razem wyszłaby może z tego niezła komedia romatyczna lub dramat

Gość gość
Jakiego POTENCJALU? Ogarnijcie sie!

Gość gość
Raz sie spotkali i po wszystkim. Nic specjalnego.

Gość gość
autorko, nie chce Ci psuc topiku, ale takie historie zdarzaja sie dosc czesto, dodatkowo tez z wiekszym rozwinieciem (w sumie Twoja sytuacja nie jest rozstrzygnieta, moze sie odezwie do Ciebie jednak). Jedyne co, to niepotrzebnie przezywasz jakbys stracila sznase zycia, koles moze zrobil dobre wrazenie, a naprawde jest zyebem.

Gość gość
potencjału osób, on pewnie jest wagą, nie rozumiecie tego tutaj.. Facet chce mieć pewność ze nikogo nie skrzywdził, nie przeoczył czegoś, chce kogoś mieć na prawdę w realu, etc Dziewczyna poczuła coś bo to jej dotyczyło od początku, etc pewnie fajne uczucie? ale jak to jest z fajnymi, nic nie ma w realu.. a w nim syf i malaria?

Gość gość
nie ma sie czym podniecac.

Gość gość
czemu w sumie romantyczne? facet przez x-lat tylko ją pożądał, bał sie powiedzieć itd, ale jak z inną to nie mial wyjscia i jej powiedział, fajnie być kochana przez x -lat?

Gość gość
tez ktos mi sie podobal .ale mi przeszlo.

Gość gość
ta historia dziwnie pasuje do mojej historii tylko może z trochę innym zakończeniem i oczywiście różni się szczegółami

Gość gość
autorka jest osoba samotna, miala okazje ale najprawdopodobniej jest nudna i malo atrakcyjna i nic z tego nie wyszlo. nie zaiskrzylo i nic juz tego nie zmieni. dla niej rozmowa byla interesujaca ale czy dla niego tez???? chyba nie!daj sobie spokoj i rozejrzy sie za nowym facetem. powodzenia. milej niedzieli

Gość gość
On nie był zakochany w autorce, tylko w wyobrażeniu o niej. Łatwiej i wygodniej zakochać sie w swoim wyobrażeniu, niż w realnej osobie niepozbawionej wad. Poznal ja spotkal sie i mu przeszlo. To nie bylo to nie widzę w tym nic romantycznego, większość zauroczeń tak się kończy. Milosc to cos innego nie można kochać kogoś kogo sie nie zna, milosc rodzi się z czasem gdy poznaje sie druga osobę i buduje z nią więź.

Gość gość
a przespałybyście się z takim "romantycznym" gościem? albo chociaż w bieliźnie?