Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sam? bo kobiety wymagają tępego przystojniaka

Polecane posty

Gość gość

dokładnie :)

Gość gość
Wez Model skoncz z tymi watkami. Zwariowales kompletnie, skoro juz wiesz ze wszyscy maja tego dosc, ze tak nie znajdziesz dziewczyny, ze nudzisz wiec nikt nie chce odopwiadac. To po jakiego grzyba wciaz TRACISZ CZAS i swoje ZYCIE na te tematy? Ile godzin dziennie moglbys spedzic z dziewczynami, gdybys przestal zakladac bzdurne watki? Juz bys sie kochal z niejedna, a tak jeczysz na forum jak porabany i za takiego cie maja.

Gość gość
gość dziś będę zakładał tematy aż znajdę dziewczynę

Gość gość
Straciłem czas kręcać z wami i tak nie wyszło bo wolicie tępego przystojniaka który mówi co drugie słowo ****ać mi się chce!

Gość gość
no to już wiesz co będziesz robił aż do śmierci:)

Gość gość
gość dziś napiszę książkę o ogromnych wymaganiach kobiet co do wyglądu faceta!

Gość gość
wolicie tępego przystojniaka a potem płacz i zgrzyt na kafe bo mężczyźni są tacy sami ojojoj jaki mi was nie szkoda.

Gość gość
Chyba obracasz sie w towarzystwie nie tych kobiet co trzeba ! Albo jestes nastolatkiem gdzie wyglad jest wazny. Normalne kobiety cenia szczerosc, zadbanie, usmiech, wlasne pasje no i trzeba sie dobrze czuc we wlasnym towarzystwie. Moze po prostu zmien otoczenie,w ktorym szukasz.

Gość gość
gość dziś Nie cenią! tylko wygląd ich obchodzi nic więcej!

Gość gość
Przeciez w ten sposob ODSTRASZASZ wszystkie dziewczyny. Bedziesz zakladal te watki do konca zycia, walac konia w samotnosci. Smieszny jestes.

Gość gość
gość dziś Nie masturbuje się zboczeńcu potrafię kontrolować popęd i nic w tym dziwnego. Nie odstraszam tylko mówię że oczekujecie i wymagacie modeli nie dając się poznać przecietniakowi.

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
27 lat a zakładam nowe tematy bo nie odpisujecie w starych nawet jak odświeżam po 50 razy. Bo nie chcecie mi pomóc, wesprzeć tylko gadać taką same gadkę nie wymagamy modela.

Gość gość
ile spotkałem takich kobiet co mówiły "my nie wymagamy modela" na drugi dzień widzę panne z brunetem z ciemną karnacją z włoskami do góry.

Gość gość
Na poczatek usmiechnij sie do siebie, znajdz wlasne zalety, znajdz swoj styl, znajdz wlasne zainteresowania,przestan patrzec na laski z modelami bo nie wiesz czy to para czy na chwile czy im sie uklada czy nie. Po prostu przestan patrzec na innych i zainwestuj w siebie ! Mentalnie i finansowo. Panny same sie znajda ; ) i nie jecz !

Gość gość
gość dziś mam niską samoocenę właśnie z tego powodu! A co ja robie inwestuje w siebie i co? dalej jestem samotnikiem bo nie mam twarzy typowego przystojniaka! więc co mi to da?

Gość gość
Jak ma się znaleźć jak pół dnia każdego dnia poświecałem na to żeby znaleźć dziewczynę? i nie trafiłem ani na jedną normalną? tylko chciały mega przystojnego? mówią na co mi przecietny czy brzydki

Gość gość
wydaje mase kasy na kosmetyki, kosmetyczkę, ubrania kontaktuje się z kosmetologami i dietetykami żeby dojść do ładu składu i wycisnąć soki z wygladu. Żeby osiągnać porównywalny poziom jak model.

Gość gość
Myślisz, że nic ze sobą nie robie to się grubo mylisz

Gość gość
siedzę 2h dziennie nad recenzjami kobiet na temat kosmetyków.