Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela to że mieszkam na wsi to nie znaczy że jestem gorszy

Polecane posty

Gość ratujmy Aresa z niewoli
09:45 ten wsiok myśli, że jesteśmy jedną osobą 9:43nawet w najbardziej zabitych dechami wioskach ludzie mają telefony , net i tv. Obudź sie i przestań sie chwalić podstawowymi wygodami, które odróżniają nasze życie od życia zwierząt. P.s. oprócz Aresa niestety bo on cierpi

Gość gość
PS ty jesteś biedakiem ps mój ojciec też ma 10 ha pola i dopłaty unijne tysiąc złotych na hektar czyli 10 tysięcy plus są jeszcze żniwa ze żniw latem kilkadziesiąt tysięcy można zarobić i co ? Łyso ci biedaku? A ty nie pracujesz w żadnej firmie bo cały dzień tylko piszesz na kafe zamiast pracować i ty masz kompleksy ja ci udowodniłem że starzy mają firmę a w twoją rzekomą firmę o której nie udowodniłeś nie wierze ci ps krytykujesz mój dom to ciekawe jak ty masz w domu założę się że gorzej frajerze i co łyso ci?

11:36 to że w Twojej ubogiej okolicy uchodzicie za ludzi bogatych nie znaczy, że w innych miejscach w Pl też jest taka nędza bo nie jest. Zrozum.

Gość gość
PS zrozum jedna rzecz co nie potrafisz zrozumieć widziałeś filmiki jak pies biega luzem bo codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma budę jedzenie wode cień biega gdzie chce nikt go nie bije i nic z tych rzeczy zrozum to wreszcie frajerze kiedy to do ciebie wreszcie dotrze ps no ciekawe jak ty żyjesz biedaku i mieszkasz PS idioto frajerze zrozum to ps i pochwal się idioto

Pracuje. Jakbym nie pracowała to byś był hejtowany i gnojony 24/7 za Aresa. W tym tygodniu zaczynam od 15:00 dlatego rano tylko moge walczyć o prawo Aresa do wolności, czystej budy i pełnej miski

Nie bede sie chwalila tym jak mieszkam dlatego,że jestem tu tylko po to, żeby Aresowi troche ulżyć w niewoli P.s sam powiedziałeś, że po moich postach skasowałeś filmy i uwolniłeś Aresa i napełniłeś mu miskę. Więc to co robie ma sens bo pomaga temu psu. Szkoda , że nie mam więcej czasu bo jakbym Cie przycisnęła może posprzątałbyś wreszcie bude.

Gość gość
PS chodzi o całą Polskę ps w żadnej nawet największej firmie w Polsce nawet w warszawie zwykły szary pracownik nie zarobi tyle co moi rodzice ps w takich firmach po kilkanaście bądź góra 20 tysięcy się zarobi a tyle to moi rodzice za towar płacą nie licząc mnóstwa kasy na czysto PS a 70 procent Polaków nawet 3 tysięcy miesięcznie nie zarobi a od 20 tysięcy wzwyż to tylko ma 10 procent Polaków ps moja okolica nie jest biedna tylko jest jedna z najbogatszych w Polsce bo poczytaj sobie w Google wpisz sobie local Human development index ps w tym rankingu powiat NAMYSŁOWSKI JEST JEDNYM Z NAJBOGATSZYCH POWIATÓW W POLSCE Z WYSOKIM WSKAŹNIKIEM RKZWOJU

Gość gość
O tym właśnie pisze. Macie pieniądze sam sie chwalisz, że niemałe. A Ares ma brudną i lichą budę Krótki łańcuch I JEDNĄ miskę na dodatek pustą WSTYDŹ SIE !!!!

Gość gość
ps powiat namysłowski jest jednym z najbogatszych w polsce z wysokim wskaźnikiem rozwoju i nie jest to biedna okolica tylko bogata jak pisałem powyżej ps czytałem też rankingi że 16 tysięczne miasto namysłów w dochodzie w przeliczeniu na jednego mieszkańca jest bogatszy niż bydgoszcz wałbrzych łódź bielsko biała czy kalisz i co? nie jest biednym regionem a w namysłowie jest dużo zakładów pracy które sie rozbudowują i mają dwa wielkie zakłady pracy powstać i praca tam szuka pracownika a nie odwrotnie i co zatkało cie?

