Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzakrecona29

Za długo czekałam na jego oświadczyny...

Polecane posty

Gość gość
samotny jesteś obrzydliwy:-( 7 lat mydliłeś dziewczynie oczy a jej nie kochałeś

Gość samotny po 40ce
do gość dziś Nie zrozumiałaś. Nie kochałem jej na początku a potem już tak, tyle że ona już mnie nie.

Gość samotny po 40ce
do gość dziś "samotny jesteś obrzydliwy, 7 lat mydliłeś dziewczynie oczy a jej nie kochałeś" Nic nie zrozumiałaś. Przez pierwsze 2 lata ja ją kochałem, a ona mnie tak. Potem ją ją pokochałem, ale ona już mnie nie kochała. Ostatnie lata siedziałem sam w domu, kiedy ona spędzała czas rzekomo u koleżanki i wracała nad ranem nie odbierając telefonów i doprowadzając mnie do obłędu, bo nie wiedziałem czy żyje.

Gość gość
nie zal mi ciebie samotny, masz za swoje i masz nauczke na przyszłość. A ta dziewczyna bardzo dobrze zrobiła ze cie olała i tak za długo z toba była.

Gość samotny po 40ce
do do gość dziś "samotny jesteś obrzydliwy, 7 lat mydliłeś dziewczynie oczy a jej nie kochałeś" Jeszcze raz, bo namieszałem. Przez pierwsze 2 lata ona kochała mnie, ale ja jej nie. Potem jak w końcu ja ją pokochałem, ale ona już mnie nie kochała. Ostatnie lata siedziałem sam w domu, kiedy ona spędzała czas rzekomo u koleżanki i wracała nad ranem nie odbierając telefonów i doprowadzając mnie do obłędu, bo nie wiedziałem czy żyje.

Gość samotny po 40ce
do gość dziś "nie zal mi ciebie samotny, masz za swoje i masz nauczkę na przyszłość. A ta dziewczyna bardzo dobrze zrobiła ze cie olała i tak za długo z tobą była." Widocznie przyszłość mnie nie nauczyła rozumu, bo drugi związek z dziewczyną z daleka, też skończył się po 5 latach, kiedy odmówiłem zrobienia jej dziecka na zawołanie. Teraz już nie mam żadnej przyszłości, mając ponad 40 lat i przegrane życie.

Gość gość
przegrane życie? bez przesady...możesz jeszcze kogoś poznać. i w przeciwieństwie do kobiet, twój zegar biologiczny nie tyka...

Gość samotny po 40ce
do gość dziś "przegrane życie? bez przesady...możesz jeszcze kogoś poznać. i w przeciwieństwie do kobiet, twój zegar biologiczny nie tyka... " Kogoś poznać tak. Kobietę rozwódkę ok 40ki albo po 40ce z dwójką prawe dorosłych dzieci, która już nie chce znowu przechodzić przez macierzyństwo ale korzystać z życia. Co z tego , że zegar biologiczny mi nie tyka, jeśli mało która 30ka zechce facet po 40 na męża, a starsza nie będzie znowu chciała mieć dzieci. Jeśli nie chciałbym mieć swoich dzieci to OK, ale chciałbym i zdaję sobie sprawę, że już raczej nie będę miał.

Gość gość
nie ma to znaczenia ze facetowi zegar nie tyka, sama mam 30 lat i szukam faceta w zbliżonym wieku. Facet po 40 to raczej może liczyc na kobiete w podobnym wieku. Przestancie wmawiać kobietom ze tylko ich czas mija , to samo tyczy się facetów i trzeba się spieszyć żeby przed 40-tka ulozyc sobie zycie.

