Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 37

Polecane posty

_iftar_ dziś No widzisz a mój facet twierdzi że jestem cudna i mądra x x Z której gazety go sobie wycięłas i dlaczego to Brad Pitt?

Gość gość
To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D

Gość gość
To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D To co zrobiłas Iftar to w cywilizowanych kręgach nazywamy spamem. Ale jak rozumiem u ciebie jest wyrazem buntu wobec trudnej dla ciebie rzeczywistości. Twoi idole kompromitują się coraz bardziej i jak widze ty idziesz w ich ślady. Muszę cie jednak rozczarowac. Jak ci minie to założe nowy topik bo ten zaraz zacznie sie zacinać. Dzięki tobie iftar i twojemu spamowi. Ciekawy jestem czy ci ulżyło? Lepiej ci? :D

Nie jestem zazdrośnikiem.. A teraz powaznie. Jak sama to udowodniłaś, owa pani nie mówiła, ze jest rozwódką. To chora wyobraźnia Chazana... A t się dałaś na nią nabrać...

Gość dziadzia z gościa
Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić.

Gość dziadzia z gościa
Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. Ona Shatyn nie zrozumie prostego pytania. Szkoda prądu bo dziewoja wklei wszystko tylko nie to, o co prosisz. Taki mózg i trzeba się z tym pogodzić. 🖐️

Gość gość
Konta w banku też nie ma i od zawsze wali gruchę?:D

Gość gość
Z tobą rzeczywiście ciężko rozmawiać. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie. Co gorsze, ty chyba nawet nie rozróżniasz pytań od stwierdzeń.

Gość Franz von suppe
Bruno Shatyn dziś Czy myślisz Iftar, ze wklejając te teksty zamarzesz niemożność odpowiedzi na moja prostą prośbe to się mylisz. Zasrałas początek topiku bzdurami. } <<>> Każdy robi ten błąd i czasem zapomina że to twój topik i tylko tobie wolno srać bzdurami. :classic_cool: