Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 37

Polecane posty

Myślę, że czas na jakąś rewolucję. Głosowanie w sejmie nad ustawami aborcyjnymi i skierowanie do komisji tej barbarzyńskiej (Stop aborcji), to kolejny, tym razem milowy, krok na drodze ku piekłu kobiet czy - jak kto woli - na drodze do Fanatycznego Państwa Katolickiego, bo nawet nie do średniowiecza, które było znacznie bardziej tolerancyjne dla kobiet. Trzeba uderzyć w fundamenty tego fanatyzmu, głupoty, zaściankowości i nienawiści do kobiet, czyli w Kościół i jego cynicznych hierarchów żądnych władzy. Przestańcie chodzić do Kościoła, Bóg jest wszędzie! Wiara może być piękna a w Kościele jest tylko PiS i inkwizytorzy kobiet. Jak mówiła Arendt, największą przyczyną zła jest bezmyślność, posłuszeństwo, rutyna. Obudźcie się ci, którzy wspieracie ten nieludzki kościół, a potem dziwicie się, że nie macie praw, że jesteście otoczeni przez złych, okrutnych ludzi, którzy bardziej przejmują się zapłodnioną komórką niż waszym życiem. Komórką też się zresztą nie przejmują, po prostu są bezmyślni i posłuszni czarnej władzy, która jest wszędzie. Ten kraj tonie, niedługo zostanie po nim tylko pełna kościelna taca i ruiny..

Lasek poległ za Smoleńsk. Zbyt często dementował fantazje Macierewicza x Maciej Lasek właśnie przestał być szefem Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych. PiS zmienił ustawę tylko po to, by móc go odwołać.

Gość gość
Dziękujemy za zgłoszenie. 🖐️

A prosiłem o zacytowanie tekstu w którym ta pani mówi o swoim rozwodzie, mówi, że jest rozwódką. Chyba nie zrozumiałaś Iftar....:O

Każda prawda mi się podoba i ta również. Zresztą to już czytałem. Relacja jednej urażonej pani... Ale prosiłem o coś innego.

Jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć urażenia z powodu wywalenia i tragedii z powodu bardzo waznych przeżyć jej i dziecka oraz przezyć innych kobiet, to może mi być tylko przykro. Ale prosiłem o coś innego...

Gość gość Kutz
W tym czasie KOD stał się grupą wzajemnej adoracji - oprócz struktur wojewódzkich, które zarząd miał zazwyczaj w głębokim poważaniu, powstały niezliczone grupy i grupki zajmujące się nie wiadomo czym. Do legendy KOD przeszła grupa KOD_MEDIA, zwana „komedią”. W założeniu ta grupa miała zajmować się mediami i być takim naszym „biurem prasowym”. W rezultacie ta grupa nie zajmowała się niczym i napchało się do niej multum ludzi, którzy przepychali się między sobą łokciami. Opowiem taka dykteryjkę: na samym początku istnienia KOD zwołałam duże spotkanie w Olsztynie, w którym uczestniczyli Mateusz Kijowski i Krzysztof Łoziński z małżonka - szara eminencją KOD. To był chyba 5 grudnia, czyli prapoczątki. Spotkanie nie miało najmniejszego sensu, podobnie jak wszystkie spotkania KOD - nie mamy nadal osobowości prawnej i w zasadzie chodziło o to, żeby poznać się w realu. No, ale skoro mamy mieć spotkanie, to musimy mieć jakiś gadżety. Cudem udało mi się skontaktować z tajemniczą grupą KOD_MEDIA (przypominam, że byłam wówczas teoretycznie jedną z najbardziej prominentnych osób w KOD) w celu wycyganienia logotypu (BTW - bierzcie i czerpcie z tego wszyscy - logotyp do dzisiaj nie jest zastrzeżony). Wymyśliłam sobie, ze zrobię znaczki. Okazało się, że znaczki muszę zaopiniować - projekt zrobiła nasza grupowa graficzka ale jakoś się nie spodobał. Opiniowałam projekt przez grupę KOD_MEDIA. Co pół godziny miałam inną wersję, bo inna panienka dochodziła do głosu. W końcu po dwóch dniach uznałam, ze nie ma o czym mówić i znaczek kazałam wydać, bo gonił mnie czas. KOD_MEDIA nadal go opiniował, znaczek już dawno istniał, a po tygodniu od spotkania na którym go rozdałam dowiedziałam się, że jednak mogę go wydać. Takich kretynizmów było sporo.

