Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77

Odszedl do kobiety z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość77

Bylismy razem prawie 10 lat, zostawil mnie dla kobiety z dzieckiem. Teraz jest nakszczesliwszym facetem, chwali sie do naszych znajomych ze jest bardzo szczesliwy. Ja mam zlamane serce i nie wiem jak sie po tym wszystkim pozbierac. Po niecalych 2 tygodniach zamieszkal u niej... jego rodzenstwo nie bardzo chce ze mna rozmawiac, bo przeciez ich brat jest szczesliwy. Wszystko o co ja walczylam, zeby nie pil i zeby nie gadal bzdur po pijaku ona dostala od razu. Nie pije, jest idealny. Od tej dziewczyny dostalam smsa ze jestem szm... i ze mam sie odpier.... boje sie ze nikogo nie poznam, ze nikomu nie zaufam. Poznal ja na portalu randkowym. Nic nie wiem o niej, a ona napisala mi takiego smsa, ze mi lzy w oczach stanely. Czym na to zasluzylam? Tym ze dbalam o niego i stawialam go na pierwszym miejscu. Zycie jest okrutne, nie moge zrozumiec ze przekreslil nas po jednej randce z nia. Odizolowal sie od wszystkich znajomych, udaje ze ja nie istnieje. Nie odbieral ode mnie telefonow, jak odbieralam swoje rzeczy to straszyl policja. Zalosne. Chodzi do niej w ciuchach ktore ja mu kupilam... szok mnie ogarnia jak o tym wsztskim mysle. Zlamalo mnie to psychicznie bardzo...rodzina i znajomi wspieraja mnie. Mialam nawet mysli samobojcze. Dodam ze jest starszy ode mnie o 7 lat, myslalam ze jest dojrzalszy, jak sie okazalo nie jest. Nie moge zrozumiec ze zostalam tak potraktowana. Psychicznie dostalam, bo mi wypisywal ze jestem nikim, ze to inny etap zycia, nawet dzwonil ze jest bardzo szczesliwy. Co ja mam robic, bo juz sama nie wiem...

Gość gość
Przestań sie dręczyć. Nie warto. Jestes mega słaba i to twoj błąd, musisz byc silna. Napisz jej odpowiedz. Napisz jej ze niech sie cieszy póki może, bo nie jest zapisane zeby ich radość trwała wiecznie, gdyż wyrządzone zło wraca. Zobaczysz jak w głębi ruszy bedzie srała po gaciach,a i tak sie stanie. Ty juz zapomnij, szukaj kogos innego a i nie bierz takiego scierwa jak on, ktore trzeba reperować, ktore było zbutwiałym jajem, weź kogos kto na ciebie zasługuje.

Gość gość
Tak to jest z facetami z nałogami i niskim poczuciem wartości. Wykorzystał Cię i jak poczuł się lepiej to odszedł do innej, nowe życie, odbił się od dna i zdecydował że zasługuje na lepszą kobietę. Jak najdalej od takich. Nie ratujcie kobiety facetów z problemami bo oni i tak was porzucą jak im sie polepszy. Niech zgadnę jest młodsza i ładniejsza? Ile on ma lat a ile ona?

Gość gość
Weź jej podziękuj. Teraz to ona będzie szczęśliwa z hemoroidem. A na przyszłość (jak mi kiedyś koleżanka doradziła i miała rację!) "Na dziadu nigdy torby nie poprawiaj". Okaż zainteresowanie komuś, kto nie szuka Matki Teresy czy niańki. Miej swoją godność i nie zamykaj się na nowe znajomości. Wyciąg wnioski i zmądrzej. Powodzenia.

Gość gość77
Nie mam pojecia jaka ona jest... nie szukam o niej informacji, i chyba nie chce wiedziec. Poza tym zablokowal fejsa, chyba zebym nie widziala. Nie wnikam. Dziewcxyna musi miec w glowie skoro juz po tygodniu z nim mieszka. Czy jestem slaba? Mozliwe ze jestem. Zawsze staralam sie zeby bylo dobrze, zeby dac komus z kim sie jest jak najwiecej z siebie. W zamian dostalam po psyku w taki wlasnie sposob. Tak sie zastanawialam, czy czar prysnie po tym jak ona zobaczy jaki on jest, a on czy da rade jako ten 3.

