Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam bardzo młodo jak na swój wiek. Dlatego mam problem taki, że

Polecane posty

Gość gość

zwracaja na mnie uwagę mlodzi chlopacy. Mam 28 lat a wygladam maxymalnie na 22. Uwage na mnie zwracaja glownie mlodzi chlopacy lekko po liceum albo studenci. Co zrobic,zeby zaczeli na mnie zwracac uwage faceci w moim przedziale wiekowym?

Gość gość
Nie ty jedna ja mam 25 a kleją się do mnie małolaty. :) Czemu? Nie wiem :O

Gość gość
Nie ty jedna ja mam 25 a kleją się do mnie małolaty. x wiec powinnas z tego korzystać poki cie chca bo prędzej czy pozniej bedziesz wygladala staro i nikt nie bedzie chcial cie kijem dotknąc !

Gość gość
gość dziś - Droga koleżanko jestem facetem i mam taki problem. :) Uważam że to jakiegoś rodzaju przekleństwo zesłane na mnie przez Boga. :O

Gość gość
'chłopacy'? serio? na moje oko raczej masz 12-14 lat i chcesz się postarzyć, żeby wyrywać licealistów.

Gość gość
Ja również mam 28 lat a mój facet 27. Wyglądamy młodo i ogólnie jestesmy piekni. Czasem jednak ludzie traktują nas jak małolatów i i to nas drażni.

Gość gość
Też tak mam, niby wszyscy wolą młodsze, a jednak podrywają młodsi myśląc że jestem w ich wieku. Ale ja się czuję jak ich ciocia.

Gość gość
Heh mam facebooka i gg wypełnione dziewczynami do 17 roku życia. :) Co ja mam robić? Wylać sobie kwas na twarz...xKiedyś pisałem tutaj że interesują mnie tylko starsze kobiety a jak na złość kleją się te małolaty :O

Gość Argen
Chcecie się postarzeć? Pijcie i palcie. A tak poważnie: cieszcie się póki młodo wyglądacie.

Gość gość
gość dziś To się zwiąż ze młodszym co za problem? chyba lepiej mieć młodszego niż starszego.

Gość gość
Jestem niska, do tego drobna, mam niewielki biust i okrągła twarz, duże usta i oczy. Taka typowo licealna uroda.. Az sie sama sobie dziwię, że mam tyle lat ile mam. Niedawno az zapytałam moją mamę czy aby na pewno urodziłam się w 1988 roku.. Nawet jeżeli uśmiechem zachęcę młodszego chłopaka, to co mu pozniej powiem? ze mam 28 lat... Nienawidzę swojego wyglądu.

Gość gość
Do mnie się kleją tylko modelki, a chciałbym jakąś przeciętną dziewczynę :(

Gość gość
Nie bardzo rozumiem i trochę nie dowierzam...Chcesz mi zatem powiedzieć, że nie przyciągasz uwagi swoich rówieśników, czyli, że 28 latkom nie podobają się domniemane 22 latki? Poza tym, gdzie ty tych adoratorów z mlekiem pod nosem poznajesz? Bo chyba większość ludzi "kręci się" wśród osób w podobnym wieku...Albo po prostu wiedzą, ile obiekt uczuć ma lat, bo znają się z pracy, przez znajomych itp.

Gość gość
Cześć Argen :) Teraz już znasz mój problem i wiesz dlaczego jestem przegrany :D

Gość gość
gość dziś Pracuję w środowisku, gdzie są głównie kobiety. Ze znajomych to wychodzę czasami z pojedynczymi koleżankami na piwo np. A jeżeli chodzi o zwracanie uwagi, chodzi mi o zagadywanie np w pabie, siłowni, czy w autobusie.

Gość gość
Argen - Tylko że z nimi nie pogadam a jedynie pobawię się jedną noc. :) Generalnie nie mam pojęcia na co one lecą bo przecież nie wyglądam jak model...

Gość gość
ja mam 28 lat,wygladam młodo i uroczo. Wscale nie przeszkadza mi że oglądaja sie za mną młodsi. Wiem że inne kobiety mi tego zazdroszcza

Gość gość
gość dziś - Wierze ci bo sam mam podobny problem. ;) Ja bym wolał takie ciasteczko jak ty bądź nawet starsze. :DxArgen - Tak to prawda tylko że dla nich wystarczy tylko spojrzenie i już się zakochują. :OTo co zwykle - wzrost- urodai to że każdy cię zna :D z danego rejonu

Gość gość
Argen - To nie chodzi o to czy siedziałeś w kryminale czy kogoś zadźgałeś. :) Zwyczajna opinia czy jesteś dobry chłopak czy frajer.

Gość gość
Autorko, nic tylko się cieszyć! Ja mam 34 lata i moi rówiesnicy zaczynają wyglądać jak tatuśkowie z brzuszkami i zakolami :) Mój facet ma 29 lat. Ciesz się, że podobasz się młodszym.

Gość gość
gość dziś A Ty tez mlodo wygladasz?:)

Gość gość
Argen - Oj tam. Nie poddawaj się nigdy bo gdzies tam czeka tygrys do wzięcia ;D

Gość gość
Argen - Wiem Broken jest jak widać dośc nieśmiała ale myślę że jak byście znaleźli wspólny język to doszło by do spotkania. ;)Ja bardzo lubię z nią pisać ale wiem też że na tym się to skończy.

Gość gość
wszyscy tacy piękni, tylko ja wyglądam na swój wiek? dziwne, bo jakoś nie znam zbyt wielu ludzi wyglądających ekstremalnie młodo.

Gość gość
z mojej opinii Broken to straszna wariatka, ale jak tam sobie chcecie.

Gość gość
Argen - Moja pierwsza miłość mieszkała o 250 km dalej i musiałem tyrać co weekend po 6 h pociągiem ;) Wszystko byle by zobaczyć mój skarb.Wierz mi że jak poznasz tą jedyną to nie będzie cię interesowała odległość a to kiedy znowu będziesz mógł ją zobaczyć. :D

Gość gość
Argen - Wiesz że najgorsza rzecz jaka mogła wyjść to mobilny internet... :O Słuchasz rad ludzi którzy w związku na odległość doznali porażki a myślę że dobrze wiesz że nie zawsze jest tak jak inni piszą. ;DDla mnie osobiście było to coś niesamowitego i jeszcze nie raz bym chciał to przeżyć. :D

Gość gość
Lepiej dla ciebie ;) Przynajmniej nie będziesz tak hejtowany jak ja na tym forum :D

Gość Argen
a, kiedyś zrobiłem sobie test osobowości na enneagramie wyszło mi 1w9. nawet temat na kafe założyłem, ale nie jestem w stanie go teraz znaleźć.

Gość gość
Tygrysek wszedł na kafe to można pogadać :) Tylko jeszcze musimy go znaleźć a ona mnie nie lubi. ;D