Gość gość
tak jest , że płatni hejterzy pis są wciąż bardzo aktywni i sporo dyskusji w necie są w stanie rozpierdo......lić. jeden z lepszych wywiadów w prasie . Fiodor jakiś tam ; rosyjski Jacek Bartosiak - ekspert od geopolityki : - jak Moskwa zareagowała na dojście PiS i jarosława Kaczyńskiego do władzy w Polsce ? - nikogo to kompletnie nie zainteresowało ... - no z pozycji Rosji jest to kompletnie sytuacja bez znaczenia . Wszystkie rządy w Polsce po89roku są bardziej lub mniej antyrosyjskie , ale bez wpływu na międzynarodową pozycję Rosji. - a polityka jarosława kaczyńskiego w stosunku do Unii Eurpejskiej ? - całkowicie zbieżna z polityką Putina , moze nawet bardziej skuteczna i efektywna niż działania Moskwy . Nie przeszkadzać Warszawie - to najważniejsze w działaniach wydziału polskiego - najbardziej bezrobotnej komórce MSZ Moskwy .......... BEZ KOMENTARZA

Gość gość
W tym czasie KOD stał się grupą wzajemnej adoracji - oprócz struktur wojewódzkich, które zarząd miał zazwyczaj w głębokim poważaniu, powstały niezliczone grupy i grupki zajmujące się nie wiadomo czym. Do legendy KOD przeszła grupa KOD_MEDIA, zwana „komedią”. W założeniu ta grupa miała zajmować się mediami i być takim naszym „biurem prasowym”. W rezultacie ta grupa nie zajmowała się niczym i napchało się do niej multum ludzi, którzy przepychali się między sobą łokciami. Opowiem taka dykteryjkę: na samym początku istnienia KOD zwołałam duże spotkanie w Olsztynie, w którym uczestniczyli Mateusz Kijowski i Krzysztof Łoziński z małżonka - szara eminencją KOD. To był chyba 5 grudnia, czyli prapoczątki. Spotkanie nie miało najmniejszego sensu, podobnie jak wszystkie spotkania KOD - nie mamy nadal osobowości prawnej i w zasadzie chodziło o to, żeby poznać się w realu. No, ale skoro mamy mieć spotkanie, to musimy mieć jakiś gadżety. Cudem udało mi się skontaktować z tajemniczą grupą KOD_MEDIA (przypominam, że byłam wówczas teoretycznie jedną z najbardziej prominentnych osób w KOD) w celu wycyganienia logotypu (BTW - bierzcie i czerpcie z tego wszyscy - logotyp do dzisiaj nie jest zastrzeżony). Wymyśliłam sobie, ze zrobię znaczki. Okazało się, że znaczki muszę zaopiniować - projekt zrobiła nasza grupowa graficzka ale jakoś się nie spodobał. Opiniowałam projekt przez grupę KOD_MEDIA. Co pół godziny miałam inną wersję, bo inna panienka dochodziła do głosu. W końcu po dwóch dniach uznałam, ze nie ma o czym mówić i znaczek kazałam wydać, bo gonił mnie czas. KOD_MEDIA nadal go opiniował, znaczek już dawno istniał, a po tygodniu od spotkania na którym go rozdałam dowiedziałam się, że jednak mogę go wydać. Takich kretynizmów było sporo.

Gość gość Kutz

Czy myślisz Iftar, ze wklejając te teksty zamarzesz niemożność odpowiedzi na moja prostą prośbe to się mylisz. Zasrałas początek topiku bzdurami.

