Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całymi dniami siedze sama w domu :(

Polecane posty

Gość gość

Wyjechałam do Niemiec i nie mogę znaleźć pracy.Wcześniej mąż pracował ale zjeżdżał co tydzień. Postanowiliśmy,że pojadę do niego i odłożymy pieniądze. Jestem już pół roku i siedzę po całych dniach w domu on o 7 rano wychodzi i wraca 18-20 czasem nawet 22 :( i tak pon-sobota. Nie znam języka,uczę się ale mam złe nastawienie. Żadnych znajomych:( łapie depresje... Dodatkowo nie mam żadnej tv a internet słaby więc na komputerze nie mogę oglądać Mój dzień wygląda tak : Wstaje o 6 zrobić mężowi kawę i śniadanie do pracy. Kładę się s powrotem spać Śpię do 11-12 włączam kompa siedzę na forum , fb,wypije kawę,spale pół paczki fajek Wstaje 13-14 ogarniam dom,idę do sklepu wracam posiedzę wypije kawę robię obiad.Mąż wróci z pracy zje,wykąpiemy się i spać.Mam dość, jeszcze wcześniej chociaż chciało mi się wstać,ugotować obiad,a teraz...nie mam ochoty wstawać z łóżka,nie mam ochoty jeść... Chciałabym wrócić do Polski , ale wiem,że jeszcze nie możemy :( :(

Gość gość
nawet tu nikt nie odpowiada

Gość kate890
może uda Ci się znaleźć jakiś Polaków w okolicy z którymi mogłabyś porozmawiać? bariera językowa na pewno jest trudna do pokonania, ale trzeba się przełamać i trochę pouczyć niemieckiego.Wiem, że siedzenie w domu powoduje smutek i deprechę, wychodź więcej do ludzi.... :-) powodzenia

Gość gość
Trzeba było w Polsce roboty szukać A nie na utrzymaniu męża I jeszcze płaczesz ze ci źle