Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy kolega w pracy jest dużo młodszy ale chyba mu się podobam

Polecane posty

Gość gość

Jestem sama, po rozstaniu wiosną po 5 latach. Mam 35 lat, prawie 36. niedawno do naszego zespołu w pracy dołączył nowy facet. Plan i rodzak pracy jest taki, że codziennie spędzamy razem godzine, dwie. jest jeszscze z nami kilka osób, czasem tylko jedna. On jest może niekoniecznie w moim typie, ale interesujący. Bardzo inteligentny, całkiem atrakcyjny - jak pisałam ogolnie nie mój typ, ale wysoki, szczupły, oczy ma takie wyraziste przykuwające uwagę, bardzo męski głos i piękne dłonie. od tygodnia widzę wyraznie, że interesuje go moja osoba. raz zaproponowal mi tak na luzie pójść na pizzę po pracy w ramach obiadu, okazuje się że oboje lubimy to samo miejsce. akurat musiałam odmowić miałam plany. dziś mnie zagadał pod koniec dni pracy co powiem na jakis wypad , w sobotę. podobno jego znajomi organizują cos fajnego i potem idą na koncert do klubu. on i ja mamy dosc podobne gusta muzyczne, no na pewno najbliższe w naszym zespole w pracy. powiedzaialm że sie zastanowię... on ma 26 lat. czyli 9 lat młodszy. wiem że piszę tu z rozterkami natoltki, ale cóż... iść z nim na ta imprezę? i co dalej...? swoje lata mam, widzę że mu się podobam. ale czy to ma sens? moge isc i dię po prostu dobrze bawić ale nie wiem ...

Gość gość
mialo byc "z problemami nastolatki"

Gość gość
A on wie ile masz lat?

Gość gość
Dokladnie to nie ale ja wygladam na powyzej 30 stoi. Moze na 31-32 ale nie na mniej

Gość gość
baw sie dobrze:) a jak nie chcesz na koncert, to moze zaproponuj ta pizze, w kazdym badz razie jak podoba Ci sie, to zawsze warto poznac go blizej:) roznica jednocyfrowa jest do przejscia:)

Gość gość
A gdzie pracujecie

Gość gość
za duża różnica, nie byłoby nic gorszącego gdyby on był tyle starszy od ciebie, co to za para mamuśka i chłoptaś? Za dwadzieścia lat będziesz starszą babusią a on młody chłop oglądający za młodymi pannami, wstydź się

Gość gość
23:59 coz za hipokryzja:D wszyscy starzeja sie

Gość gość
Dawaj dziewczyno. Nikt nie wie vo będzie za 1 rok a co dopiero a 10 lat. Łap szczęście.

Gość gość
nie filozofuj, owszem starzejemy się, ale nie od dziś wiadomo że nie w równym stopniu, starsza pani już teraz jest starsza, i zdawałoby się mądrzejsza, zachowuje się jak nastoletnia dziewczynka zakochująca się we wszystkim wkoło, zastanów się stara kobieto, wkrótce przejrzejesz a chłop będzie chciał i zmuszony będzie wbrew sobie posunąć się do zdrady, chcesz zniszczyć mu żywot paniusiu?

Jeśli on ci sie podoba tez to nie widze problemu. Miedzy moim kuzynem a jego zoną jest 14 lat róznicy i wiesz co... ? Ja zauwazyłam dopiero to wtedy, gdy o tym sami powiedzieli - wcale tego tak nie widać - jak juz wiem to fakt - widze ze jakies lata miedzy nimi są - ale na boga - nie 14 lat...nie widac. Wazne są charaktery.

Gość gość
0:09 jak to nie w rownym tempie:D? pleciesz farmazony sprawa jest indywidualna a kilka lat zwykle w ogole nie widac (mowie po wielu parach znajomych zarowno tych gdzie chlopak jest mlodszy jak i starszy) stara babcia/dziadkiem to moze ty jestes, zazdroscisz i tyle

Gość gość
Ja mam 37 lat, mój chłopak 26. Możecie mnie nazywać starszą Panią, ale to Wy jesteście podstarzałymi, marudnymi kwękałami

Gość gość
swoje lata mam, widzę że mu się podobam. ale czy to ma sens? moge xxx Padlam. 35 letnia staruszka. No qrcze jestes typowa ofiara koltunskiej mentalnosci. 35 lat to poczatek mlodosci. W noemalnym keaju w kazdym razie.

Gość gość
dokladnie, oboje jestescie mlodzi:)

Gość gość
rozejrzyj się, gdzie widzisz starzejące się siwe panie i młodych wysportowanych mężczyzn pod rękę, to jak synek z mamą feee, boże, ludzie stara baba a takie fiu bździu w głowie, ludzie ocenią frywolne babsko wskakujące do łoża podlotkom nienasycona wonią młodych ptaszków, okropne. Był film o takich jak ty autorko, spasione brytyjki odwiedzające rpa celem pożycia z młodymi Afrykanami handlującymi ciało za pieniądze, tak samo chcesz wykorzystać naiwność młodego spr*****ała ladacznico

