Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak wlasnie

Zerwalem z dziewczyną bo zbrzydla

Polecane posty

Gość Tak wlasnie

I sie zapuscila jak zaczelismy wazyla 52 przy wzroscie 168 a yeraz prawie 10 kg wiecej ma rozstepy celulit i mnie to wkurwialo jak mozna bylo sie tak zapuscic nawet kupilem jej nowy rower za 2 tys i co raz 1km i juz zmeczona pogonilem nieroba za dobrze miała

Gość gość
To doopa z ciebie, trzeba było sie z nią kochać, seks spala najwięcej kalorii.

Gość Tak wlasnie
A na poczatku pytala sie czy jakby przytyla to dalej bym ja kochał powiedzialem ze tak ale myslalem ze czysto hipotetycznie pyta a ona dyche do przodu nosz k***a yrzy miesiace sie prosilem zeby cos z tym zrobila a ona chyba nawey dalej tyla ja chce miec piekna kobiete a nie wieloryba

Gość gość
Trochę to rozumiem, ale nie tęsknisz za nią?

Gość Tak wlasnie
Nie wiem od dłuższego czasu sie oddalalismy ciagle kłótnie nigdzie nie chciała wyjść tylko samochodem d**e wozić ja mam adhd stwierdzone i na tyłku nie usiedze ona tylko laptop i seriale na ipli albo do pizzerii ze znajomymi posiedzieć w zeszle wakacje jak była szczupła to i nad wodę sie jeździło caly dzien ze znajomymi sie tam spedzalo teraz sie wstydzila bo jej wszystko w brzuch poszło i taki kaldun jej sterczal jak by byla w ciąży myślała ze jak ma chłopaka to juz moze sie zapuscic to co by bylo za 10 lat po ciąży

Gość gość
Cóż, trochę Ci się nie dziwię bo częśc kobiet jak już "złapie" faceta tu mysli, ze nie musi już dbac o siebie i starać się tak bardzo o wygląd, a to jest błąd bo kobieta powinna to robić nie tylko dla faceta, ale i samej siebie i to niezależnie od wieku czy też od tego czy kogoś ma czy jest sama... Ale może jeśli ją kochasz to warto dać jej jeszcze jedną szansę, albo z nia na ten temat szczerze pogadać? Bo pewnie skoro z nią byłeś jej charakter tez musiał Ci jakoś tam odpowiadać, wygląd tez jest ważny oczywiście, ale nie tylko

Gość gość
Przy tym wzroście to wcale nie jest gruba, nie przesadzaj, raczej miala niedowage wczesniej , 52 kilo to za malo. Aaa i jeszcze ci napisze ze nigdy jej nie kochales

Gość gość
to tera,czep malucha i,niepiertol :-D

Gość gość
hmmm, cięzko będziesz miał w zyciu synku, oj ciężko, każda ci sie wczesniej czy później roztyje- chociaż trochę, kwestia kobiecych hormonów, wieku itp. Nawet jesli będzie ćwiczyć. No chyba , zę zaczniesz sypiać z chłopcem, albo z panną , która genetycznie ma budowę chudego szczura. Powiem wiecej w pewnym wieku jak nie przytyje to z twarzy sie szybko zestarzeje.

Gość Tak wlasnie
Ale p********z nie dobralismy sie i juz ona typ leniwca kanapowego ja odwrotnie widze duzo kobiet szczupłych 40+ i takiej bede szukać a jak mi sie dziewczyna w wieku 21 lat roztyla bo d**y nigdzie nie chce ruszyć to trzeba wiać i szukać innej

Gość czarna osa
Zalatuje tu provo. @le takie typy tez są. Ludzie powinni się dobierać pod względem zainteresowań bo jak nie to jest męka. Ja np. lubię sport: bieganie, jazde na rowerze, na łyżwach, wycieczki w góry i nie tylko. Ogólnie aktywny wypoczynek. Spędzanie czasu cały dzien przed tv mnie nudzi. Lubie tez gotowac wspolnie. Czasem też lubię mieć trochę czasu w samotności żeby poczytać książkę lub na kosmetyczne zabiegi i nie chce slysze że on się w tym czasie nudzi.

