Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doktor Chazan co o nim myślicie?

Polecane posty

Gość gość
Ja widziałam takie dziecko, to nie był zlepek komórek, to było moje maleńkie dziecko.... malusienkie, miało kilka cm... poronienie...

Gość gość
dobrze napisałeś. traci świadomość w wyniku wypadku a nie nie posiada jeszcze niczego w czym ta świadomość kiedyś mogłaby powstać.

Gość gość
W kodzie genetycznym znajdującym sie w każdej komórce ciała znajduje sie "zapisany" cały człowiek, łącznie z kolorem ozu i chorobami. I z każdej komórki można "wychodowac" człowieka tak jak to zrobiono z owieczka Dolly. Czyli "zabicie" każdej komórki to zabicie potencjalnego człowieka, takiego samego jak zygota. I co z tym zrobicie oszołomowie? Dlatego tak się tego boicie i tak zwalczacie naukę bo to wykracza poza wasz wąski umysł.

mengele w imie nauki zabijał ludzi przeprowadzajac doswiadczenia na ludziach sory według nauki to nie byli ludzie tylko podrzedny gatunek Lekarze Hitlera Aryjska Medycyna https://www.youtube.com/watch?v=9OiaedJM9cE Oryginalna Przysięga Hipokratesa Nikomu, nawet na żądanie, nie podam śmiercionośnej trucizny, ani nikomu nie będę jej doradzał, podobnie też nie dam nigdy niewieście środka na poronienie. W czystości i niewinności zachowam życie swoje i sztukę swoją.

Gość gość
jakie zabijanie? co ci się roi pod ta kopułką? nie wg nauki tylko wg chorej, tak jak wasza, ideologii

Gość gość
Większość lekarzy przeciwnych zdążyło już "wyskrobać" sobie domek i samochód. A podali coś o żonach pana profesora? Taki autorytet prawicy...

za nawruceniem idzie zaduszczynienie zapewne zwrucili te samochody i domki

Gość gość
No to w przypadku pana Ch. coś nie bardzo te nawrócenie LOL. Nie ma to jak wyabortować pół tysiąca dzieci, a potem zrobić z siebie ikonę katolicką. PS: kup sobie słownik, ortograficzna niemoto.

Gość lilka991
Nie ma co się kłócić. Ja uważam, że każda kobieta powinna mieć prawo do podejmowania samodzielnych decyzji dotyczących jej ciała i życia. Dlatego zakaz aborcji, tabletek po, in vitro itd jest dla mnie absurdalny. Myślę, że każda kobieta powinna walczyć o swoje prawa w naszym kraju.Można podpisać deklarację na http://koalicjamamprawo.pl/ To tylko podpis a może pomóc wszystko zmienić.

Gość
Jak myslicie, jakie zainteresowanie wykazal Chazan tym dzieckiem niezdolnym do zycia, ktora urodzila kobieta, bo odmowili jej aborcji? Odpowiedz: zadne. Nawet nie przyszedl na nie popatrzec. Podobnie nie pojawil sie zaden "pro lajfer".

Gość gość
Taa... mega gruba laska się skrobala i skrobala, potem jej się zachciało dzidzi, to się in vitro 5 razy zapladniala, a potem, jak już za którymś razem udało jej się, to w 22 tygodniu ciąży, zrobiła badanie, dziecko z wadą, to do Chazana się skrobac. W 22 tygodniu! Idiotka.

Gość gość
Dla 15 latek tabletki "po"? Chyba się liberałem w dłonie przewróciła. Gowniary do szkoły A nie seks id się po kątach. Aborcja jest dopuszczona w określonych przypadkach. I to prawo nie zmieniło się od kilkunastu lat. Więc czemu szczujecie na aktualny rząd, kretynki? In vitro każda może sobie zrobuc- za własną kasę, a nie za pieniądze podatników. Nie ma to, jak pomanipulowac faktami. Najpierw PRAWDA.

Gość gość
*liberalom się w doopie przewróciło. ...

Gość gość
Lepsza tabletka "po" dla takiej 15-latki, niż później aborcja gdzieś u szemranego lekarza czy tabletkami z neta. A seksić się będą, nic nie poradzisz, taka natura człowieka. Odnośnie Chazana, to dla mnie jest hipokrytą. Idąc tym tropem, to każdy może nagrzeszyć ile się da, a później nawrócić się cudownie na starość i wszystko wymazać.Dla mnie jako osoby niewierzącej jest to niedopuszczalne, więc dla katolików chyba tym bardziej...