Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela to że mieszkam na wsi to nie znaczy że jestem gorszy

Polecane posty

Gość gość

Bo mam telewizje z cyfrowym polsatem telefony radio Internet (50 mega na sekundę) prąd moi rodzice mają dwa auta w tym jedno z salonu kupione 4 lata temu ps umiem czytać pisać jeżdżę po całej Polsce nawet pociągami autostradami czytam książki ps wiele razy byłem w teatrze operetce operze zoo ogrodzie botanicznym kinie we Wrocławiu i Opolu byłem w muzeach w juraparku w Krasiejowie w skansenie wiele razy ps wiele razy tramwajem we Wrocławiu jeździłem byłem w hali stulecia w afrykarium we Wrocławiu w zoo też na wycieczkach szkolnych oraz z rodzicami byłem w sztolniach w różnych górach ps nawet w czeskich górach w kopalniach złota itd więc w czym jestem od ciebie gorszy co?

Gość gość
PS jestem zdrowy mam dwie ręce dwie nogi umiem na rolkach wrotkach hulajnodze rowerze jeździć nie miałem złych wyników w nauce tylko przeciętne jeździłem autostradami drogami ekspresowymi zdobyłem na własnych siłach kilka szczytów w tym Kasprowy i giewont itd. Jechałem też szynobusem kolejkami górskimi byłem w muzeum wytwórni filmowej w bielsku białej gdzie bajki nagrywali ps byłem na zamkach itd więc w czym jestem gorszy co?

Gość gość
Ubieram się normalnie mam normalny telefon laptop nawet jak jestem w Zakopanem we Wrocławiu w poznaniu to nie wyróżniam sie w ubiorze od nikogo umiem posprzątać ubrać się naszykować sobie żarcie wstawić pranie itd. itd. Duże miasto mnie nie przeraża nie gubię się w nim i nie boje się go bo od dziecka do Wrocławia jeżdżę ps pociągami też jeżdżę bylem też we wro na lotnisku w strachowicach w hali stulecia panoramie racławickiej ogrodzie japońskim oraz botanicznym więc w czym jestem gorszy?

Gość gość
PS i na wsi każdy ma łazienki w pełni wyposażone z kiblem ze spłuczką włącznie w pełni kuchnie pokoje i inne pomieszczenia wyposażone ps na wsi każdy ma po dwa auta ps i do kina czy teatru w których wiele wiele razy byłem możemy ze wsi jeździć tak samo często jak w miastach i tak samo często z tego korzystać jak ty więc w czym problem?

Gość gość
Skoro jesteś taki mądry to wymień w czym jestem gorszy?

Gość gość
PS i jak ci wiele razy pisałem w mieście NAMYSŁÓW też jest sporo rozrywki i obiektów rozrywkowych rekreacyjnych sportowych gastronomicznych supermarketów banków (wszystkie banki z bankomatami) ITD WYMIENIAŁEM CI CZĘSTO WIĘC WIESZ O CO CHODZI WIĘC W CZYM PROBLEM?

Gość gość
PS w Namysłowie mamy nawet dwie galerie handlowe a powstaje trzecia ps we Wrocławiu w koronie i magnolia park też często byłem bo magnolia park to największa wrocławska galeria handlowa więc w czym problem?

Gość gość
Masz psa na lancuchu wiec jestes gorszy

Gość gość
Ile razy mam ci jeszcze pisać że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wode jedzenie budę ma całe podwórko do biegania nikt się nad nim nie znęca ps ile razy mam ci to jeszcze pisać ps widziałeś filmiki jak pies biega luzem merda ogonem daje mi się pogłaskać czy tak wygląda maltretowany pies? PS nie odpiąłem go do celów filmiku bo był odpięty ps to ty jesteś gorszy bo nic do ciebie nie dociera

Gość gość
PS gościu od homocwela z NAMYSŁOWA DO WROCŁAWIA JEST 60 km a z Polkowskiego 75 km ps ja od dziecka często jestem we Wrocławiu nieraz kilka razy w miesiącu ps jak się czujesz że często bywam w twoim ulubionym Wrocławiu? PS na rynku też byłem ps co może mi zabronisz wstępu do Wrocka co?

Gość gość
Jak się czujesz że często we Wrocławiu bywam co?

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Na filmie biedny Ares był na łańcuchu. Luzem był tylko Gargulec.

