Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapłazkanykotek14

Homoseksualiści, ich ubiór i zachowanie

Polecane posty

Co uważacie o homoseksualistach (dokładnie to gejach), którzy między innymi okazują swoje uczucia publicznie. Dziwi mnie zachowanie ludzi, którzy coś do nich mają. Czy tylko ja uważam, że ludzie ich krytykujący są debilami? Bo jeśli kobieta i mężczyzna się całują na mieście, to wszystkim się podoba, uważają, że to słodkie. A co za różnica, jeśli są to geje? Sama mam kolegę takiego i nie przeszkadza mi, gdy zaczynają się przy mnie przytulać, czy całować. I o co wam chodzi z ich ubiorem? Niech się każdy ubiera jak chce i nic wam do tego. A co wy o tym sądzicie?

Gość gość
Mnie chuj obchodzi nawet jak okazują uczucia publicznie

Gość gość
Tylko pytanie w jakim mieście

Gość gość
Zdecydowana większość gejów nie ubiera się jakoś inaczej od innych mężczyzn, taki ich wizerunek wykreowały media w oparciu o stereotypy (ludzie mylili homoseksualizm z zaburzeniami tożsamości płciowej). Co do par hetero migdalących się na ulicy, to zawsze mnie to brzydziło, chociaż nie przyszłoby mi do głowy, żeby im tego zakazywać - podobnie z gejami.

Gość gość
Zaraz się zrzygam... BLE :O

Gość gość
Tak kurwa niedlugo to 45 letni facet calujacy 13 latke was nie bedzie dziwić chomoseksualizm to zaburzenie i nie jsr to normalne zachowanie ochyda zboczenie seksualne

Gość gość
Homoseksualizm to nie jest choroba ani zaburzenie bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez WHO i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne

Gość gość
Adolfie... Wróć zrób z nimi porządek !

Moim zdaniem jest to ich życie i nie jest to żadne zaburzenie. Jeśli wola chłopców to niech wola chłopców. To ich życie i ich sprawy prywatne a nam nic do tego. To tak samo jak by ktoś mówił ze ohydne jest to ze sa pary heteroseksualne i ich tez by to brzydziło. Jak byście się czuli?

Gość gość
Hm to ich sprawa co robią w łóżku jednak za bardzo się panoszą. Są bardzo roszczeniowi. BYłam w takim środowisku przez 4ry lata bo byłam z kobietą. To nie sa ludzie do zakładania rodziny. Zmieniają o wiele częściej partnerów niż heterycy. świdczy o tym fakt iż wśród środowiska gejowskiego jest najwiecej osób chorych na hiv.

Gość gość
Nawiązując do wcześniejszej mojej wypowiedzi niech sobie będą, ale nie adoptują dzieci i niech nie nauczają w szkołach (czytaj wychowanie seksualne).