Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i samotna

Czy to będzie dobry eksperyment czy wycofać się póki czas?

Polecane posty

Gość samotna i samotna

Czy to będzie dobry eksperyment czy wycofać się póki czas? Nie będę ukrywała, że do najpięjniejszych nie należę podobnie jak moja koleżanka. Jesteśmy tzw. bazylami, mówcie jak chcecie. Obie wieczne singielki, obie nigdzie nie chodzimy, nie imprezujemy, obie trzymamy się tylko we dwie, słowem żałosne życia. Naturalnie obie dziewice mimo, że nastolatkami już dawno nie jesteśmy. Ani ja ani koleżanka nigdy się też nie całowałyśmy. Do dziś rano. Dziś nim pojechałyśmy do pracy ona wpadła na pomysł, że zanim umrzemy ze starości i samotności (tak się wyraziła - umrzemy) mogłybyśmy na sobie sprawdzić jak smakuje całowanie. Tak w ramach eksperymentu, nic więcej. Zgodziłam się. Zamknęłam oczy i wyobraziłam sobie jak całuje mnie jakiś przystojny facet. Fajnie było. Jej chyba też się spodobało bo jakby kontynuując eksperyment zaproponowała abyśmy dziś wieczór sprawdziły jak smakują inne rzeczy. Słowo seks nie padło ale obie wiedziałyśmy co miała na myśli. Co o tym myślicie?

Gość gość
Dla mnie to idiotyzm, ale róbcie jak uważacie.

Gość gość
Bawcie się dobrze.

Gość gość
Prowo niskich lotów 😭

Gość gość
Zobaczysz jak szybko bazyliszka sobie dobierzecie.W ramach eksperymentu rzecz jasna.:-)

Gość gość
Ale eksperyment. A co was ogranicza?? Ktoś wam czegoś zabrania? Masz ochotę coś zrobić to zrób to!!! I tyle:)

Gość gość
Nic nowego nie odkrylyscie. Tak sobie radza kobiety w wiezieniach. Wiekszosc osadzanonych jest hetero ale gdy chlopa brak... z braku laku dobry kit. Na bezrybiu i rak ryba. Powodzenia ;)

Gość gość
Weźcie sobie jeszcze faceta do kompletu.

Gość samotna i samotna
Jakbym miała faceta to nie musiała bym z nią.

Gość gość
To się nie zmuszaj.

Gość gość
Czy nie myślałaś zakładając temat, że może znajdzie się jakiś facet?;-)

Gość gość
i jak bylo cos? jak wrazenia po nocy?

Gość samotna i samotna
Już po eksperymencie. Prawdę mówiąc trochę inaczej to sobie wyobrażałam. Nie wiem, może nie umiemy się kochać.

Gość gość
Miałem 32 lata jak przestałem być prawiczkiem. poprostu zrobiłem to z prostytutką także nie wierzę że nie ma w waszej okolicy faceta który was rozdziedziczy . Facetow jest więcej prawiczkow niż kobiet dziewic

Gość gość
napisz cos wiecej? co zescie robily? byl sex?

Gość samotna i samotna
@ gość dziś Miałem 32 lata jak przestałem być prawiczkiem. poprostu zrobiłem to z prostytutką także nie wierzę że nie ma w waszej okolicy faceta który was rozdziedziczy . Facetow jest więcej prawiczkow niż kobiet dziewic x Tobie to łatwo mówić. Jedziesz sobie do przydrożnej prostytutki płcisz i masz. A widziałeś gdzieś męskie prostytutki? Chyba tylko dla pederastów.

Gość gość
Na świecie jest mnóstwo męskich dzi=wek. Uwierz mi. ;) 4.

Gość gość
Jakbyście w piątek wieczorem pokręciły się po klubach, to pewnie ktoś by Was zaciągnął do łóżka :P

Gość gość
ale glupota zalosne

Gość samotna i samotna
Nie chodzimy po klubach bo nie jesteśmy zbyt atrakcyjne. Ty chyba nie doczytałeś co napisałam na początku. Jesteśmt bazylami. Tak bazylami a poza tym tu gdzie aktualnie miszkam nie ma żadnych klubów tylko same ciasne knajpy dla obszczymurów. To gdzie mamy iść?

Gość gość
kvrvva zaczynam sie niecierpliwic bardzo uprzejmie i bardzo unizenie ale z najwieksza stanowczoscia prosze o kilka slow opisu co zescie robily? byl sex lesbijski??

Gość gość
Jak was tak brdzo swędzi psiocha, to w piątkowy wieczór ubierzcie się jakoś oględnie, wsadźcie zady w pekaesa, pojedźcie do najbliższego normalnego miasta, pójdźcie do jakiegoś klubu (wywiad w sieci pomoże znaleźć jakieś sensowne miejsce). Bez problemu znajdziecie kogoś, kto was wybolcuje w toalecie.

Gość ar2
jak jestescie az tak straszne to moze byc kiepsko ze znalezieniem amatora ale na imprezie nie widac,zreszta po alko wszystkie wydaja sie piekniejsze, zrob dobry makijaz, cos tam ubierz kuszacego jesli masz ladne cialo i na bank kogos znajdziesz. Oczywiscie to sredna przyjemnosc z byle kim ale jesli chodzi Ci o sam fakt to powinnas dac rade.

Gość ar2
i nie pisz,ze nie chodzicie bo jak chcesz zaliczyc to nalezy pojsc, nigdzie indziej wiekszej szansy nie ma jak na imprezie

Gość gość
ja na waszym miejscu kupila sobie wibrator, bezpieczniejsze i nie zlapiesz jakiegos syfa (mozesz zlapac nawet przez calowanie)

Gość gość
Bazyle? :O Kiedyś mawiali "każda potwora znajdzie swego amatora". Nie obrażaj kobiet- jako kobieta. ;) A tak przy okazji, rozejrzyj się i obiektywnie zadaj sobie pytanie: czy na ulicach mijasz same ciacha? (prócz tych skupionych wokół piekarni, kawiarni i sklepów :P ;) ) 4.

Gość gość
Któraś z was ma lesbijskie zapędy, nawet jakby mnie przycisnęło tak, że jaja by mi chciały eksplodować nie dmuchałbym kolegi.

Gość gość
racja lezby , normalne to nie jest

Gość gość
daj opis co zrobilyscie plis plis plis byl sex?

Gość gość
samotna i samotna dziś Nie chodzimy po klubach bo nie jesteśmy zbyt atrakcyjne. Ty chyba nie doczytałeś co napisałam na początku. Jesteśmt bazylami. Tak bazylami a poza tym tu gdzie aktualnie miszkam nie ma żadnych klubów tylko same ciasne knajpy dla obszczymurów. To gdzie mamy iść? x Nie ma klubów? Ja mieszkam w małym mieście ledwie ponad 100 tys mieszkańców i są 3 kluby... a w okolicach do 30 km to z 10 następnych. Poza tym zawsze można jechać do większego miasta, co za problem? Ktoś was więzi w tej miejscowości czy co? Poza tym nie ma brzydkich kobiet, są tylko nie ogarnięte. Idziesz do fryzjera, kosmetyczki, kładziesz tapetę na twarz, kupujesz obcisłą mini z dekoltem i jeśli masz w miarę normalną figurę, tj. nie ważysz 100kg, to na imprezie będziesz miała z 10 potencjalnych kandydatów na seks. Pamiętaj-w klubie jest ciemno, tapeta dodatkowo ukrywa niedoskonałości, a faceci są pijani hahaha