Gość gość
Popłacz sobie i zapomnij o nim. Znajdź sobie normalnego faceta. To jakiś sadysta. Powinien Cie szanować za to co dla niego zrobiłaś, a ten Cię zablokował i wydzwania opowiadając jaki jest szczęśliwy. To toksyczny człowiek, tak jak ta jego dziunia, pasują do siebie. A Ty jesteś za dobra. Relacje powinny być oparte na wzajemności, co on Ci dał? Nic?

Gość gość77
Tak... nic

Gość gość
jak dobrze sie bzyka........

Gość gość
Do autorki. Minęło trochę czasu. Jaksię czujesz? Pytam bo często dziewczyny piszą o problemach ale bardzo rzadko o tym jak sobie poradziły i co się TERAZ dzieje?

Gość gość
W zeszłym roku byłam w Twojej sytuacji. Po 10 latach zostawił mnie mężczyzna, którego kochałam, dla kobiety z dwójką dzieci, mężatki zresztą, po tygodniowej znajomości. Również wszyscy znajomi dowiedzieli się, że jest bardzo szczęśliwy, od razu zamieszkali razem. Minęło kilka miesięcy nim się z tego podniosłam. Oni się w międzyczasie zostali. Chciał wrócić, ale nie odważyłam się. Po kolejnych kilku miesiącach spotkałam mężczyznę z którym teraz jestem i cieszę się z każdego dnia.

Gość gość
Jak sobie poradzilam? Duzo pomogla mi rodzina i przyjaciele, z ktorymi moglam porozmawiac i liczyc na nich. Balam sie wychodzic na balkon bo mysli o samobojstwie mnie nie opuszczaly. Rozmowa z psychologiem jest niestety konieczna, bo porzucenie jest przyczyna zaburzenia osobowosci. Troche ucieklam w sport, dzieki krorym powstaja endorfiny, u mnie bylo to nijakie. Czytalam ksiazki motywacyjne. Ponoc po porzuceniu, w mozgu czlowieka ur******* sie sfera dzieki ktorej kochamy tego czlowieka jeszcze bardziej. Osobiscie uwazam ze nie jest to sprawiedliwe. Myslalam o tym zeby wrocic do niego, za wszelka cene, ale zdalam sobie sprawe ze nie chce byc substytutem po jego niewypalonym 'zwiazku' (nie wiem jak to nazwac po tak krotkim czasie) , i nie chce dostac syfa po kims. Ciagle jest to w moim zranionym sercu i w glowie. Do tych ktorzy mowia tylko o seksie, ze poszedl tam gdzie ma. Przykre jest to, ze mezczyzna po tak dlugim zwiazku liczy tylko na fresh seks, nie jestesmy zwierzetami, i chyba liczy sie cos wiecej. Jesli natomiast tak potraktowal osobe z ktora przezyl niejedno to jak jest w stanie potraktowac osobe z ktora spotyka sie od 2.5 miesiaca? Jak to powoedzial ktos madry-mozesz zmienic kobiete, ale to nic nie zmieni.

Gość gość
Wg Ciebie, Autorko kobieta z dzieckiem jest gorsza od panny/rozwódki ?? (na to wygląda ;-) ) Widocznie nei był z Tobą szczęśliwy. Teraz jest i powinnaś się cieszyć jego szczęściem i zająć się swoim życiem.

Gość gość
Przestan się zamartwiać i zwalać winę na siebie. To że odszedł do innej, że był starszy nie znaczy, że nie jest dojrzały. Jest oczywiście. Jednak widocznie czegoś mu brakowało i znalazł to u innej kobiety.

