Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę znać 10 języków, być profesorem, a kobieta i tak wybierze wysokiego tępaka

Polecane posty

Gość gość
jedynie potrafią wyśmiewać prawiczków bo co nie ruchał tyle co badboy co?

Gość gość
Najśmiesniejsze w tym wszystkim, że nie patrzą na przeszłość seksualną partnera a potem się dziwią czemu są zdradzane hahahaha

Gość gość
Tak, tak brunet z ciemną karnacją włoskami do góry ****ający wszystkie panie po kolei. Przecietny tez nie ma szans bo one wolą typowego przystojniaka głupie k***y.

Gość gość
Mówię zatem, że facet mój był prawiczkiem.

Gość gość
19:26 No i widzicie. Kolejne tępe zwierzę. Niscy są aseksualni. Jaka jest inteligencja, moralność, inne cechy, WSZYSTKIE cechy to jest NIEWAŻNE. Są aseksualni i koniec. Wysoki półgłówek>niski mistrz świata we wszystkim o mózgu rozwiniętym bardziej niż cała reszta populacji. WZROST! WZROST! MUSI BYĆ WYSOKI! J*bane, tępe szmaty. Tylko to się dla was liczy. Nasz świat chyli się ku upadkowi. Muszę codziennie użerać się z kretynami, lękać się wyjść z domu, żeby nie usłyszeć skejtowskich, przymulastych, luzackich tekstów od debili spłodzonych przez was z WYSOKIMI i...nic poza tym sobą nie reprezentującymi facetami. Masakra... Przez bandę bezrozumnych małp jestem skazany na egzystencję w świecie pełnym wyluzowanych idiotów, pracę z nimi, słuchanie ich ekstrawertycznego, luzackiego, wyzutego z wszelkich trosk( w wyniku ubogiego w wrażliwość na cokolwiek mózgu) śmiechu i skręcać się z cierpienia od życia pośród debili spłodzonych, bo najważniejsze byle był wysoki. Żebyście wy chociaż na wysokich, ale tylko inteligentnych leciały, ale nie. Wy wybierzecie pierwsze wysokie ciacho z brzegu, coś sobie ubzduracie i się zakochacie, jak skończą się wysokie inteligentne ciacha to zabierzecie się za wysokie i tępe ciacha, a średniego wzrostu inteligentnych facetów olejecie. W sumie to nawet nie tak wygląda. Od razu bierzecie pierwszego z brzegu, wysokiego, który ryj otworzy. W miarę tam skleci jakąś żałosną gadkę, poudaje intelektualistę i na tym koniec... I dajecie się zapłodnić tępym nuworyszom, którzy pozują na zaradnych inteligentów, a mają forsę od starych, nie potrafią nawet odpowietrzyć kaloryfera i są mocni tylko w gębie na pokaz... Za coooo?

Gość gość
gość dziś s********j paskudo jest coś pomiędzy tym

Gość gość
gość dziś Mistrz śmieje się twoich tekstów świetnie piszesz 100% prawda

Gość gość
gość dziś Jedynie potrafia powiedzieć wyjebał ci ktoś i straszą swoimi kolegami koksami przystojniakami co cały dzień siedzą na siłowni.

Gość gość
19:35 Zabij się :D

Gość gość
gość dziś będziemy się skarbie śmiać jak tępy przystojniak cie zostawi samą z dzieckiem. Ale będzie ubaw hohoho nie zwracała uwagi na normalnych to ma za swoje. Potraficie jedynie pisać mężczyźni leca na biust, tyłek i ****ają wszystko co się rusza wiadomo o co chodzi że się spotykacie z modelami/tępakami co nie potrafią naprawić kranu czy naprawić telewizora.

Gość gość
19:35 Zabij się i tak się nie rozmnożysz. Seks możesz mieć tylko z prostututkami a widać że nienawidzisz sobie i kobiet. Po co się dalej męczysz? Taka selekcja naturalna, jesteś słaby, nie przekażesz swoich genów dalej. Zabij się :) nie żal mi takich frustratów.

Gość gość
Jedynie potraficie wyśmiewac programy typu rolnik szuka żony, chłopaki do wzięcia ale macie ubaw hahaha. Ale śmieszne, że facet chce sobie kobiete znaleźć? i co z tego, że jest brzydki czy przeciętny to źle?

Gość gość
gość dziś wiesz, że namawianie kogoś do popełnienia samobójstwa jest karalne? piszemy jak jest z kobietami na dzień dzisiejszy

Gość gość
19:42 I tu się myślisz, odpuściłam sobie wszelkich mężczyzn, jesteście żałośni. Jestem biseksualna i jestem ze świetną kobietą :)

Gość gość
Jak to możliwe, że co drugi temat to że kazdy facet to idiota,******cz że każdy jest taki sam.

Gość gość
19:45 I cóż z tego? Jesteś żałosnym chłopczykiem, twu ścierwem, robię przysługę dla społeczeństwa. :)

Gość gość
Dziewczęta....zgódźmy się z autorem,bo droga do jego mózgu jest daleka.

Gość gość
gość dziś ktoś napisał prawdę o kobietach i oczekiwaniach a wy oczerniacie takiego faceta nie wstyd wam?

Gość gość
Skocz z wieżowca, to najskuteczniejszy sposób inne sposoby są niosą ze sobą ryzyko, że przeżyjesz o będziesz kaleką :)

Gość gość
ale nie jesteś, a twoje zdanie mało się liczy właśnie dlatego, że się na te tematy nie znasz :)

Gość gość
Dlaczego ma mi być wstyd? Jest słabą jednostką, powinien się zabić dla swojego dobra o dobra społeczeństwa. :)

Gość gość
Jak byś tak miał, to zapewne znalazłbyś dziewczynę lub żonę. Miałbyś wówczas pozycję społeczną, kwalifikacje żeby zarabiać więcej.

Gość gość
gość dziś wymagacie modeli to macie za swoje nie szkoda mi was będzie jeszcze więcej zdrad pozdrawiam.

Gość gość
Wyobraz sobie autorze, ze moj maz ma 189 wzrostu, jest łysy, napakowany, wytatuowany i jest lekarzem... Wiec nie wkladaj wszystkich do jednego wora bo ewidentnie masz kompleksy, i sam chciałbyś być pewnie fajnym ciachem, za ktorym wszystkie babki sie uganiaja a pewnie rodzice skrzywdzili cie krzywym ryjem i teraz wyżywasz sie na kobietach za swoja paszczurowatosc.

Gość gość
Co za debil z autora wątku...

Gość gość
Dokładnie to żałosny brzydal. Zabij się autorze! Zabij się!

Gość gość
pozatym sama mam 173 wzrostu i oczekuje od mezczyzny ze zapewni mi poczucie bezpieczenstwa, samiec ma byc samiec a nie piz.d.uś przy którym nawet obcasów ubrać nie można bo komicznie to wygląda. Gdzie mam z takim p**dusiem lalusiem wyjść?!? A jak ktoś nas zaatakuje w nocy to co??? Będzie przodem spieprzał zeby nie dostac wpierdziel???

Gość gość
Nie dość, że paszczur, to jeszcze ograniczony umysłowo i zajadle wściekły na wszystkie kobiety, zamiast na własną matkę, że mu zafundowała taki niewyjściowy ryj i metr sześćdziesiąt.