Gość gośćABC
Poza najważniejszym: Czy to ta jedyna? są inne np. x Po roku dwóch latach dojrzali ludzie wiedza czy to jest ta czy ten a jeżeli nie wiedza to czas tego nie zmieni. xx - czy nadaję się na ojca, czy będę dobrym ojcem, wzorem dla dziecka? x Kobiety tez tego nie wiedza i często zdarza się ,ze nie chcą zostać matkami. xx - czy udzwignę to finansowo kiedy ona będzie w ciąży, czy na macierzyńskim (żyjemy w Polsce gdzie statystycznie najczęstsza pensja to 2600 zł) x Kobieta w dzisiejszych czasach tez pracuje a jeżeli nie jesteś pewien czy Twoja pensja jest wystarczająca na założenie rodziny to nie wchodź w związki do póki tej sytuacji nie zmienisz. xx -gdzie będziemy mieszkać x U niej albo u niego lub u któryś rodziców ewentualnie wynajem. Nie stać Cie patrz punt wyżej. xx - czy moja pani (po slubie)nie zamieni się w "gargulca" który od progu będzie atakował mnie pretensjami, żalami, fochami, zadaniami do wykonania x Mężczyźni tez zmieniają się po ślubie wiec argument do doopy. xx - czy nadal będzie dla mnie atrakcyjna(nie zapuści się), nie przytyje po ślubie x To samo , patrz punkt wyżej. xx - czy seks będzie już tylko raz w miesiącu? x Z tym bywa rożnie, mężczyznom tez libido opada. xxx A gdzie w tym wszystkim jest miłość ? gość wczoraj hehehe czyli tyle warta jest wasza rzekoma miłość..... bo tylko debil zrezygnuje z prawdziwych uczuć z tak błahego/błahych powodu/powodów. xxxx gość wczoraj oswiadczyc to sie mozna dziewicy i to takiej, ktora z nikim nie mieszkala i nie uprawiala zadnego rodzaju seksu i pieszczot. x To szukaj takiej a nie zawracaj doopy nie dziewicy. Meska hipokryzja, związać się z dziewica , rozdziewiczyć , przeciągnąć związek a później szukać następnej dziewicy bo ta okazala się po 10 latach bycia razem nie warta jego miłości. xxxx Panowie nie chcecie ślubu , nie chcecie dzieci , nie stać was na założenie rodziny, nie jesteście pewni partnerki to nie wchodzie w związki , proste. Nikt was nie zmusza do zwiazku, nikt wam nie każe mieć dziewczyny , zony, dzieci. Nie wiecie czego chcecie to nie oszukujcie siebie i kobiet mówiąc o miłości, której tez nie jesteście pewni.

Gość gość
Wlasnie dlatego mezczyzna powinien byc starszy o conajmniej 15-20 lat od kobiety. Najlepsze zwiazki to takie ona 15 lat a on 30 +

Gość gość
Slubu i dzieci sie nie chce ale bzykania i i calodobowej obslugi sie chce - a zeby to miec trzeba dziewczynie mydlic oczy slubem i dziecmi ale koniecznie w blizej nieokreslonej przyszlosci - ot i cala tajemnica!

Malżeństwo to mimo wszystko zobowiązanie. Wiele osób się tego boi i pragnie poczucia,że zawsze jest furtka. Niby o rozwód łatwo. Jednak wpraktyce w 90% przypadków wiąże się on z licznymi dramatami.

Gość gość
Kalindaa dziś Malżeństwo to mimo wszystko zobowiązanie. x Oczywiście, ze małżeństwo to zobowiązanie i ono dotyczy zarówno kobiety/zony jak i mężczyzny/ męża.

Gość gość
Panowie, jak spotykacie się z kobietą +26 lat to w lwiej części schemat wygląda tak: - po 1-2 latach spada jej z oczu bielmo (tj.zauroczenie mija) - jak po tym czasie jest dla Was dobra, darzy szacunkiem, stara się, znaczy że na serio kocha (oczywiście przyjmując, że i Ty zachowujesz się odpowiednio) - jak po 2-3 latach (pi razy drzwi po roku, dwóch od momentu w którym zauroczenie mija) kobieta nie ma poważnej deklaracji, zaczyna zmieniać się w zołzę - czy to znaczy że ona zawsze była zołzą? nie! to znaczy, że nie czuje się pewnie, że boi się że się nią bawisz itd. Kobiety tak mają, że im się wydaje że jak przestanie Ci dawać, gotować i zrobi się opryskliwa, to facet zrozumie że to przez brak deklaracji i naprawi swoje zachowanie. Wam się wtedy wydaje, że właśnie przestała kochać i haha, bystry ja wiedziałem, że baba nie jest zdolna do miłości powyżej 3 lat. Ty nie chcesz się starać o zołzę, zołza Cię kocha ale przyjmuje błędne zachowania i się rozstajecie. - chodzić latami można ze sobą jak jesteście młodzi, powyżej 26 lat, dla kobiety nie ma czegoś takiego jak szczęśliwy wieloletni konkubinat bez poważnych zobowiązań (wspólny dom/dziecko/ślub). Każda Cię kopnie w tył, jeśli będziesz przeciągał sprawę i nie zrobi tego z braku uczucia ale ze strachu i braku pewności.

Gość gość
samotny po 40ce Są ludzie co miłość mylą z gonieniem króliczka. Jak króliczek sam przychodzi to są obojętni, jak króliczek ucieka zaczynają gonić.

Gość gość
wam nie chodzi o milosci tylko by uwiazac mezczyzne na sponsora i miec dziecko.

Gość gość
tak, sponsora kobiety, która również zarabia. puknij się w łeb.