Gość gość
Przecież widziałeś filmiki jak pies był luzem dobrze o tym wiesz co brak ci argumentów że udajesz że tamtych filmików nie widzisz? Przecież je widziałeś nie udawaj że ich nie widziałeś

Gość gość
a kogo obchodzi jakiś wsiok przyjeżdżający kilka razy w miesiącu do miasta i łażący po nim z rozdziawioną gębą i słomą z gumofilców wystającą. A. I jeszcze berecie wieśnickim z antenką :classic_cool:

Gość gość
PS nie jestem wsiokiem bo normalnie się zachowuje normalnie wyglądam nie znam wiejskiej gwary umiem pisać czytać mam w pełni wyposażony dom jestem we wszystkim obeznany itd napisz w czym jestem s*********e gorszy co? PS jak wytłumaczysz fakt że wg GUS WIECEJ OSÓB MIGRUJE Z MIAST NA WIEŚ NIŻ ZE WSI DO MIASTA ? NO JAK TO WYTŁUMACZYSZ?

Gość gość
PS i zrozum że duże miasto mnie nie zachwyca nie przeraża i nic mnie w nim nie dziwi więc z rozdziawioną gębą nie przyjeżdżam ps Wrocław znam od dziecka i od dziecka jeżdżę i jego"ogrom " mnie nie przeraża bo Wrocław ma 19,4 km z północy na południe i 26 ze wschodu na zachód ps ja w celach rekreacyjnych dziennie rowerem więcej robię w dwie strony idioto ps myślisz że np jakiś tramwaj mnie ma zachwycić? Który widzę od dziecka? PS jakoś często nimi jeździłem i zero zachwytu tylko codzienność i rutyna wielu wrocławian idioto ps myślisz że jestem jakimś jaskiniowcem? Czy co?

Gość gość
PS i w tv mam tyle samo kanałów co w miastach też jak każdy w mieście mam cyfrowy Polsat ps mam Internet 50 mega na sekundę czyli więcej niż nie jeden wrocławiak czy warszawiak ps tak samo wyglądam tak samo się ubieram zrozum to idioto ps wiesz kto największa wiochę robi i kto jest największym wieśniakiem ? Ludzie z miasta bo nawet kaczki kury czy krowy a o traktorze dojarce kombajnie nie wspomnę nie widział przyjedzie na wieś i sie zachwyca co to jest z rozdziawioną gębą a na wczasach w Zakopanem czy nad morzem drze mordę śmieci, robi siarę w Zakopanem jak jestem to nieraz słyszę nie tylko z campingu nawet z hoteli nieraz słyszę ps i jak przyjedziecie na wieś to sie wywyższacie czyli macie kompleksy i co łyso ci?

Gość gość
PS i jeszcze jedno w gumofilcach nikt nie chodzi idioto w ostatnich latach gumofilce czy inne kalosze są na wsi nie modne i obciachowe frajerze no napisz w czym jestem gorszy ps jak ty piszesz"wieśniak" więcej w życiu widział niż nie jeden "miastowy" frajerze i co łyso ci?

Gość ratujmy psa Aresa
Jesteś gorszy bo trzymasz psa na łańcuchu zamiast w domu.

Gość gość
ps teraz tak sie pracuje w polu na wsi co zdziwiony nawet nie wiedziałeś? umiałbyś sie tym posługiwać ? i co dowód że ludzie na wsi są bardziej obeznani w świecie i co łyso ci? https://www.youtube.com/watch?v=4bQlUxg2rAs

Gość gość
09:01 nie zachowujesz sie normalnie.Nikt normalny nie spamuje 24/7 jakąś wioską na babskim forum P.s.nikt normalny sie nie chwali i nie wywyższa, że ma kablówkę czy wanne bo to norma jest. P.s.nikt normalny nie przeklina i nie wyzywa ludzi (kobiet) na damskim forum P.s.nikt normalny nie trzyma zwierząt na łańcuchach P.s.NORMALNI ludzie sprzątają podwórka a nie nagrywają brudu i wrzucają to na YT.

Gość gość
A już chwalić sie telefonem kompem a nawet netem Hahahahha wyobraź sobie, że my wszyscy tu też mamy te dobra i sie tym nie chwalimy (tylko dash rysiu uważa sie za lepszego i fajfus) To chwalenie sie byle góóównem to wieśniactwo a nie pochodzenie.

