Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia prawie filmowa.

Polecane posty

Gość gość
? tak się kończą historię filmowe przeciez

Gość gość
A jaki to romantyk? Raczej egoista, który chciał uwolnić się od młodzieńczych wyobrażeń, dla własnego spokoju i autorka w tym wszystkim raczej nic nie znaczyła.

Gość gość
…nie sądziłam , że ta historia będzie miała ciąg dalszy, ale życie , potrafi zaskakiwać. Minął ponad miesiąc może nawet więcej od naszej ostatniej rozmowy telefonicznej, kiedy to dowiedziałam się, że ów poszukujący mnie facet ( chcący sprawdzić czy to przeznaczenie ) poznał inną i jak zrozumiałam wybrał ją. Tym czasem wczoraj znów zadzwonił. Oczywiście nie odebrałam, bo uznałam, że to pomyłka, bo po co on do mnie miałby zadzwonić. Ale zadzwonił po raz kolejny i to już pomyłką nie mogło być. Głos wg mnie podpity, on potwierdził, że bez piwa nie miałby śmiałości zadzwonić, że nie może jednak o mnie zapomnieć, że tamta, którą wybrał to była wielka pomyłka, że bardzo chciałby się ze mną spotkać, że bardzo przeprasza i żałuje itd. Nic mu nie odpowiedziałam, bo co tu odpowiedzieć? Przyznam, że po raz kolejny jestem zaskoczona, tyle tylko, że tym razem nie wiem nawet czy pozytywnie czy negatywnie. Jedno wiem, że dużo nerwów kosztowało mnie to ostatnie spotkanie, telefon i potemn jego brak. Drodzy panowie, powiedzcie , co ja mam teraz o nim myśleć ? Co mam zrobić? O co mu w ogóle chodzi ? Czy faceci tak mają ,że czasami jednak coś im się zmienia ?

Gość gość
Jak faktycznie chcesz wiedziec co on myśli i czuje, czy będzie jakis ciąg dalszy, jak powinnas w tej sytuacji zachowac się, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość-2016.10.29 Skoro już zadzwonił, to spotkałabym się z nim ale bacznie bym "obserwowała" sytuację, bo facet sprawia wrażenie niezbyt zdecydowanego w zachowaniu i czeka Cię w relacji z nim prawdziwa "huśtawka emocjonalna". Ja tak ostatnio miałam. Podjęłam decyzję o zakończeniu swojej znajomości i MAM SPOKÓJ. Nie wiem dlaczego dzisiejsi faceci zachowują się jak "książęta", trzeba o nich zabiegać, ba!- zdobywać ich względy i o nich walczyć- nie wiem dlaczego tak jest. Pozdrawiam Panią Autorkę i proszę o dalszy ciąg historii.