Gość gość
10:44 puknij się w czajnik. Chodzi nam o poważny związek oparty o miłość. Kobiety teraz tumanie do pracy chodzą jak byś nie zauważył. A co do posiadania potomstwa - jeśli nie chcesz go mieć, to masz prawo ale też obowiązek poinformować o tym partnerkę, by nie zawracała sobie Tobą głowy (chodzi o wspólne plany i cele, a to jeden z podstawowych planów. Jak tutaj się rozmijacie, to nic ze związku nie będzie i już). Są kobiety które nie chcą macierzyństwa więc i dla takich facetów jest opcja. Szlag mnie trafia jak jeden z drugim rzuca tekstem "kobiety chcą dziecka" - a Ty tego nie chcesz? Z łaski babie dziecko robisz?

Gość Ania7692
Skoro nie jest pewny, ani się nie określił. Szkoda czasu. To niech się bawi klockami dalej, a ty sobie znajdź mężczyznę z którym stworzysz szczęśliwe małżeństwo i rodzinę. Bo albo się jest mężczyzną albo jeszcze chłopcem. Dałaś mu wystarczająco czasu na udowodnienie tego. Polecam zakup modnych kurtek na http://kurtki-moncler.pl/

Gość samotny kawaler po 40ce
Ja o małżeństwie myślałem często, ale dziecko? Czułem się, że nie jestem na to gotów, że nie podołam i że nie chcę jeszcze. Do 40ki nie byłem dojrzały na dziecko, a kobiety nie chcą czekać. Zawsze twierdziłem, że jeśli zdecyduję się na dziecko, to dopiero po 40ce, bo ja nie czuję chęci bycia ojcemjeszcze i dziwiłem się facetom, którzy już w wieku 25 lat mają dzieci. Dla mnie to było coś nie tak. Może dlatego zrażałem sobą kobiety, bo dla nich dziecko to podstawa, a dla mnie podstawą była jedynie miłość do partnerki, chociaż jak kochałem to mocno. Jak stuknęła mi 40ka to byłem nadal niegotowy na dziecko, chociaż wiedziałem, że już powinienem. To dlatego, że całe życie byłem i czułem się młody i raczej chłopcem niż mężczyzną. Może to dlatego, że długo studiowałem na różnych kierunkach zaocznie i miałem kolegów i koleżanki dużo młodszych od siebie. Zawsze dziwiłem się, jak niektóre kobiety po 30ce ubierają się jak stare baby, bo ja do tej pory ubieram się tak, jak za czasów studiów - na luzie. Myślę, że teraz chciałbym mieć dziecko, ale też w związku i moje, a nie obce, a mam 43lata. Niestety coraz bardziej zdaję sobie sprawę, że skoro nie chciałbym związać się z kobietą z dzieckiem innego faceta to pewnie zostanę sam, bo kobiety bez dzieci po 30ce uważają mnie za starego dziada, pomimo, że ponoć nie wyglądam dużo młodziej, i nie szukają takiego tatusią dla swoich dzieci. Zauważyłem to, że mój wiek odstarsza od razu wolne i bez dzieci, nawet jeśli mają 36lat. Tak jak pisałem powyżej, moja niedojrzałość doprowadziła mnie do tego, że przegrałem życie. Dla faceta zegar również tyka, tak samo jak dla kobiety, bo jeśli nie zdecyduje się zrobić dziecka kobiecie na czas, to ona odejdzie, a ona zostanie starym kawalerem i samotnym na starość.

Gość samotny kawaler po 40ce
Miało być że wolne kobiety po 30ce nie są mną zainteresowane, pomimo, że wyglądam dużo młodziej, z racji mojego rzeczywistego wieku 43 lat.

Gość gość
samotny po 40ce 2016.09.20 Sa na portalach randkowych kobiety okolo 40, po 40tce wolne i bezdzietne, trzeba tylko poszukac :)

Gość gość
xxxx Panowie nie chcecie ślubu , nie chcecie dzieci , nie stać was na założenie rodziny, nie jesteście pewni partnerki to nie wchodzie w związki , proste. Nikt was nie zmusza do zwiazku, nikt wam nie każe mieć dziewczyny , zony, dzieci. Nie wiecie czego chcecie to nie oszukujcie siebie i kobiet mówiąc o miłości, której tez nie jesteście pewni. x dobrze powiedziane!

Gość gość
Ale ru/chac sie chce!

Gość gość
Ale ru/chac sie chce!

Gość gość
Jak facet nie naklamie i nie naobiecuje to tylka nie dostanie - ot i cala tajemnica

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę myśli , co czuję , dlaczego tak się zachowuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość samotny po 40ce
do gosc dzis 9:09 W tym problem, ze nadal podobaja mi sie mlodsze - takie 30-40max. :-)