Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest wg was idealny wzrost dla kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy 174cm to za dużo? W Polsce w dobie niskich facetów, gdzie wzrost u faceta 180 uważamy za bardzo wysoki, mam kompleks zbyt wysokiego swojego wzrostu. Większość facetów jest ode mnie niższa albo równa, o wyższych ode mnie można pomarzyć. A o założeniu szpilek nawet nie myślę :/

Gość gość
średni 165 jest uniwersalny

Gość gość
165-175 to według mnie idealny wzrost dla kobiety, ale w sumie i tak ważniejsze są proporcje.

Gość gość
To gdzie ty mieszkasz? Ja mieszkam w dużym mieście i mam 185cm wzrostu, obok mam technikum i ponad połowa tych dzieciaków jest wyższa, także nie wiem skąd wytrzasnęłaś tę "dobę" niskich facetów w PL.

Gość gość
162 - 168

Gość gość
Ja mam 179 ale nie widziałbym problemu w twoim wzroście :-) Fakt w szpilkach bylabys wyzsza ode mnie ale co z tego :D Jak sie komus by to nie podobalo to jego sprawa. Liczy sie wiele wiecej rzeczy niz wzrost.

Gość gość
Moja dziewczyna ma 174cm i ma nogi aż do samej szyi :)

Gość gość
W pierwszej chwili przeczytałem opacznie 'idealny zarost' i pomyślałem, że możesz mieć na prawdę problem. Na szczęście nie masz realnego problemu, tylko iluzoryczny. Co jest nie tak z kolesiami niższymi od Ciebie? Czy tylko, za przeproszeniem, rozmiar ma znaczenie? Jakbyś miała wybór pomiędzy tępym dwumetrowcem a sensownym kolesiem niższym od Ciebie to co? Szkoda, że nie zakładasz szpilek. Ja tam lubię oglądać piękne kobiety w szpilkach. Wzrost bez znaczenia. Raczej figura. Pewne odważne kreacje po prostu do konkretnych kobiet nijak nie pasują. Podobnie z mężczyznami.

Gość gość
Kolejna dziunia która wini facetów za swoje nieudane życie... za niski, za wysoki, za gruby, za chudy, za biedny, za bogaty, za miły, za chamski, itp, itd. Weź człowieku i dogódź kobiecie, im nic nie pasuje, zawsze się do czegoś przyp....ą.

Gość gość
Wzrost dziewczyny nie jest żadnym problemem, bo nie w centymetrach mężczyźni się zakochują, ale w kobiecie. Dziewczyna jest albo fajna, albo nie i nie ma różnicy czy będzie miała 160cm wzrostu, czy 180cm.