Gość gość
rozejrzyj się, gdzie widzisz starzejące się siwe panie i młodych wysportowanych mężczyzn X Haha 35 i siwe panie, ja mam 45 i jeszcze siwa nie jestem;) i nie farbuję włosów bo nie muszę. Starszą panią to masz kolo 60ki, jak autorka dobije do tego wieku to jej młody adorator będzie mial 50 ;) Taki młody 50cio łatek będzie wyrywał 20ki;) ciekawe tylko, która młoda pójdzie z siwym panem do łóżka;) Xxx Autorko nie słuchaj tych wypocin zazdrosnic, nie jesteś stara i za 10 lat jeszcze stara nie będziesz. Zresztą ten chłopak też będzie się starzał;) Nikt w miejscu nie stoi, czas dla wszystkich jest jednakowy;) Powodzenia:)

Gość gość
Każdy starzeje się w swoim tempie i płeć nie ma tutaj nic do rzeczy. Jednak obecnie często jestem zdziwiona, gdy dowiaduję się, że mężczyzna wyglądający na ok.50 lat nie skończył jeszcze 40. Nie wiem czy zawsze tak było, ale obecnie coś się dzieje z naszymi polskimi chłopakami. Starzeją się w b.szybkim tempie. Jednak jeśli mówimy o związku to wiadomo, że pociągają nas osoby różne i ktoś starzej wyglądający czasem podoba się bardziej niż ten młodszy. Jeśli natomiast mówimy o samym wyglądzie, to panowie niech się rozejrzą po ulicach na swoich kolegów zanim zaczną pisać komentarze i na klepsydry niech sobie popatrzą, która płeć umiera wcześniej i jak dużo wcześniej.

Gość gość
Dzięki za normlane wypowiedzi nie jestem siwa ani stara ani sflaczała, ludzie . takie komentarze gto piszą chyba jakieś samotne zdesperowane brzydule, sorry ale tak uważam, ale cóż, uroki kafeterii. mam po prostu rozterkę bo jednak to jest 9, prawie 10 lat różnicy. wiadomo, gdybym ja miała np 30 a on 21 no to nie nie, odpada całkowicie. 26 lt to już nie typowy szczeniak, a ja przecież nie mam 50 lat. jednak coś sie we mnie opiera by isć na tą imprezę ... a dziś rano on znowu zapytał. powiedziałam że dam mu znać po pracy dzis na co sie tak rozbrajająco uśmiechnął, jakby mnie przejrzał... waham sie głównie dlatwgo, bo mam wrażenie, że on na mnie leci w czysto fizycznym sensie. gdyby się podkochiwał, to bym bardzo na dystans go trzymała, nie mam ochoty na związki. ale on okazuje, że barzo podobam mu sie jako kobieta facetowi. i nie chcę żeby wyszla jakaś sytuacja, jak sie napijemy paru piw - nie mówię o seksie od razu ale ogólnie, w końcu pracujemy razem a ja nigdy nie byłam w zadnej takiej sytuacji z kolegą z pracy. zero spojrzeń, zero całowania itp. a nie wiem przecież, czy cos takiego sie wydarzy w sobotę jak będzie fajna atmosfera, dobra zabawa, no wiecie.

Gość gość
widać że chłopa Ci się chce ;) idź na tą imprezę, dorosli jesteście no kobieto!! nawet jak pójdziecie do łóżka, to może będzie fajnie ! raz się żyje. taki młody to pewnie ma chrapkę na starszą ale jeszcze dosć świeżą babkę ;)

Gość gość
Mam 36 lat a mój facet 27. Różnicy nikt nie dostrzega bo wyglądam bardzo młodo. Nikt nawet nigdy nas o to nie zapytał :) A popatrz na znanych ludzi- Kożuchowska, Trzebiatowska, Reni Jusis- wszystkiego mają młodszych facetów. :) a ostatnio Piotrek Stramowski z Pit Bulla ożenił się ze starsza o 10 lat Kasią Warnke. Można? Można :) Tylko trzeba olać co inni pomyślą to Twoje życie. :)

Gość gość
Skrzynecka, Cieślak, Rozenek, Szulim wiele jest takich kobiet w związkach z młodszymi ;)

Gość gość
tu autorka, idę z nim na tą imprezę w sobotę :)

Gość gość
Z***biście baw się dobrze ;)

Gość gość
Autorko -łap szczęście i nie przejmuj się ludzkim gadaniem!

Gość gość
Szulim ma młodszego i to milioner ja zechciał wiec chyba przesadzacie z ta fobia na punkcie wieku kobiety

Gość gość
Jak zareagował gdy się zgodziłaś? Daj znać jak było.

Gość gość
Tu autorka Konczac prace zagadal mnie ale tak ogolnie, a ja sama powiedzialam ze co do soboty, to chetnie pojde na jedno piwo i koncert". zapytalam tez czy bedzie duzo tych jego znajomych to moze ja kolezanke wezme - tak specjalnie. On sie ucieszyl ze przyjde i poweidzial ze bedziemy my, i jeszcze 4 osoby - jedna para i 2 kolegow, i jak chce to mgoe przyprowadzic kolezanke. no to zapytalam dwie kolezanki, smsy napisalam, jedna od razu na nie a druga potwierdzi jutro. no ale to dopiero sobota wiecorem

Gość gość
jak można publikować i udostępniać tematy bezpardonowo wpędzające młodych mężczyzn w kompleks Edypa? Zgłaszam na policję i do prokuratora!!! A ty autorko jesteś zboczona lecz się