Go艣膰 Tytuyyrttytyyy Napisano Wrzesie艅 25, 2016 Witam! Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 czy kto艣 z Was korzysta艂 z projekt贸w "dom贸w za mniej niz 100.000 tys z艂otych" czy faktycznie mozna zmie艣ci膰 si臋 w tej cenie za taki maly domek parterowy do 100m2 ? Moja sytuacja wygl膮da nast臋puj膮co. Mam wlasna dzialke na wsi gdzie znajduje si臋 m贸j rodzinny dom. Na tej dzia艂ce stoj膮 2 s艂upy energetyczne do ktorych moglabym si臋 (legalnie oczywiscie) pod艂膮czy膰, dodatkowo przy drodze w艂a艣nie powstaly studzienki sciekowe dla calej wsi do kt贸rych r贸wnie偶 mog臋 si臋 pod艂膮czy膰. Czyli w zasadzie wszytko czego potrzebuje mam pod nosem. Wraz z narzeczonym myslelismy o budowie takiego domku 3 pokojowego z kuchni膮 lazienka i salonem . Ciasne ale wlasne;) doszlismy do wniosku ze skoro i tak musiny wziac kredyt na mieszkanie to czy nie lepiej mam odlozyc wiecej pieni臋dzy, wziac wiekszy kredyt i wybudowac taki domek? Chcieliby艣my si臋 dowiedzie膰 czy zmiescilibysmy si臋 w 250 tys zl z wyko艅czeniem takiego domku? Jest to wogole mozliwe by zamknac sie w takiej kwocie? By艂oby super gdyby odpowiedzia艂 kto艣 kto budowal taki domek; ) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach