Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przed chwila skończyłam testować dildo

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam sobie w tamtym tygodniu i wczoraj dostałam przesyłkę a dziś miałam dużo czasu i wyprobowalam. Dildo z przystawka 23 cm, średnica 4,5 całego nie pomiesciłam na długość ale miałam mega orgazm, do tej pory całą drze

Gość gość
Wejdź na allegro w dział erotyka tam masz co tylko zapragniesz w tej chwili nie chce mi się szukać tej aukcji, a ze tak zapytam tez planujesz zakup przyjaciela

Gość gość
Wejdź na allegro w dział erotyka tam masz co tylko zapragniesz w tej chwili nie chce mi się szukać tej aukcji, a ze tak zapytam tez planujesz zakup przyjaciela

Gość gość
Konkretnie to jutro prześle linka na ten temat w którym teraz jesteś, naprawdę jestem bez sił, masturbowalem się przez ok godzinę, mam nóżki z waty, i sobie teraz leżę.

Gość gość
Jestem 100% kobieta ale coś słownik w telefonie się wiesza i czasem wychodzą inne końcówki i zamiast masturbowalam wyskoczyło masturbowalem

Gość gość
Ha, ha, ha!!! To się nazywa wpadka!!! Słownik się zawiesza... a świstak siedzi i zawije te sreberka.

Gość gość
haha facet kupuje sobie dildo

Gość gość
Hi, hi, hi - tym "dildo" jestescie WY, drodzy forumowicze. Tlusty Janusz zaklada podszywy i podpuchy a potem robi sobie dobrze jak cos piszecie. Pelno tu bylo takich watkow od starych , grubych erotomanow-gawiedziarzy, teraz troche mniej, ale ciagle jacys Janusze i Andrzeje przylaza i sapia juz w drzwiach na mysl o mlodych dziewczynkach. A do takich watkow zagladaja glownie faceci.

Gość gość
Bo facet to świnia.