Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie w domu alkomat? Chciałabym kupić ale nie wiem jaki.

Polecane posty

Gość gość

Tyle ich jest, pewnie większość jest felerna.. Może ktoś by jakiś polecił? Albo odradził? To też już coś ;)

Jesteś posiadaczem alkomatu i masz problem z zakupem i dopasowaniem odpowiedniego ustnika? Zajrzyj na stronę http://www.cozacena.pl/motoryzacja, gdzie znajduje się mnóstwo produktów n naprawdę okazyjnych cenach. Dział motoryzacji jest bardzo dobrze zaopatrzony, więc z cała pewnością znajdziesz tam inne pożyteczne przedmioty. Polecam tą stronę.

poszukaj sobie jakiegoś alkomatu z Alkohitu. Kiedyś u znajomych na imprezie do takiego dmuchaliśmy :) Dokładnego modelu nie znam.

Gość gość
Dobra i przydatna rzecz. Ja ostatnio wpadłem na super stronę http://www.proelite.pl/ producenta chemii samochodowej. Super oferta i dobre ceny.

Gość karoSR
ja po sylwestrze dostałam telefon i musiałam wracać szybciej do domu. Nie wiedziałam czy mogę jechać autem, poratowała mnie koleżanka ze swoim chłopakiem który dostał alkomat Alkohit. Badanie wskazało 0 wiec spokojnie mogłam wrócić do domu.

Gość gość
jaki byś nie brała wymaga kalibracji. sprawdź czy firma oferuje serwis i czy w dłuższym okresie czasu nie wyjdzie kupić taki jednorazowy alkotester w aptece. bo jak często będzie ci on potrzebny? jak sporadycznie to chyba lepiej takich jednorazowych kilka wziąć bo będzie taniej.

Gość gość
A mi ten alkomat pokazywał 0.00. Pojechałam. Zatrzymała mnie policja i co mandat. Alkomat Alkohit można sobie w dupkę wsadzić

Gość gość
a dobrze w ten alkomat dmuchnąłeś?? Ja kilka razy sobie sprawdzałem już Alkohitem X60, dwa razy udało mi się nawet porównać wynik z alkomatem policyjnym i były takie same wyniki. Może Twój alkomat nie był dobrze skalibrowany.

Gość marijo
U mnie akurat alkohit się sprawdza. Raz nawet porównałem z takim na komendzie. Może i wyniki nie było identyczne, ale bardzo zbliżone. Myślę, że to moze być kwestia braku kalibracji, albo złego użytkowania.

Gość KatarynaAB
Mam wysłużony alkohit x5 i pokazuje dobre wyniki i oczywiście kalibruje zgodnie z zaleceniami. Jeżeli komuś pokazuje 0, a wypił, to pewnie kwestia kalibracji. Na pewno należy skontaktować się ze sprzedawcą / serwisem / producentem i dowiedzieć się o co chodzi.

Gość gość
Ja mam w domu alkomat. Czasami wraz z mężem go używamy gdy chcemy wiedzieć czy możemy już prowadzić. Przydaje się zwłaszcza w święta. Zajrzyjcie na stronę www.alkolab.pl Tam znajdziecie profesjonalne alkomaty.