Gość gość
PS a Polkowskie jest bogata wsią bo mój sąsiad ma firmę leśną od 20 lat i 200 hektarów pola i kilka domów w polkowskiem ps Anka ma sklep dwie rodziny mają firmę z firankami jeden ma firmę budowlaną ktoś inny ma jeszcze inną ps mój sąsiad jest najbogatszy w Polkowskim ma kilkaset tysięcy dochodu ma kilka domów aut kilka wielkich maszyn rolniczych czyli kilka nowych wypasionych traktorów kombajnów wszystkim swoim dzieciom kupił domy i co? Nie mieszkam w biednej okolicy

Gość gość
goovno macie a nie pieniądze ledwie przędziecie z tym swoim paździerzowym badziewiem i to widać. Dom syf nieremontowany latami z wnętrzami tkwiącymi w najbiedniejszych i najlichszych latach 80-tych. bieda wakacje w dziurze zakopianskiej na kempingu. Macie dom i jego wnętrze dokładnie takie jak większość polskiej patologii żyjącej z zasiłków i rent - bieda estetyczna i ekonomiczna. A także mentalna i to ona powoduje, że sam nie widzisz w jakim syfie i brzydocie żyjecie. Bo tylko biedę i brzydotę znasz, więc wydaje ci się normą

Weź Aresa do domu to sie odczepie

12:11 dodałabym do tego zaklinanie rzeczywistości

Gość gość
Nie ledwo przędziemy zrozum to co zazdrościsz co? To żadna badziewna rzecz rozumiesz mój ojciec 20 lat robi w stolarce i wie ps zapewniam cię że mają więcej kasy niż ty zazdrośniku może mam ci jeszcze pokazać faktury i ci udowodnić co? PS i nie przędziemy ledwo nie rozumiesz ps jesteś bezrobotny i mi zazdrościsz ps zapewniam cie że kilkanaście tysięcy złotych idzie na samo drewno by kupić i przerobić ps zapewniam cię że nie ledwo nie ledwo zrozum chyba lepiej wiem chyba lepiej wiem chyba lepiej wiem nie jesteś zazdrośniku bezrobotny jasnowidzem lepiej wiem i cie zapewniam że moi rodzice mają dużo kasy może zakład jeszcze nie wygląda jak zakład ale mają w nim dużo maszyn ps gdyby ledwo przędli to by z zakładów stolarskich z całej polski przyjeżdżają nawet z płocka Częstochowy czy z mazur i co łyso ci nie masz firmy więc nie masz zielonego pojecia ps chyba lepiej wiem że mają dużo kasy nie jesteś jasnowidzem i nie pisz ile mamy bo to my najlepiej wiemy a ty tego nie wiesz a piszesz więc co mi po twoich spisach skoro lepiej wiem nie chwale się i nie kłamie PS moi rodzice mają więcej kasy niż tobie się to wydaje chyba lepiej to wiemy co zazdrościsz"

Gość gość
PS i to żadne paździerzowe badziewie teraz mam milionowo procentową pewność że nie znasz się mój ojciec od 20 lat robi w stolarstwie i dużo firm z nim współpracuje więc nikt mi nie wmówi że to badziewie bo to żadne badziewie sam jesteś badziewiem pewnie sto razy gorzej ode mnie mieszkasz ps każda firma tak zaczynała moi rodzice ją dopiero od trzech lat mają ps i mają dużo kasy czy w to wierzysz czy nie i my chyba lepiej wiemy od ciebie bo nie jesteś bezrobotny śmierdzielu jasniwidzem zapewniam cię że sto razy lepiej żyjemy od ciebie s*********e ps mój ojciec 20 lat w stolarce robi zna sie na tym a jak robi to porządnie więc nikt mi nie wmówi że badziewie bo żadne badziewie sam jesteś badziewiasty ps nawet mieszkania na nowych osiedlach zamieszczałem a ty krytykowałeś co jesteś architektem deweloperem że oceniasz? Na sto procent nie ps goovno wiesz i dla ciebie nawet super rzecz jest badziewiem? Przecież ty sie na niczym nie znasz jesteś pewnie bezrobotny i w zapleśniałej norze mieszkasz nie pracujesz bo cały dzień codziennie jesteś na kafe badziewiasty śmieciu

