Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na zawsze Twoj

Agnieszka

Polecane posty

Gość gość
:D buźka była do 18.13 :D

Gość gość
Nie ma się czego bać, bo w rozmowie, wspólnym wyjściu na kawę, do kina itp. nie ma nic złego czy dziwnego. Dobrze o tym wiesz, ale obawiasz się odmowy z jej strony, obawiasz się zaryzykować i dowiedzieć się w końcu czy Twoje uczucie jest odwzajemnione czy też nie. Większość kobiet będzie czekać jednak na znak ze strony mężczyzny. Już taka nasza natura i przykro mi, ale ona pewnie nie zrobi nic pierwsza.

Gość gość na zawsze Twoj
Kto się śmieje ten się smieje ostatni...takze uwazaj bledny i ty powyzej...dla mnie oraz wielu innych takie cos nie jest zabawne...takze wiesz jak...

Gość gość
Dokładnie, masz zaryzykować :P.

Gość gość
Ja powiedziałam ze go polubiłam za bardzo i dlatego nie chce z nim pracować. To była prawda.teraz to nawet nie chce go widzieć juz bo mam wrażenie ze jak się spotykamy jest coraz gorzej.on to ma pewnie gdzieś traktuje mnie jak koleżankę a ja już nie daje rady. Nie chce go widzieć ani spotykać juz nic od niego nie chce tylko święty spokój. Możliwe ze ty tez dojdziesz do tego momentu.ograniczyć kontakt dla własnego dobra bo można się wykończyć psychicznie.wszystko zostanie tylko w pamięci i to wszystko.

Gość gość na zawsze Twoj
18.31 tez tak myślę.Dlatego czekam na odpowiedni moment.

Gość gość na zawsze Twoj
18.37...powiedz ze będzie warto :p

Gość gość na zawsze Twoj
18.39 ona tez mówiła ze bardzo mnie lubi i ze nie ukrywa ze jest cis miedzy nami.Ograniczenie kontaktu tylko mnie dobija.A może ona myśli tak jak ty.Hm...a wiec moge mieć nadzieje ;)

Gość gość
Na pewno będzie warto, wspomnisz moje słowa :P. To teraz..do dzieła :P

Gość gość na zawsze Twoj
18.39 jest coraz gorzej u ciebie i nie chcesz go spotykać?a wiec co?czekasz tak naprawdę aż weźmie cie w ramiona i powie to co chcesz usłyszeć...to na co czekasz...

Gość gość na zawsze Twoj
Teraz to ja IDE spać przed nocka :D :p ale skoro tak mowicie to tak zrobię przy najbliższej okazji ;) złapie ja w ramiona i powiem co i jak ;)

Gość gość
To jest trudne.może jej też się wydaje ze jest tylko coś z jej strony a z twojej tylko "lubienie". Trzeba się skonfrontować. Miłość jest dziwna.

Gość gość
Życie jest dziwne.. ale też bywa cudowne momentami.

tak zgdzę się . Miłosć jest dziwna. Poznałem ją kiedyś jak zapukała i poprosiła mnie o cukier. Powiedziałem jej że na dole jest sklep i wiecie co zrobiła? wracając kupiła mi kilogram - zakochałem się od razu :D

Gość gość
"mi tam bylo dobrze zanim się pojawila."naprawde? "jakoś się wszystko uspokaja po pewnym czasie myslisz ze juz minelo,ze nie czujesz juz nic.I nagle bam!!!jak piorun z jasnego nieba wszystko wraca ze zwielokrotniona sila"a wiec jednak... dziekuje za te informacje :P "ile jeszcze razy musze się tak męczyć???"ile bede chciala... a bede chciala dlugo. "wiec jezeli moja Aga to czyta to niech wie ze tak nie można"lepiej milcz na temat tego co mozna a czego nie,kto dal ci prawo do wyglaszania tak ohydnych bzdur? Jedynie ty nie masz prawa do mowienia takich rzeczy...moralnego prawa nie masz jeb/a/ny hipokryto. "Niech wie ze trzeba to wyjaśnić bez pozostawiania niedomowien" jesli malo masz adrenaliny, klopotow w pracy to przysiegam ci,ze ci ich dostacze. twoj osobisty kontakt ze mna skonczy sie w prokuraturze a to...wiesz jakie bedzie mialo dla ciebie skutki. Szczerze?W d***e to mam czy sie zjawisz czy nie bo i tak nie powiem ci NICZEGO,rowniez NICZEGO nie chce juz uslyszec od ciebie. Juz wystarczajaco duzo przeczytalam. a moja sprawa zajmie sie moj adwokat ktory bedzie walczyl o duze pieniadze od twojego pracodawcy na biedne domy dziecka albo moze lepiej na schroniska dla psow jak myslisz? Za sprawe placi przegrany a nie musimy zgadywac kto przegra? ;) "Jezeli mnie wyczuje to mam nadzieje na spotkanie"wiesz...kur/va slow mi w tym miejscu zabraklo,szmato. I teraz ci cos ulatwie...i wszystkim panstwu czytajacym. Nie znam autora na imie mam Malgoska ale lubie sobie czasem potrollowac :P Przepraszam :( Autor z pewnoscia znajdzie ukochana Agnieszke i juz w krotce wybiora sie razem do kina, czego oczywiscie Panstwu zycze. Mam takie zaburzenie,ze czasem musze sobie potrollowac...wiem,straszne. Wstyd mi :( PS Prawdziwego faceta poznac nie po tym jak zaczyna ale po tym jak konczy :P buziaki ***

Gość gość
Ludzie są dziwni...

Gość gość
nawet nie wiesz jak bardzo...

Gość gość
A ona boi sie , ze zrobi z siebie idiotke...zapros ja gdzies...jak jest to cos to wyjdzie...

Gość gość
pewnie! Moj przedmowca ma racje.Znasz to? Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. :P milego wieczoru na mnie juz czas,a poza tym nie znosze kafeterii. 🖐️

Gość gość
Blednygosciu ironicznie ale tak wlasnie w zyciu bywa : P

Gość gość na zawsze Twoj
To nie jest tak ze nie mogę jej zaprosić gdzieś bo się boje.Nie.Są inne powody ze nie mogę tego zrobić.Ale dobrze z wami tutaj pogadac bo być może w końcu zrozumiem co nieco.

Gość gość na zawsze Twoj
Ale tak jak mowicie zaproszenie ja gdzieś jak przyjdzie na to odpowiednia chwila.I zobaczymy co i jak ;)

Gość gość
rozwinęło się. Ale sylwi jeszcze tu nie było

Gość gość
kto sieje wiatr ten zbiera burze :(

Gość gość
Agnieszka już innym pewnie ssie orzeszka a ten jeszcze pitoli i jęczy za Nią,trzeba było kuc żelazo jak było gorące,teraz to już dupa zimna