Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, co mam zrobić z tym zjebem? staje mu na mój widok....

Polecane posty

Gość gość

Mamy w klasie gościa, który jest totalnym przegrywem. Ma ciągle głupi uśmieszek na twarzy i dość mroczne zapędy, z tego powodu nazywamy go jeff the killer :D Ewentualnie chodzi z przymuloną gębą. Robi obrzydliwe rzeczy, nawet na lekcjach - potrafi wyciągać sobie na lekcji włos spomiędzy zębów i się nim bawić, grzebać w d***e a potem jeść tymi rękami kanapkę, kiedyś też walił sobie konia na lekcji !!! Ok, dobrze, jestem w stanie jakoś to przetrwać, jednak najgorsze jest to, że on po prostu CIĄGLE się na mnie gapi :o nic nie pomaga. Dzisiaj był basen, oczywiście patrzenie się też, a na dodatek... widziałam, jak się akurat na mnie i w tym momencie przestał płynąć. Obok niego w tym samym czasie płynęła moja kumpela, nurkując. Zauważyła, że mu... stanął :o co ja mam z nim zrobić? To mnie obrzydza :o czasamk mam ochotę przynieść nóż do szkoły i zrobić porządek we własnym zakresie. Czy możecie mi pomóc? Tylko proszę bez żartów, zależy mi na poważnych odpowiedziach.

Gość prawictwo pospolite 152
kopnij go w worek mosznowy jak zobaczysz, gdy jeszcze raz mu stanie

Gość gość
Daj mu tyłka

Gość gość
15.47 prosiłam bez żartów.

Gość gość
Gimbaza wróciła i sie nudzi weź się lepiej za lekcje a nie zaśmiecasz forum a jeśli to " prawdziwa historyjka" to powiedz temu chłopakowi żeby sie od ciebie odwalił i po sprawie

Gość gość
Ciesz się ze masz powodzenie a to ze mu staje to jego problem nie Twój

Gość gość
Nikt nam nie będzie zabrzmiał mieć wzwod. Poza tym skoro się ubierają jak d***** to chyba o to Ci chodzi.

Gość gość
ciesz się że masz powodzenie - ten koleś to obraza płci męskiej, a nie powód do radości :o

Gość gość
podnoszę

Gość gość
a co ty k***a ksiezniczka? chcialabys rozdawac laskawie prawo do patrzenia na siebie? koles ci sie nie podba ok ale co z tego? patrzec sie moze ile chce a jak ci sie nie podba to burke czy hijab zakladaj