Gość Do Autora Tematu
Nie jestes gorszy dlatego ze mieszkasz na wsi JESTES GORSZY BO Jestes natretny Spamujesz nie na temat Przechwalasz sie tym co masz Uzywasz rynsztokowego slownictwa Wywyzszasz sie i uwazasz za lepszego Jestes ograniczony umyslowo mentalnie i spolecznie I W PARYZU NIE ZROBIA Z OWSA RYZU

Gość gość
Mój ojciec wszystko robi porządnie i nikt mu nie wmówi że to badziewie głupku skurwysynie niby taki mądry a nawet mapą nie potrafi się posługiwać nawet Namysłowa nie potrafisz znaleźć na mapie a jest a sie wymądrzasz pewnie sam jesteś bezrobotny i mieszkasz gorzej nieprawdaż trafiłem w twój czuły punkt co? Chyba lepiej wiem jak żyje ile mają moi rodzice kasy i ps z tym wszystkim co pisałem to prawda czy tego chcesz czy nie i żaden śmieć co uważa się za nie wiadomo kogo nie będzie mi wmawiał czegoś o czym nie ma pojęcia skoro napisałeś że to badziewia a mój ojciec robi to solidnie całe życie robiąc w stolarce i skoro nie potrafisz posługiwać się mapą to ty udowadniasz że jesteś bezrobotnym śmieciem który nic nie potrafi i na niczym sie nie zna ps dlaczego udajesz kogoś kim nie jesteś a w rzeczywistości na sto procent jak cały dzień siedzisz na kafe jesteś bezrobotny co?

Gość gość
ZROZUM osoby bezrobotnej nie stac na kompa i neta ZROZUM NARESZCIE

Gość gość
rozumiem bo komp i net co go masz to kupili ci rodzice i cie utrzymują ps moi maja sporo kasy i firme i ja prawde napisałem skoro pracujesz to czemu całymi dniami siedzisz na kafe zamiast pracować?

Gość gość
ps i ty na sto procent mieszkasz gorzej i biedniej ode mnie czy moja okolica jest brzydka ? zobacz slajdy Domaszowice – gmina wiejska w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim. W latach 1975-1998 gmina położona była w województwie opolskim. Siedziba gminy to Domaszowice. Według danych z 30 czerwca 2004 gminę zamieszkiwały 3812 osoby. Wikipedia Powierzchnia: 113,9 km² Liczba ludności: 3 772 (2006) Województwo: Województwo opolskie zobacz ponizej slajdy http://www.domaszowice.pl/

Gość gość
biedota i brzydota to codzienna rzeczywistość naszego upośledzonego mateusza kołbuca :classic_cool:

Gość gość
ty nie masz firmy całymi dniami jesteś na kafe czyli na sto procent zyjesz biedniej gorzej i brzydziej ode mnie no przyznaj sie wreszcie ile razy mam ci to pisać że moi starzy mają firme a za samo drewno płacą ponad 15 tysięcy plus opłaty podatki plus mnóstwo kasy na czysto ps a 70 procent polaków zarabia mniej niz 3 tysiące złotych ps nawet przecietna niemiecka pensja wynosi w przeliczeniu 12 tys zł a 70 procent niemców zarabia ok 8 tys złotych miesiecznie czyli 2 tys euro i co? kto tu jest biedakiem?

Gość gość
No zobacz slajdy

Gość gość
nikt nie otwiera twoich linków i nikogo te twoje dziury nie interesują zrozum to wreszcie biedny upośledzony dzieciaku

Gość gość
To nie są dziury zrozum to ps bezrobotna patolo no kliknij bo chce ci udowodnić że to nie dziury ps skoro chcesz bym miał psa w domu to wiesz że w wielu krajach ue jest zakaz trzymania psa w bloku? PS Ares codziennie przez większość dnia biega luzem a w bloku pies gdzie ma biegać co gdzie na się załatwiać gdzie ma się tarzać ps brak mu kontaktu z naturą bo jest w klitce i co ty na to?

Gość gość
poczytaj ten ostatni komentarz na drugiej stronie o trzymaniu psa w bloku