Gość gość
Niech zdycha

Gość gość
Jeszcze chuj pozaluj****adz tego pewna ;) widocznie jest nie wart niczego

Gość gość
Jesli facet odchodzi to tylko dla nowego ********* oni zawsze musza miec ogien ;) chuj mu w d**e :)

Gość gość
Nowa partnerka albo lepiej gotuje, albo mniej zrzędzi albo lepiej się pieprzy. Innej opcji nie ma. Sama sobie odpowiedz co u ciebie kulało

Gość gość
Bo to wlasnie tak jest jak sie facetowi w dupsko wlazi. Kobieta powinna sie szanowac i dbac o swoje potrzeby , w zwiazku trzeba sie traktowac po rowno a nie zaglaskiwac misia na śmierć. Znam nie jeden taki przypadek ze kobieta dbala, starala sie zapominajac o sobie, facet na pierwszym miejscu a on przy pierwszej lepszej okazji zwial do innej ktora nie traktuje go jak misia tylko faceta.

Gość gość
Wiesz co, skoro on szwędał się po portalach randkowych, to znaczy, że planował cię zostawić, a że faceci są wygodni, to najpierw znalazł następną babę i dopiero odszedł. Niestety ale od takich typów nie uświadczysz wdzięczności, też z takim byłam. Chciałam go z bagna wyciągnąć (picie, dragi) a on przy rozstaniu stwierdził, że dobrze, że to się kończy, bo w sumie to ma mnie dość i mojego gderania... Także autorko, zapomnij o nim, na początku pocierpisz, a później będzie lepiej, uwierz mi. I na pewno kogoś poznasz, tylko wyciągnij wnioski z tej lekcji od życia i uważniej dobieraj partnerów. Ja wyciągnęłam i teraz mam fajnego partnera, który pije tylko okazyjnie, dba o mnie i nie robi chorych jazd. Tobie też się uda, powodzenia.

Gość gość
Nie uwazam ze kobieta z dzieckiem jest gorsza, akurat ja mialam swoja akcje z jedna z nich. Jak widac jest zawzieta zeby kogos miec. Nie zycze sobie zeby mnie obrazala, nie znajac mnie. Ja jej nie obrazam. W sumie to teraz ona ma go, a mi kamien z serca, bo duzo rzeczy sie komplikowalo przez niego. On gra i udaje, ona go w ogole nie zna. Nie musisz dziewczyno od razu mi wrzucac ze kogos nie toleruje czy czuje sie lepsza. To nie ja ja obrazilam w chamski sposob... Ktora normalna matka po tygodniu znajomosci zamieszkuje od razu z obcym facetem? Ja im zycze powodzenia, nie jest to juz moj problem.

Powiedzcie kobiety jaki tak naprawdę może mieć porzytek z Was facet po za zlaniem się Wam w któryś z otworów lub na tsycki? Ale tak szczerze.

Gość gość
gośćwkość, zamknij dziób. Wszystkie twoje wpisy na tym forum opierają się na otworach , cy/c/kach itp. Zostaw dorosłe sprawy dorosłym ludziom.

Gość gość
Do autorki. Gratuluję że się pozbierałaś i odpisałaś . Tak trzymaj.

Gość gość
Tacy faceci sa nienormalni. Jak zostawil jedna to i druga zostawi. Koles pewbie grubo po 30 i szuka niewiadomo czego. Pewnie mu dala od razu zeby zlapac, jak to na portalu bywa. Ludzie czesto sa w desperacji. Kryzys wieku sredniego i tyle. Nic sobie nie zarzucaj, szkoda czasu na takiego goscia. Zapewne szkoda ci czasu ktory z nim spedzilas. Bedzie lepszy! A teraz ona bedzie sie z nim meczyc. Na poczatek ukryje co ma ukryc a pozniej z grubej rury wszystko wyjdzie, dziewczyna wypadnie z butow. Tak widocznie musi byc..

Gość gość
Ból daje Siłę i moc! Odbijesz się od dna rozpaczy z siłą, o jakiej nawet nie marzysz Wejdziesz na wyższy poziom świadomości, dojdziesz do wniosku ze dobrze się stało, wszystko jest już zapisane,wszystko jest po coś. .. Gdy odgadniesz życie ..wygrasz Wszystko ułoży ci się w całość Odrodzi się nowa lepsza osoba-TY

Gość gość
Tylko jak to zrobic?????

Gość gość
Pewnie że zużyte po porodzie z dzieckiem gorsza co za głupie pytanie. To odpad....