Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpowiedzcie którą kobietę wybrać

Polecane posty

Gość gość

Z jedną jestem w początkującej relacji, ale już coś do niej czuję. Miała 8 partnerów, to dla mnie dużo, niezbyt ciekawa przeszłość, podczas gdy jest ona dla mnie 3. Podoba mi się wizualnie i jest dość delikatną osóbką, podejrzewam, że temperament seksualny również ma na wysokim poziomie, jak ja, ale często się kłócimy - przynajmniej wtedy, gdy nie widzimy się i tylko smsujemy, bądź telefonujemy. Drugą znam krócej, natomiast jej charakter jest bardziej podobny do mojego, miała tylko jednego partnera, wydaje się być poukładaną, rozsądną dziewczyną, wizualnie podoba mi się, ale póki co nie ma całkowicie uczucia. 3 lata byłem sam, teraz pojawiły się 2 dziewczyny, na pewno nie jestem typem, który będzie ciągnął 2 znajomości równolegle - to nie w moim stylu - nie chcę żadnej skrzywdzić, ale nie chcę też Bóg wie ile czekać na prawdziwy, trwały związek, na którym mi zależy. Obydwie dziewczyny i ja mamy po ok 30 lat.

Gość gość
A jak Ty czujesz? O ktorej częściej myślisz? Ktora sobie wyobrażasz jako swoja partnerke zyciowa? Jezeli chcesz sie kierowac rozsadkiem to wybierz dziewczynę druga. Ale czy byłbyś gotów zapomnieć o pierwszej,do której cos czujesz na rzecz drugiej kandydatki. Jestem osoba, która uwaza, ze dopasowanie pod wzgledem charakteru nie jest az takie wazne, liczyłoby sie dla mnie,aby moj partner mial pare, które by ppmogly mi dogadac sie z nim, a w reszcie bym sie dopasowala, bo jestem neutralna.

Gość gość
Właśnie to trudne, pewnie trochę czasu by mi zajęło, żeby zapomnieć o tej pierwszej. A może nici wyszłyby zarówno z jedną, jak i z drugą, bo drugiej bym nie pokochał, a pierwszą odrzucił. A z tą pierwszą jakoś trudno się ostatnio dogadać, no i zaufania niestety nie mam na tyle, na ile powinienem :(((

Gość gość
Uwazam, ze zadnej nie powinienies wybrac, bo skoro nie ma uczucia z ta druga, to jaki sens? Natomiast ta pierwsza podejrzewam pociaga Cie glownie seksualnie, ale skoro nie ufasz jej i sie nie dogadujecie, to nie jest to dobry wyznacznik do wchodzenia w zwiazek. Co do ciagniecia 2 realcji na raz- juz to robisz i sprytna kobieta bedzie w stanie to wyczuc.

Gość gość
sluchaj serca

Gość gość
serce to nie do końca dobry podpowiadacz serce w pewnym momencie odpuszcza, pozostaje charakter wybierz ta, która bardziej podoba Ci się jako człowiek

Gość gość
Mamy podobne podejście do wielu kwestii, ale pewne nas dzielą - w szczególności oczekuję dużo rozmów, żeby zaufać, ona ucieka od pewnych tematów, co mnie zraża. W związku z jej przeszłością, chciałbym właśnie rozmawiać o podejściu do kwestii seksualnych (nie mylić o pikantnych i zbereźnych rozmowach) i w ten sposób uczyć się zaufania do niej, ale tego nie otrzymuję, co mnie frustruje...

Gość gość
gość dziś od razu uczucie nie zawsze jest

Gość gość
to skoro zadna, to przestan byc takim desperatem i daj im spokoj.

Gość gość
gość dziś "zadna", to nie moja wypowiedz

Gość gość
Nie interesowalby mnie facet, ktory sobie urzadza casting i romysla, ktora wybrac. Jesli sie zastanawiasz tzn, ze zadna Ci tak naprawde ie pasuje, tylko nie chcesz byc juz sam i na sile chcesz ktoras relacje pociagnac. Facet powinien byc zdecydowany na 1 kobiete. natomiast jesli rozmyslasz i nie mozesz sie zdecydowac pomiędzy dwiema, to tak naprawdę żadna z nich Cię nie interesuje tak na poważnie. Nie widzę tutaj głębi.

Gość gość
bierz tą, która jest bardziej podobna do ciebie. im więcej podobieństw, tym głębsza relacja.

Gość gość
A co ci przeszkadza ilość partnerów? Każdy ma prawo do błędów, a ty piszesz o jej niezbyt ciekawej przeszłości. Patrz w przyszłość, sam miałeś kobiety, a jeśli jest uczucie, to jest najważniejsze. :) Powodzenia :)

Gość gość
desperat zostaw te kobiety w spokoju i nie mąć im w głowach albo spotkaj się na kawie z tą pierwszą i powiedz jej o swoich problemach i oczekiwaniach to takie trudne?