Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a co jak chorzy ludzie każą kobietom co 9 miesiecy zachodzic w ciąże?

Polecane posty

Gość gość

bo każdy okres to śmierć komórki jajowej = dziecka :O :O :O no koszmar jakiś. Jestem katoliczka, nie cierpie lewactwa i paszteciar lesbofeministycznych, ale aborcja to powinno być normalne prawo kobiety takie jak do usuniecia migdałków, wyrostka robaczkowego itp zaplodniona komorka to nie dziecko dziecko to jest to co przychodzi na świat, co jest pokryte krwią, łożyskiem, to jest dziecko

Gość gość
mnie już nic nie zdziwi :O

Gość gość
Ty serio tak? Nie jestem zjebem katolickim,ale jak w 10 tygodniu ciazy corka pomachala mi na usg nozkami,raczkami to to bylo dziecko,choc mialo 4 cm:| prawo powinno pozostac jakie jest- aborcja powinna byc dozwolona w przypadku przestepstwa,ciezkiej choroby czy zagrozenia zycia matki. Nie wyobrazam sobie,zeby usuwac zdrowe dziecko,dlatego,ze zdarzyla sie wpadka. Jak sie jest na tyle doroslym,zeby seks uprawiac,to badzmy tez odpowiedzialni za swoje czyny.

Gość gość
Ale z ciebie szmata :( Tak, będziesz musiała co 9 miesięcy rodzić, dobrze ci tak :D

Tylko że migdałki są częścią twojego organizmu, a dziecko jest odrębnym bytem, którego usunięcie jest zabójstwem. Trzeba być naprawdę nierozumną, żeby tego nie odróżniać.

Gość gość
szmata, bo co? ja się nie puszczam, ale jeśli są ludzie którzy to robią ( nie tylko kobiety - ciąża nie jest wynikiem masturbacji) to ich sprawa co zrobią. Na pewno lepsza aborcja niż zabiedbywanie dziecka czy oddanie do domu dziecka. płod 4cm zamachał nóżką ? :D :D trzeba być nieźle infantylną ciepłą kluchą by pisać takie rzeczy :O dziwne, że jakoś was nie ruszają mordowane dzieci zwierzęce - cielaczki, jagniątka...one są dużo słodsze od waszych paskudnych dzieci i są mordowane jako DZIECI... to dopiero jest grzech.