Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta uprawiając seks przed ślubem to osoba PATOLOGICZNA!!!!

Polecane posty

Gość gość

jak tak można się KURWIĆ

Gość gość
seks to zdrowie więc na zdrowie :D 🖐️

Gość gość
Dla mnie patologia to facet tuż przed trzydziestką bez pracy i szans na zatrudnienie a sądząc po prostackich wypowiedziach bez żadnego wykształcenia siedzący od rana do wieczora i rozprawiajacy o błonie dziewiczej .

Gość gość
gość dziś patologiczna to kobieta która uprawia seks przed ślubem i nie potrafi zachować dziewictwa do ślubu? patologia istna zamiast się szanować to kobieta woli się k***ić? to po co ten ślub kościelny co? tyle chętnych kobiet? a żadna nie potrafi zachować dziewictwa do ślubu zyjąc w czystości do ślubu jak to robią szanujące się ludzie?

Gość gość
gość dziś Idiotko mam wykształcenie i pracę tylko dzisiaj mam urlop :)

Gość gość
Tak urlop masz i to od kilku lat a i wykształcenie również masz jesteś absolwentem gimnazjum.

Gość gość
gość dziś Nie siedzę tutaj od samego rana bo nie mam czasu jestem w pracy. Ty jesteś patologią która uprawia seks przedmałżeński nie potrafiąc zachować dziewictwa do ślubu!

Gość gość
To się zdecyduj jesteś na urlopie czy w pracy,

Gość gość
Kłamać matole trzeba umieć

Gość gość
Rany, Dziewic i Model, wez sie za jakas robote, bo zasmiecasz foum kretynskim postami. Mama ci kupije jedzenie czy siedzisz na zasilku, ze masz czas na codzienne pisanie o tym samym od rana do nocy?

Gość gość
Nie! Dziewic to walniety księżulo , dlatego ma obsesje na punkcie dziewictwa i siedzi na forum calymi dniami.

Gość gość
gość dziś Dzisiaj jestem na urlopie a tak pracuje na tygodniu idiotko. Gdzie piszę od rana do wieczora

Gość gość
gość dziś s********j chcemy żeby dziewic było więcej bo teraz nie ma ani jednej w wieku 20 lat.

Gość gość
Przeczytaj sobie idioto pierwsze zdanie z godziny 16:01 sam kretynie nie wiesz już czy jesteś w pracy czy na urlopie, tak jak powiedziałam kłamać trzeba umieć.

Gość gość
gość dziś ty k***o nie potrafisz czytać ze zrozumieniem piszesz, że pisze od rana do wieczora to ci mówię, że się mylisz bo nie jestem od rana bo jestem w pracy. Dzisiaj napisałem wcześniej bo jestem na urlopie czy tak trudno zrozumieć tępo babo? co nie potrafi zachować dziewictwa dla męża prawiczka? Co za tępa baba boże

Gość gość
mówi ci coś urlop w innych dniach jestem zajęty i nie ma mnie z rana ani po południu jedynie mnie spotkasz po godzinie 16-17 wtedy zazwyczaj piszę bo mam czas!

Gość gość
Czy przed ślubem, czy po to dla mnie nie ma znaczenia. Dla mnie sam ślub kościelny jest bez sensu i jestem niewierzący. Ważne, by kobieta miała tylko jednego partnera. Nieistotne, kiedy pójdzie z nim do łóżka, ale jeśli pójdzie jeszcze z kimś innym to patologia. Nie mógłbym być z kobietą, która miała kogokolwiek przede mną i nie jest dziewicą. Tylko skończony frajer, by się dał jakiejś szmacie nabrać.

Gość gość
nie mam nic do roboty tylko siedzieć na kafe od 7 do 24 hahaha

Gość gość
patologiczna to kobieta która uprawia seks przed ślubem i nie potrafi zachować dziewictwa do ślubu? patologia istna zamiast się szanować to kobieta woli się k***ić? to po co ten ślub kościelny co? xxxx Zrozumiałeś wreszcie że te ślubu to "pic na wodę fotomontaż" dla rodziny i znajomych, bo ja tak traktuję swój.

Gość gość
Ludzie uprawiali kiedyś sex przed ślubem, teraz uprawiają i bedą uprawiać :)

Gość gość
gość dziś kiedyś rzadko uprawiali seks przed ślubem teraz z tym to patologia nie potrafiąc zachować dziewictwa dla męża prawiczka.

Gość gość
Oj kiedyś tez uprawiali :) Wiadomo nikt nie popiera zaliczania co i rusz kolejnej osoby ale nie oszukujmy sie tez nikt nie jest normalny jak nie chce zbliżenia z druga osoba jeśli jest to poważny związek.

Gość gość
17:03 To niech sobie uprawiają. Same na własne życzenie się zużywają i pozostają bez szans na normalnego faceta.

Gość gość
haha dla meza prawiczka. a kto by cie chcial ofiaro losu z malym fiutkiem. Czym ty kobiecie zaimponujesz,skoro ani kszty kulturuy w tobie,obwiesiu.

Gość gość
17:11 Jaka bezsilność i wściekłość zużytej k*rwy. Miło się to czyta. :D

Gość gość
17:15 brak argumentu wywołuje w tobie pokłady chamstwa prostactwa i od razu widać że w chlewie się wychowałeś.

Gość gość
Widze,ze cie ubodlo,bo nie potrafisz zapanowac nad swoim oblesnym jezorem. Niestety zasmuce cie,ale przez obrazanie kobiet na DAMSKIM forum nie zmienisz objetosci swoich portek i nie przybedzie ci meskosci. Jestes ofiara losu i taka jest prawda,choc ciezko ci sie do tego przyznac. I przypomne ci,ze to DAMSKIE forum,wiec wniosek nasuwa sie jeden-jestes zwykly kafeteryjny pomiot,bez szans na lepsze zycie. pozdrawiam,frajerze.

Gość gość
Jesteście tylko zużytymi przedmiotami. Workami bez wartości, na złom. Zlewami, w których kisi się sperma jakichś półgłówków, obrzydliwymi niczym rozkładające się g****o oblegane przez muchy(waszych ogierów).

Gość gość
oj az cie zolc zalewa...ktos cie musial bardzo skrzywdzic w dziecinstwie...biedactwo... byles maltretowany czy molestowany?

Gość gość
A nie "mówiłam " że prostakowi jak brakuje argumentów to obrzuca wyzywiskami