Gość gość Kutz

Gość gość Anka Kutz
To, dlaczego odeszłam, wyjaśniłam. Nie chce mi się powtarzać tych samych argumentów, więc wkleję mój tekst - po raz kolejny powtarzam, kulawy i koślawy, pisany ze łzami w oczach i w koszmarnym stresie. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze. Beze mnie. Nie pasuję do dworku i już niczego nie chcę przykrywać, łącznie z alimentami i finansami Mateusza, które osobiście uznaję za skandal. Nie chce być dłużej kopana i traktowana jak niewolnik. Nie mam zamiaru patrzeć przez palce na ruch, który sama tworzyłam, a który rozpada się w rekach. Nie chcę robić eventów takich jak dzisiejszy tylko to, żeby pokazać, ze ten ruch jeszcze istnieje i mamy MOC. Nie mamy żadnej mocy. Ta MOC opiera się na grupach założonych przez Marciniaka i jest to pistolet przyłożony do głowy. Dziękuję za te kilka tygodni. Uwierzyłam w coś, co jest jedynie trampoliną dla kilkunastu osób. Przepraszam za to. Wszystkich „moich ludzi” zrobiłam w bambuko. Taka była moja rola, ale wykonywaniem rozkazów nie da się niczego wyjaśnić. Anka

Gość gość Kutz
Datą barierową było wyrzucenie z KOD Mazowsze jego koordynatora Andrzeja Miszka. To chyba w tym momencie KOD zaczął się sypać. Nie lubię Miszka i byłam za tym, żeby zniknął, ale sposób załatwienia sprawy był kompletnie idiotyczny. Miszka wyrzucił Mateusz i jak to zwykle w KOD-zie bywa nie poinformował o swojej decyzji pozostałych koordynatorów. Miał rację, ale tego w taki sposób się nie robi, zwłaszcza, że Andrzej prowadził największą grupę regionalna w KODzie. Jeszcze dwa czy trzy dni wcześniej Miszk był jedna z wiodących postaci w KOD - prowadził demonstrację w Alei Szucha 12 grudnia. Kilka dni później stał się dla KOD-u persona non grata. Klepnęliśmy to, zwłaszcza, że Miszk nie jest osoba jakoś specjalnie sympatyczną i lubianą. Poza tym to była decyzja Mateusza, a w KOD z jego decyzjami się nie dyskutuje. Bijemy na lidera i robimy wszystko, żeby był bez skazy. On zawsze ma rację nawet gdyby tej racji nie miał. A przeważnie jej nie miał.

To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D:D

Gość gość
tak jest , że płatni hejterzy pis są wciąż bardzo aktywni i sporo dyskusji w necie są w stanie rozpierdo......lić. jeden z lepszych wywiadów w prasie . Fiodor jakiś tam ; rosyjski Jacek Bartosiak - ekspert od geopolityki : - jak Moskwa zareagowała na dojście PiS i jarosława Kaczyńskiego do władzy w Polsce ? - nikogo to kompletnie nie zainteresowało ... - no z pozycji Rosji jest to kompletnie sytuacja bez znaczenia . Wszystkie rządy w Polsce po89roku są bardziej lub mniej antyrosyjskie , ale bez wpływu na międzynarodową pozycję Rosji. - a polityka jarosława kaczyńskiego w stosunku do Unii Eurpejskiej ? - całkowicie zbieżna z polityką Putina , moze nawet bardziej skuteczna i efektywna niż działania Moskwy . Nie przeszkadzać Warszawie - to najważniejsze w działaniach wydziału polskiego - najbardziej bezrobotnej komórce MSZ Moskwy .......... BEZ KOMENTARZA

Czyli jak widzisz sama. To mówi CHAZAN a nie ta pani. Czytanie ze zrozumieniem się kłania Iftar. Postaraj się i ludzie nie będą sie z ciebie śmiać...:D

Gość gość
To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D

No i jak widzisz, już się tnie. Wiem, ze za mądra nie jesteś. Wiem, że nie rozumiesz słowa pisanego. Ale żebyś została spamerem na stare lata? Tego się po tobie nie spodziewałem Iftar...:D:D:D

Gość gość
To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D

_iftar_ dziś Spoko shatyn. Jestem doceniana na codzień. x x Za to, że słowa wtłaczasz w usta które ich nie powiedziały? Może w twoich kręgach....:D

Gość gość

Gość gość
Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić.