Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Hisol frajerze

Polecane posty

Dumnego z siebie robisz, ze dostajesz zwrot podatku 15 tysiecy, a moj gitarzysta anglik dostaje za miesiac robienia koncertow i festiwalow zwrot podatkow, ktory wyniesie go okolo 10000 funtow, wiec swoje 15 tysiecy za caly rok wsadz se pod miotle tepy dzieciaku, bo mi do piet nie dorastasz :). Do tego sprzet warty 2,500 funtow, w wieku 19 lat uzbierany tez przez miesiac grania muzyki, i ty sie za niewiadomo kogo uwazasz debilu j3bany.

Do lopaty to kazdy potrafi idioto, jak ty, a grac muzyke to juz nie kazdy, lasy na kase frajerze, bezuzyteczny waste of space.

Gość gość
Ty weź idź dalej kopać w śmietnikach za żarciem, a nie pisz bajek, bo niezbyt dobrze ci to wychodzi. Uważaj na siebie, bo mają dość polskich darmozjadów na wyspach na państwowym cycku. Był o tym reportaż w związku z tymi zamordowanymi Polakami

Gość gość
tak, chcesz siedzieć na wyspach to pracuj. Już się wami zajmą odpowiednie urzędy. Pełno tam emgrantów obiboków różnokolorowych

Ja pracuje, sam dla siebie, jestem perkusista i gram z anglikami dla anglikow, nikt mnie stad nigdy nie wyrzuci, dopoki sam tego nie zechce, bo moi przyjaciele angielscy po prostu nie chca, zebym stad wyjezdzal ani zeby mnie ich kraj stad wyrzucil, bo jestem polakiem, ja nie jestem w waszej sytuacji darmozjady polskie na uslugach krolowej elzbiety, ja moge osiagnac to co chce, moge nawet kvrwo byc znanym perkusista, i dostac gratulacje od krolowej elzbiety za zaslugi dla brytyjskiej kultury i sceny muzycznej, nigdy nie wiesz co sie wydarzy kvrwo, no chyba ze pracujesz, to wtedy wiesz, praca i praca :)

Gość gość
cynic oyebałbyś gałę z połykiem?

Gość gość
nie boisz się wpiertolu od chavsów?

Tutaj mnie zaden angol nigdy nie ponizal, zreszta ja sam garne nienawiscia do polakow, bo oprocz tego ze pracuja to nic nie robia, nawet nie mysla, chyba ze o tym ile rachunkow zaplaca, ja sie wstydze tutaj gadac po polsku.

takze niezla wam propagande w tej polsce nawijaja w mediach, tutaj nigdy nie spotkalem sie z rasizmem w moja strone, a niektorzy anglicy mowia mi, ze jezyk polski im sie barzdiej pdooba niz angielski, wiec skonczie to swoje p*********e o anglii, okej, oszczedzcie mi nerwow chvje, nawet was tu nie ma, ogladacie pare pseudoreportazy w skrzynce elektrycznej i myslicie, ze tutaj tak jest, jak wam pokazuja, hahahah. BEKA

Cynik śmieszny jesteś, pisałem o marce Ralph Lauren to stwierdziłeś że to dla tępaków nie znając nawet tego co to jest, piszesz teraz o jakiś mitycznych kwotach w dodatku nie swoich, a krytykujesz innych za zwrot podatku? Jak to nazwiesz?

Gość gość
to nie w Polsce ta "propaganda", cała Europa wie jak jest, jak was tam lubią. Normalnie jak psy dziada w ciasnej uliczce, więc nie fikaj. W twoim ciasnym łbie się nie mieści, że poza wyspami można gdzieś mieszkać, w Norwegii jest lepiej niż na wyspach, ale nie dla leni i bezużytecznych

Gość gość
Latam se na wyspy tanimi liniami i wiem, jak tam wygląda, więc nie ściemniaj. Robiło się w Londynie, Hastings i kilku innych miejscach, nikt tam koło nas nie skakał z radości. Tolerują nas, ale bywa różnie

Gość gość
Sprzęt wart 2,5 funta. No, no! Co to za sprzęt, kostka do gitary? :D

Nie mam sily na czytanie waszych bredni i teorii, sram na qas, widzicie wy sobie mozecie tylko popisac i nic wiecej, szkoda mi na was energii polskie szczury.

Jak sie jest smieciem ktory idzie tam gdzie mu wiecej chleba dadza to sie nie dziwcie ze was napiertalaja bo sam bym wam naj3bal maczeta, jak to sie dzieje ze ja codziennie przebywam wsrod anglikow i nawet nikt nie wie ze jestem z polski, bo sie wstydze byc polakiem w tym kraju przez takich przemadrzalych glabow jak wy :). Rzygac mi sie chce od waszego niewolnikowania, ja z polakami nie trzymam bo ten kraj to w ogoke jest wrzod na dvpie i przez takich jak wy sie wstydze kraju w ktofym sie urodzilem :). Takze wiecir ciagnijcie sie szczury.

Gość Braniborski
Bądź zatem konsekwentny - przestań pisać na polskim forum i przestań używać polskiego języka skoro tak Polski i Polaków nienawidzisz.

Gość quagmire
Pogadaj se do dvpy frajerze to ty odetnij se neta bo to wy macie problem a mianowicie jestescie tepi ja moge robic co chce, a nasmiewanie sie z polskich emigrantow jak i polskich tepakow to przyjemnisc :) masz problem to sie powies cieciu.

Gość gość
Sam to zrób, śmieciu. Psujesz krajobraz i powietrze, nikt nie jest aż tak głupi żeby ci wierzyć :-(

Stary zamknij morde smieciu bo rzygac mi sie toba chce polski smieciu to ty psujesz mi mozg karykaturo czlowieka swoja tepota i zacofaniem umyslowym smieciu kvrewski mowie ci zaj3b sie bo jestes warty mniej jak mrowka czy mucha, takoej musze do piet nie dorastasz ty kvrwo p********a smierdzaca co kielbase codzirnnie zre, jak swinia.

Gość gość
Jak ktoś jest atrakcyjny towarzysko to nie gnije non stop na forum i nie pisze bajek dla dzieci, proste. Zagraj na dupie albo na grzebieniu

Gość gość
Piszesz takie pierdoły, że rzygać się chce, powinien zająć się tobą psychiatra. Nawet sam nie wiesz kim jesteś gejem, bi czy homo nie wiadomo

Gość gość
sraty,pierdaty,miała babcia gacie w kraty :-)

Ja pisze nie pierdoly a suche fakty wam sie wydaje ze jestescie pepkiem swiata bo macie nasranevw glowach i prace, sram na was gvwnojady cos wam nie pasi to nie odpisujcie na tematy bo moje zazenowanie wami siega zenitu was nawet czlowirk nie mozna nazwac bo wy jestescie tylko bezuzytecznym miesem z tworem zwanym mozgiem a prawdziwego mozgu to wy nigdy na oczy nie widzieliscie bo wam ta praca w ogole godnosc wyzera tepe chvje polskie. :) nigdy sie nie znize do was i zroenam z wami na wojnie to was zabijam nie niemca, dziekuje.