Gość gość
Nie wywyższam się tylko pisze by udowodnić że (też) mam to wszystko 100 procent wygód jakie są w miastach żeby ci udowodnić że nie jestem gorszy zrozum naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
no to wszystko jak telefony net itd to wszystko macie ja pisze że te sto procent rzeczy mam i to w takiej samej ilości co w mieście i tak samo nowoczesne ps nie chwale się tylko udowadniam że to wszystko też mamy i żeby ci udowodnić że nie jesteśmy gorsi ps i skończ pisać o dożynkach i zabawach w remizie bo mamy porządne dyskoteki i imprezy w mieście namysłów takie jak w dużych miastach ps mam porównanie z dużymi miastami bo byłem i widziałem i niczym sie nie wyróżniały i wystrój taki jak w dużych miastach ps a dożynek już prawie nikt nie organizuje chyba że ktoś prywatnie dla swoich kolegów jak mój sąsiad ps i my robimy codziennie w namysłowie w supermarketach zakupy tak jak ty ps w namysłowie mamy na jednej ulicy po kilka supermarketów a ulic jest dużo ps namysłów to miasto marketów i zakupów nam już trzecią galerie handlową budują

Gość gość
dom już pokazywałeś; brudna nora koszmarnie urządzona; łazienka syf niemodny z rurami na wierzchu i starym kiblem stojącym na podłodze. w takich oto luksusowych warunkach żyją wieśniaki XXI wieku 🖐️

Gość gość
PS większość mieszkańców w dużych miastach idioto ma gorzej np w blokach z wielkiej płyty zrozum to ps mam lepiej w domu niż nie jeden warszawiak czy wrocławianin w bloku z wielkiej płyty zrozum to ps mój dom od wybudowania ma 30 lat nie ma smrodu pleśni wilgoci większość Polaków żyje gorzej zrozum to idioto PS pewnie założę się że ty pijesz to z zazdrości bo masz gorzej ps skoro piszesz że masz lepiej to pochwal się chyba że nie masz sie czym chwalić ps te wszystkie meble leżanki są nowe nie używane z salonów meblowych ale nie z Bodzio ps a większość ludzi w miastach w blokach ma brzydziej i mają jeszcze stare meblościanki z czasów prl ps a skąd wiesz że mam wszędzie jak twierdzisz brzydko? Ps nie widziałeś wszystkich pokoi obu kuchni drugiej łazienki i innych pomieszczeń

Gość gość
co za biedota intelektualna, mentalna, kulturalna i ekonomiczna :o

Gość gość
Skoro piszesz biedota to czy czytałeś że moi rodzice mają firmę i mają sporo kasy czytałeś ps skoro piszesz że mój dom to syf to zastanawiam się jak ty masz w domu co? Założę się że masz gorzej ps ja ci udowodniłem że w moim.domu nie jest tak źle a ty mi nie udowodniłeś jak masz w domu ps ja ci udowodniłem że rodzice mają firmę a ty że rzekomo pracujesz w dużej firmie w co wątpię nie udowodniłeś mi PS wątpię że pracujesz bo od miesięcy od rana do wieczora z tobą pisze całymi dniami ps gdybyś pracował to byś nie miał czasu całymi dniami pisać na kafe nawet jak pracujesz przed kompem gdyby szef cie przyłapał to dawno byś wyleciał chyba że już to zrobił PS no pochwal się jak ty mieszkasz na pewno nie masz lepiej niż ja gdybyś miał to byś mi to od razu udowodnił pewnie się wstydzisz ps za kogo ty się uważasz co?

Gość gość
PS nie biedota bo mnóstwo kasy mają rodzice a samych podatków płacą w miesiącu więcej niż ty w miesiącu zarobisz ps dodatkowo na zakup towaru kilkanaście tysięcy płacą nie licząc kasy na czysto napisz w której firmie tyle zarobisz? Co? Sprawdzam zarobki i realia nawet dużych firm w necie i w żadnej tyle zwykły pracownik jak ty tyle nie zarobi co w firmie rodziców ps w większości dużych firm to zarobki sięgają po 15-20 tysięcy wybacz tyle to rodzice na towar wydają plus mają mnóstwo kasy na czysto więcej niż ty w miesiącu zarobisz i co ? Biedaku? To ty jesteś biedakiem i zazdrościsz?