Gość gość
a seks był czy tylko leżenie na kanapie:D

Gość gość
Budowa chudego szczura haha

Gość Tak wlasnie
Sex był rzadko prawie nigdy po trzeźwemu tylko dopiero jak wypila pare piwek czy kieliszków tak to zimna ryba a jak zajaralismy to nawet podejść sie nie dalo bo ona zebym odszedł bo ja chce wysr***ać a zapierala sie ze ze wczesniejszym czesto to robila ale chyba w snie

Gość gość Delikatna
Ty jesteś atrakcyjnym mężczyzną , inteligentnym, przebojowym ze świetnym poczuciem humoru czy takie "byle co" co tylko wymagania ma wobec innych.

Gość gość
Raczej nabrala kobiecych kraglosci Ukryty cweluch :P:D

Gość gość
ale patologia

Gość gość
12:07- no to skoro nie dobraliście się stylem życia bo Ty jestes bardziej aktywny, ona nie, w dodatku mimo Twoich sugestii nie chce tego zmienić i Cie już mniej pociaga, zastanawiasz się gdzie się podziała ta piękna kobieta, która kiedyś poznałeś, to może rzeczywiście powinieneś się rozejrzeć za kimś innym.. Związek nie powinien być męką tylko spędzaniem życia z kims kto Ci pasuje

Gość gość Nieśmiały
Ty masz ADHD a ona ze stresu sie roztyla, proste :)

Gość gość
No jak ty masz adhd to ty nie jestes normalny Normalni ludzie lubia posiedziec , spotkac sie na pizze , a takie cos jak ty to tylko by cwiczyl hahaha zrobili badania i wyszlo , ze ci to tak lubia latac to tepaki bo inteligentnym nigdy sie nie nudzi a tepe musi byc sie wyginac bo sie nudzi ahahahha

Gość gość
*musi sie wyginac

Gość gość
No jak do niego niedozywione jest piekne :D To prawda , doroslym powaznym ludziom nie chce sie wyginac, patrza posiedziec , zrelaksowac sie Pewnie autor nie wie co to znaczy praca , stresy

Gość gość
Nie wyginał się bo seksu nie było :D od tego wyginania to aż przegiął :D i miał zwis :D zależy kto co woli :D

Gość gość
Relaksują w fotelu się tylko emeryci i to nie zawsze.

Gość gość
12:56 Pogadamy za kilka lat :D

Gość Tak wlasnie
Nie nie wiem od 5 lat jestem spawaczem i nie wiem co to praca za biurkiem gdzie przez caly dzien pierdzi sie w stołek tepakiem tez nie jestem bo skonczylem technikum budowlane i mam mature a ze mam adhd to nie znaczy ze latam jak p******y tylko podrzebuje zajęcia ktore pomoże rozregulowac napięcie a siedzenie w pizzeri ze znajomymi lubie ale nie dwa trzy razy w tygodniu a czy przystojny jestem mnie tego oceniać nie wypada ale już nie od jednej dziewczyny slyszalem ze jestem podobny do Collina farella to chyba tak

Gość czarna osa
Nie widziałeś nigdy starszych ludzi na rowerach, na nartach, na górskich szlakach czy na wycieczkach objazdowych? To gdzie ty żyjesz?

Gość gość
Poszukaj kogoś z podobnymi zainteresowaniami.

Gość Tak wlasnie
Nie będę szukać sama sie znajdzie tylko że teraz już mam nadzieję ze trafie na taką co nie pali papierosów i bedzie ciężko bo z tego co widzę to z kobiet nie palące sa tylko te co co dzień na msze z rodziną maszerują a to nie moj typ wszystkie mohe znajome palą a większość moich kumpli nie ale to chyba z ttego powodu ze większość z moich kolegów to zapaleni sportowcy

Gość czarna osa
W jakim kręgu kobiet ty się obracasz? Żadna z moich koleżanek nie pali ani ja nigdy nie paliłam papierosów. Teraz kiedy jest taka presja na młody wygląd tylko mały % kobiet pali.